Ahoj pozeram ze si zo slovenska a výtam ta na tomto fóre.
Ako to tak čítam si dost zmetený.a nevies kam...potrebuješ sa vyrozprávať.
neviem ci by si dostal odvahu navštíviť sexuológa jedného by som ti odporučil a je diskrétny a môžeš sa naozaj zdôveriť ocom kolvek.
alkohol tvoje starosti nevyrieši ba naopak môže to mať fatalne následky.to ze si si priznal svoju orientáciu je velmy dobre, ze sa ti paci dievcatko to je normalne pre pedofila.dolezite je aby si nepodľahol svojim sexuálnym predstavám a neublížil svojej láske.vieš alkohol roby divi
Okrem toho mam 19 rokov
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným... - Příspěvky: 179
- Dal: 116 poděkování
- Dostal: 56 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Re: Okrem toho mam 19 rokov
Alkoholom nic nevyriesis ... tvoje problémy to vyrieši iba na chvíľu. Alkohol zmakčuje človeka. Keď to budeš robiť dosť často bude steba troska závistla na alkohole, ktorá bude ťažko ovládať svoje túžby a pocity a može sa stať, že ublížiš nejakému dietatu a potom keď vytriezvieš budeš to lutovať. Ja radšej už nepijem, lebo sa bojím, že by som to niekomu v stave opitosti povedal alebo ublížil. A to ja nechcem. Čo sa tíka toho coming outu. Nemáš niekoho komu veriš v rodine? ..napr sestranica alebo bratranec, ktorému by si sa zdoveril? ..Návštěvník píše:vi mate vseci staste ze mate kamaratov ja nemam ziadnich co sa tika takich veci ze by som mu mohol daco povedat to co ja mam nesu ani kamarati nmam sa skym porospravat ja nemam nikoho skym by som sa mohol porospravat mam taku chut to uz skoncit ja nechapem tomu pretim som taky nebol sa opijem s kamaratmi pridm domou a plaem uz si pripadam jak take male decko
Myslím, že máš iba strach, ktorý ta núti, aby si mlčal. Určite existuje človek, ktorému na tebe záleží len o tom nevieš. Vieš, nie je dobré keď to budeš v sebe držať. Omnoho tažšie sa stym žije. Možeš to napr spraviť tak, že niekomu koho dobre poznáš a veríš mu začneš dávať otázky o pedofílii, aby si zistil, čo si o tom myslí a potom to už záleži na tebe či jej/mu to povieš alebo nie, či má ktomu tá osoba kladný názor alebo nie.
S pedofiliou sa ťažko žije, ale je taká krásna. Ja si život bez nej už neviem ani predstaviť. Musíš hľadať v nej to krásne a nie únik. Pred nou neunikneš. Ak hľadáš únik utrápiš sa a premrháš život. Treba hľadať možnoti ako pomáhať detom...Možno práve preto sme na svete,aby sme niečo zmenili, čo nedokáže ,,normálny človek,, ale ale iba mi pedofilovia, pretože iba mi dokážeme pochopiť dieta a vcítit sa do neho oveľa viac ako milujúci rodič...
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Byl bych opatrný v těchto či podobných výrocích, že iba pedofil něco dokáže atd. Je to kus od kusu, a naopak mnoho rodičů (a je jedno, jestli pedofilních nebo nepedofilních) dokáže lépe pochopit svoje dítě, stejně tak mnoho pedofilů má po psychické stránce k dětem tak daleko jako leží Paříž od Prahy. Nejsme o nic horší ale ani o nic lepší než ostatní lidé.Mathias8 píše:Možno práve preto sme na svete,aby sme niečo zmenili, čo nedokáže ,,normálny človek,, ale ale iba mi pedofilovia, pretože iba mi dokážeme pochopiť dieta a vcítit sa do neho oveľa viac ako milujúci rodič...
"Lepším" člověkem se člověk stává ne na základě erotického cítění, ale na základě činů, skutků, na základě toho, co tady na tomto světě po sobě zanechává...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
do konca mestaca sa tu zaregistrujem bo teras som opiti prosim nechcem aby sa o tom dakto dozvedel ludia
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- Dal: 20 poděkování
- Dostal: 33 poděkování
Pokud budeš chtít i jiný (nepedo) pohled na věc, jen prostě pokecat s někým, vyměnit mail.. klidně se ozvi. [email protected]. A drž se. Neumím si ani představit, čím procházíš, ale lidi tady jsou super, otevření a umí naslouchat a pomoct! :-)