Metodická příručka k filmům s LGBT tematikou

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Metodická příručka k filmům s LGBT tematikou

Nový příspěvek od Kasz »

"CO VĚDĚT O SEXUÁLNÍCH MENŠINÁCH, JAK O NICH SE ŽÁKY A ŽÁKYNĚMI MLUVIT A JAK SE NA NĚ DÍVAT.“ metodická příručka k filmům s LGBT tematikou. Autor: Zdeněk Sloboda

Na 10. straně:

V čem je homosexualita jiná než např. pedofilie nebo travestismus?
Homosexualita je (partnerský a/nebo sexuální) vztah dvou lidí, kteří se pro něj dobrovolně, svobodně a vědomě rozhodnou, zatímco vztah dospělého k dítěti, zvířeti či mrtvému tělu je vztah nerovný, kde jeden má mocensky navrch. U dětí se do 15 let nepředpokládá schopnost plně domyslet všechny své kroky a svá rozhodnutí, proto jsou naší společností chráněny. U mrtvoly je schopnost souhlasit se vztahem/sexem nulová, zvíře je také zpravidla ve výrazném závislostním vztahu.

Abychom ovšem nestigmatizovali pedofilní lidi a nestrašili jimi, je zde nutné podotknout, že většinu sexuálně motivovaných trestných činů na dětech páchají NEpedofilní jedinci, zpravidla heterosexuální muži (tedy ne homosexuální, jak se často předpokládá), kteří jsou nějakým způsobem frustrovaní a zneužití dítěte používají zpravidla jako kompenzaci této frustrace a ke získání pocitu nabytí moci. (Více o tématech tzv. parafilií viz Weiss 2002 a o sexuálním zneužívání dětí viz např. Chmelík a kol. 2003 nebo Vaníčková, Provazník a Hadj- Mouss 1997)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Re: Metodická příručka k filmům s LGBT tematikou

Nový příspěvek od Jednorozec »

Řekl bych že v prvním citovaných odstavců si autor plete sexuální orientaci se vztahem. Homoseuálita je orientace stejně jako pedofilie a neliší se podle mě ničím. Kdežto homosexuální vztah je něco zcela jiného....