Návrh na zvýraznění nejlepších filmů v sekci Filmy/TV program

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Tony
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Dal: 53 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Návrh na zvýraznění nejlepších filmů v sekci Filmy/TV program

Nový příspěvek od Tony »

Na fóru se objevuje spousta filmů pochybné kvality jenom proto, že se v nich objeví dítě. Ty opravdu kvalitní filmy potom zapadnou. Nedalo by se nějak zařídit, aby byly ty nejlepší filmy (po umělecké stránce), které opravdu stojí za zhlédnutí, na fóru nějak zvýrazněné, případně vytvořit seznam typu TOP 10 GL a TOP 10 BL filmů? Ať už hlasováním nebo třeba podle hodnocení na ČSFD. V kategorii Filmy je aktuálně 343 témat.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3670 poděkování

Re: Zvýraznění nejlepších filmů v sekci Filmy/TV program

Nový příspěvek od Kasz »

Souhlasím, že by se nejlepší kousky měly nějak zvýraznit.

Bohužel v současné době není v našich silách takový systém zvýrazňování či uživatelských recenzí zavést. Pokud ale o něčem víš (zřejmě tedy pro Wordpress, ale já tomuto příliš nerozumím, nejsem superadmin, který to zde vše rozjel, jen udržuji věci v chodu a v řádném nastavení), lze to implementovat. Rádi případně necháme na takovém systému někoho pracovat.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1168 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Zvýrazňování témat asi není technicky možné.

Šlo by vytvořit samostatnou sekci "Kvalitní filmy", ale to by znamenalo, že by se filmy dělily do sekcí podle čistě subjektivních kritérií, a nikdo by nemohl předem odhadnout, kde daný film bude.

Takže nejlepší by asi bylo třetí řešení — vytvořit v sekci Filmy téma označené jako důležité, které by bylo vždy navrchu a ve kterém by byl seznam nejlepších BL filmů a nejlepších GL filmů. (Zřejmě by jich mělo být více než deset — zas tak málo kvalitních a tak moho pochybných filmů přece jen není.)

S tím jsou spojeny dvě otázky:
— Jak seznam nejlepších filmů vytvořit. Buď ho může vytvořit jednotlivec — někdo, kdo se ve filmech vyzná. U BL filmů nevím kdo, u GL filmů zřejmě Kuba či někdo takový (já radši ne, nemám vytříbený vkus a za zaplavení sekce Filmy pochybnými kousky můžu právě já). Nebo ho vytvořit na základě nějakého kolektivního hlasování — ale to by asi bylo moc komplikované a nevím, jestli bychom se někdy dobrali nějakého výsledku.
— Jak seznam aktualizovat (o filmy, které v době vzniku seznamu neexistovaly) a doplňovat (o filmy, na které tvůrci seznamu zapomněli). Opět by to zřejmě mělo být nějakou formou individuální či kolektivní iniciativy. Nevím, jestli by bylo dobré počet filmů striktně omezovat, tj. vyřadit některý film vždy, když by měl přibýt nový. Taky je otázka, jak aktualizace a doplnění provádět technicky — nejpřehlednější by zřejmě bylo, kdyby samotný seznam filmů byl v samostatném tématu, které by bylo pořád navrchu, bylo by zamčené a příspěvek by se pouze pořád znovu a znovu editoval. Diskuse k tomu, které filmy zařadit, by byla vedle, v obyčejném tématu; tam by také byli uživatelé informováni o tom, že k editaci seznamu došlo.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Já nevim, ale asi bych to nekomplikoval, u každého filmu je většinou odkaz na csfd.cz, kde hodnocení je nebo se tam dá film najít. Ikdyž se vytvoří seznam nej filmů mezi ostatníma určitě budou stejně nějaké další celkem kvalitní filmy v normální sekci. Nehledě na to, že každý může mít na tu kvalitu jiný pohled.
Tony
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Tony »

Nevím, jestli na to existuje nějaký modul pro Wordpress.
Taky bych si to představoval nějak takhle:
Gabriel Svoboda píše:Takže nejlepší by asi bylo třetí řešení — vytvořit v sekci Filmy téma označené jako důležité, které by bylo vždy navrchu a ve kterém by byl seznam nejlepších BL filmů a nejlepších GL filmů. (Zřejmě by jich mělo být více než deset — zas tak málo kvalitních a tak moho pochybných filmů přece jen není.)
Do něj bych přidával filmy na základě návrhů uživatelů. Na začátku by každý mohl do příslušného tématu napsat seznam svých TOP filmů a po určitém množství výskytů by se film zařadil do seznamu. Seznam by se mohl neustále rozrůstat a aby jeho délka nepřesáhla rozumnou mez, musel by se dobře nastavit potřebný počet "nominací". Zároveň by bylo nutné, aby uživatelé navrhovali opravdu jen filmy, které považují za výborné, prostě svoje "srdcovky". Když se objeví nějaký nový film, opět záleží pouze na uživatelích, zda se dostane do seznamu. Udržovat tenhle systém podle mě moc práce nedá. Chtělo by potom asi uchovávat historii návrhů, aby někdo nehlasoval vícekrát, ale o to by se snad nikdo vědomě nepokoušel.
Tony
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Tony »

fenix: V tom seznamu bych si právě představoval jen opravdu výjimečné filmy. Ty "další celkem kvalitní filmy" si pak může každý vyhledat sám. Když přijde na fórum někdo nový, hned uvidí filmy, které by si neměl nechat uniknout.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Ideální by nejspíš bylo, kdyby ty nejlepší filmy měli prostě svou malou recenzi či článek (klidně i se subjektivním hodnocením) přímo na webu, jenže asi to není nikdo, kdo by měl dost času a schopností to psát. :( Zbývají tedy méně náročné varianty.

K těm už zmíněným bych ještě dodal možnost nainstalovat na fórum plugin, který by umožnil moderátorům "ohvězdičkovat" vybraná témata. Moderátor by tak k vláknu s filmem třeba i po konzultaci s ostatními přispěvateli přidat hodnocení 1-5 hvězdiček, které by se v přehledu fór zobrazovalo vedle názvu snímku.

Ale asi nejjednodušší by to bylo udělat už ve stylu, jak navrhoval Gabriel. Tedy byly by dvě "důležitá" (a tedy vždy navrchu umístěná) témata pro nejlepší GL a BL filmy. V prvním příspěvku (který by Gabriel pravidelně upravoval/aktualizoval) by byl seznam nejlepších filmů, třeba i seřazený podle nominací, které dostaly od přispěvatelů fóra. Každý z přispěvatelů by mohl pro začátek sepsat například svůj seznam svých TOP10 GL/BL fílmů (asi by bylo vhodné to množství nějak omezit), třeba i s tím, že by potom každý rok mohl přidat další dva filmy (aby když se mu zalíbí nějaký nový film, tak by nemusel vyškrtávat ze svého seznamu nějaký starší) - tyto příspěvky se soukromým žebříčkem by psali uživatelé normálně do tématu, Gabriel by zaznamenával tyto hlasy do prvního příspěvku v tématu, kde by bylo uvedeno, který film dostal kolik hlasů. Ideálně by u těch filmů v prvním příspěvku mohl být i odkaz na téma o filmu na fóru. Takhle by to myslím mohlo fungovat, otázkou je, zda je Gabriel ochoten se toho ujmout (ale myslím, že by to zase tak extra práce nebylo, protože ne všichni přispěvatelé přispějí svým žebříčkem, někde potom napíše zase třeba jen dva filmy atd...)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Teenbl
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku do: 29
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Kloním se k návrhu Gabriela, pravděpodobně nejlepší a přitom nejjednodušší řešení. Opravdu se zde vyskytuje mnoho filmů naprosto o ničem a i to dítě v nich je minimálně.
Ovšem recenze filmů přímo jako články na webu by nebyli špatné .
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

teenbl píše: Ovšem recenze filmů přímo jako články na webu by nebyli špatné .
Tak ono jich tam i pár je. Jenže se obávám, že další by přibyly snad pouze v případě, že by mě opět zavřeli do Bohnic. :D
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Jinak si dovolím poznamenat, že je škoda, že se nikomu nechce do tvorby vlastních textů o zajímavých filmech, protože co sem si teď procházel statistiky, tak právě původní články o filmech patří k dlouhodobě nejčtenějším článkům na webu.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

OK, příslušná témata založím dnes odpoledne, podle Kubova návrhu. Mezitím přemýšlejte, které filmy nominujete. :)
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Ještě mám technický dotaz — mají "normální" uživatelé možnost kdykoli editovat svoje jakkoli staré příspěvky? Jako moderátor můžu editovat vše, takže to nevím.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3670 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Myslím, že ano. Nevím, jak zelenáči, ale registrovaní určitě, a fialoví mohou svoje příspěvky i mazat, mají veškerá uživatelská práva, co lze mít.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Tak prostě když někdo upraví svůj žebříček (nevidím důvod, proč by nemohl) tak to buď rovnou napíše jako nový příspěvek (třeba, chci místo filmu "XY" tam dát "AZ"), nebo si upraví příspěvek a Gabriela nějak upozorní (do tématu, nebo SZ), že provedl změnu.
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Moc dobrá práce, Gabrieli. Během dneška se pokusím napsat své žebříčky. Jen mě napadají dvě poznámky:

- Jedná se pouze o filmy, nebo je možné nominovat i seriály. Například u BL bych uvažoval např. o seriálu Bylo nás pět?

- Nemyslím si, že by se nějaký film, ve kterém hrají v hojné míře děti obou pohlaví, nemohl objevit v obou žebříčcích. Napadá mě teď v tomto ohledu např. Ať žijí duchové, což je film, který podle mě lze označit jako GL i BL.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Kuba píše:Tak prostě když někdo upraví svůj žebříček (nevidím důvod, proč by nemohl) tak to buď rovnou napíše jako nový příspěvek (třeba, chci místo filmu "XY" tam dát "AZ"), nebo si upraví příspěvek a Gabriela nějak upozorní (do tématu, nebo SZ), že provedl změnu.
Přesně tak jsem to myslel. Jen jsem se chtěl ujistit, že nenapíšu do pravidel něco, co není technicky možné.

OK, dopíšu do pravidel, že je možné nominovat i seriály.

Určitě se film Ať žijí duchové a další podobné mohou nakonec objevit jak v BL žebříčku, tak v GL žebříčku. Snažil jsem se pravidla nastavit hodně liberálně — v obou kategoriích mohou hlasovat BL i GL a není striktně stanoveno, co je BL film a co je GL film. To omezení, že jeden člověk by neměl stejný film nominovat v obou kategoriích, jsem tam dal proto, aby se rozdíl mezi oběma žebříčky úplně nesetřel a aby GL nemohli zcela ovládnout BL žebříček a naopak. Klidně ať BL i GL nominují tytéž filmy, ale jen v jedné kategorii — v té své. Uvidíme, co z toho vzejde.
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Gabriel Svoboda píše:To omezení, že jeden člověk by neměl stejný film nominovat v obou kategoriích, jsem tam dal proto, aby se rozdíl mezi oběma žebříčky úplně nesetřel a aby GL nemohli zcela ovládnout BL žebříček a naopak. Klidně ať BL i GL nominují tytéž filmy, ale jen v jedné kategorii — v té své. Uvidíme, co z toho vzejde.
Tak pokud by někdo typicky GL film (kde se třeba ve vedlejší roli objeví kutík) nominoval mezi BL, tak by to šlo řešit nějak individuálně. Třeba hlas neuznat nebo tak. Ale myslím, že nikdo se to tu nebude snažit kazit tím, že by takto nesmyslně se snažil třeba vyloženě GL filmy cpát do BL žebříčku...

Potom jsou ale filmy, kde je výskyt kluků a holek fakt prakticky totožný, např. třeba i Tom et Lola, proč by teoreticky někdo nemohl takový film nominovat do obou žebříčků, když je tam prakticky neustále současně na obrazovce chlapec i dívka?
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Tak dobře. :)
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Jako samozřejmě, pokud by někdo naschvál se snažil protlačit třeba do BL žebříčku vyloženě GL filmy a naopak, bylo by třeba nějakého moderátorského zásahu či úpravy pravidel, ale věřím, že se o to nikdo snažit nebude. A jinak bych to nechal vyrovaný. A třeba takový Ať žijí důchové je pro mě prakticky naprosto vyrovnaně GL i BL film (je tam o něco víc kluků, včetně třeba Tomáše Holýho, ale GL tam zase mají Leontýnku, která to vyváží sama :D).
Tony
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Tony »

Kuba píše:Ideální by nejspíš bylo, kdyby ty nejlepší filmy měli prostě svou malou recenzi či článek (klidně i se subjektivním hodnocením) přímo na webu, jenže asi to není nikdo, kdo by měl dost času a schopností to psát. :(
Jestli se jedná o tuhle sekci - http://www.pedofilie-info.cz/rubrika/zajimave-filmy/ - tak i tam se vyskytují filmy pochybné kvality a je jich tam až moc (k nejstarším jsem se nikdy neproklikal), takže to neposlouží pro rychlý přehled toho nejlepšího.