Pedofil zavraždil Pepíka (†11) při hře na schovávanou! (Aha.cz)

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Pedofil zavraždil Pepíka (†11) při hře na schovávanou! (Aha.cz)

Nový příspěvek od simgiran »

Událost z května roku 1955:

Jedenáctiletý Pepík S. z okraje Prahy se v květnu 1955 zúčastnil prvomájového průvodu a odešel si hrát s kamarádem Karlíkem do nedalekého lesa. Tam potkali vojáka, který jim nabídl, že si zahrají na schovávanou. A to bylo naposledy, kdy Pepíka viděl někdo živého.

Když se Pepík nevracel domů, ohlásila matka chlapcovo zmizení na VB. Příslušníci vyslechli Karlíka, který jim vylíčil, že si s Pepou hráli na stráních mezi pražskými čtvrtěmi Jinonice a Radlice. Tam potkali mladého muže ve vojenském stejnokroji. Voják jim vyprávěl o ochraně před atomovou bombou a poté navrhl, že si zahrají na schovávanou. Karlík se schová, zatímco on s Pepíkem ho budou hledat. Karlík se skutečně ukryl, ale nikdo nepřišel. Díky tomu, že se z dvojice chlapců vojákovi víc líbil Pepík, si Karlík zachránil život…

Mrtvolu Pepíka našli v bývalém německém bunkru nedaleko míst, kde si kluci hráli. Vrah ho svázal a zneužil. Pitva odhalila, že příčinou smrti byl otok mozku a selhání srdce po vdechnutí omamné látky. Armáda zahájila pátrání po podezřelém vojákovi a během několika hodin našla vojína Stanislava T. Karlík ho okamžitě poznal. Stanislav T. zapíral, ale pod tíhou důkazů se nakonec přiznal. Pepíka chtěl před zneužitím uspat, ale v rozrušení ampuli s chlorethylenem rozmáčkl a silný omamný prostředek vtekl chlapci do nosu. Když umíral, Stanislav T. se mu uspokojil do úst a utekl.
Naposledy upravil(a) Kasz dne neděle 12. 5. 2013, 8:32:51, celkem upraveno 1 x.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

klasický nesmyslný nadpis...

Nový příspěvek od Jednorozec »

Z článku nikde nijak nevyplívá, že by ten voják byl pedofil.

PS: Psal jsem na příspěvek pedofil zneužil pepíka a z pro mě neznámého důvodu to vytvořilo další téma.
simgiran
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.

Re: Aha!:Pedofil zavraždil Pepíka (†11) při hře na schovávan

Hm, koukám, že už včera byl nějaký ospalý, že jsem se ani nevšiml roku. Nevíte někdo, jestli to byl opravdu pedofil? Vyloučit se to nedá, ale tohle normální pedofil neudělá. Tipl bych si, že nebyl.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Hm, vojenská služba v roce 1955, možnost sexuálního vybití v kasárnách nulová, za masturbaci by ho zavřeli do Bohnic, za homosexualitu taky ... vychází mi z toho náhražkové sexuální chování nedeviantního pachatele.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
simgiran

Gabriel Svoboda píše:Hm, vojenská služba v roce 1955, možnost sexuálního vybití v kasárnách nulová, za masturbaci by ho zavřeli do Bohnic, za homosexualitu taky ... vychází mi z toho náhražkové sexuální chování nedeviantního pachatele.
No, nevím, že by se za masturbaci zavíralo v té době do Bohnic. Mně to přijde, že to mohl být deviantní pachatel, ale ne pedofilní, nebo alespoň ne pouze pedofilní. Ale např. sadista asi nebyl, to by se ho nesnažil omámit.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Chtělo by to vědět závěr znaleckého posudku. Bohužel se některé věci nedozvíme...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kuba
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Tak on to mohl i být pedofil, který do toho třeba i vstupoval s myšlenkou uspat dítě před činem, aby nebylo tolik traumatizované a když se mu jeho hloupý plán zvrtl, tak zpanikařil.

Trochu mi přijde, že zde na webu čím dál víc dochází k takové až křečovité snaze u každého agresivnějšího činu proti dítěti dokazovat, že se nejednalo o pedofila, přitom nemůže být pochyb o tom, že i mezi pedofily jsou bezcitná prasata, co by dítě třeba i zabili. Samozřejmě, takových pedofilů je naprosté minimum, stejně jako pouze minimum většinově orientovaných by pro své potěšení bylo schopno zabít ženu. Nevím ale, zda je nutné u každého vážného případu, kde není dost informací, křičet že to pedofil nebyl, když to klidně být mohl.

To už spíš dává větší smysl pozastavit se nad pojmem pedofil v nadpisu článku, jehož autor stejně jako my si nemohl v nejmenším být jistý, zda se o pedofila jednala nebo nejednalo. Z mého pohledu je ovšem celkem jedno, zda to byl nebo nebyl pedofil, spíš je mi líto toho malého kluka.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
simgiran

Kuba: No, nevím, nemyslím si, že by tu byla snaha u každého agresivního činu dokazovat, že se nejednalo o pedofila. Ale tak jako běžný gynekofil neznásilňuje a nevraždí ženy, tak běžný pedofil neznásilňuje a nevraždí děti. Co toho člověka vede k takovému činu, je to pedofilie? Myslím si, že snaha je tu spíš poukázat na to, že to pedofil být nemusel. Myslím si, že mezi pachateli násilných činů bude dost nepedofilních pachatelů, už jen protože je nepedofilů mnohem více než pedofilů. Kluka je mi také líto.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Kuba: Mě se hlavně až "křečovitě" nelíbí, že jsou pachatelé v těch zprávách automaticky označováni za pedofily, aniž by k tomu byl jakýkoliv podklad...Pokud ho vyšetřil sexuolog a konstatoval že je pedofilního zaměření, pak posím (ale i tak jsou podobné nadpisy nefér).
Mimochodem byl to muž a zabil chlapce, proč nadpis nezní "dítě zabil homosexuál" ? hmm
Kuba
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Jednorozec píše:Kuba: Mě se hlavně až "křečovitě" nelíbí, že jsou pachatelé v těch zprávách automaticky označováni za pedofily, aniž by k tomu byl jakýkoliv podklad...Pokud ho vyšetřil sexuolog a konstatoval že je pedofilního zaměření, pak posím (ale i tak jsou podobné nadpisy nefér).
Mimochodem byl to muž a zabil chlapce, proč nadpis nezní "dítě zabil homosexuál" ? hmm
Kuba píše:To už spíš dává větší smysl pozastavit se nad pojmem pedofil v nadpisu článku, jehož autor stejně jako my si nemohl v nejmenším být jistý, zda se o pedofila jednala nebo nejednalo. Z mého pohledu je ovšem celkem jedno, zda to byl nebo nebyl pedofil, spíš je mi líto toho malého kluka.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)