Další (nejen) filmové setkání
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 28 poděkování
- Dostal: 84 poděkování
Re: Další (nejen) filmové setkání
Rád bych se zúčastnil, ale mám to z Ostravy trochu z ruky, navíc nevím, jestli by mě rodiče pustili. Muselo by to ovšem být toho 8. června.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 9
- Výkřik do tmy: "Children of the future age,
Reading this indignant page,
Know that in a former time
Love, sweet love, was thought a crime. (...)"
(William Blake - A Little Girl Lost) - Příspěvky: 280
- Dal: 61 poděkování
- Dostal: 78 poděkování
Pro mne to zní zajímavě. Ne že bych chtěl tak moc být ve filmu, ale spíš bych rád zdejší lidi viděl a pokecal. Tak jestli neplatí nějaká konspirační pravidla, o nichž nevím, a která by mne vyřazovala, předběžně se hlásím:-)
-
- Registrovaný uživatel
Počítejte se mnou, pokud to opravdu bude toho 8. června. Chtěl bych se zeptat, kdy bude jasné, kterého data to bude? Musel bych si koupit lístky předem.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Datum je myslím jasné, uvažovalo se ještě o týden později, ale to už bezpečně padlo.p123 píše:Počítejte se mnou, pokud to opravdu bude toho 8. června. Chtěl bych se zeptat, kdy bude jasné, kterého data to bude? Musel bych si koupit lístky předem.
-
- Registrovaný uživatel
Mohlo by být proplaceno Ninjovi 2 500 Kč za cestovné z Itálie? Pokud ano, tak se zúčastní moc rád i on.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 30
- ve věku do: 45
- Výkřik do tmy: Are you sad because you´ve grown old?... Jsi smutný, protože jsi zestárl?
(Ingmar Berman - Fanny a Alexander) - Příspěvky: 12
- Dostal: 9 poděkování
zdravím,
chtěla jsem potvrdit, že se sraz uskuteční opravdu toho 8.6. Počítám, že bychom se potkali v Praze kolem 13.hodiny. Místo bych už pak všem upřesnila emailem. Předpokládám, že bychom zkusili natáčet tak do 20.hodiny, když bude muset někdo ze zúčastněných odjet dříve, tak nevadí. Myslíte, že byste mi mohli dát vědět už třeba na email ([email protected]), jestli opravdu můžete přijet, abych věděla, kdo z vás se nakonec zúčastní? Potřebuje to vědět hlavně zvukař kvůli tomu, aby byl schopný zajistit v dostatečném počtu techniku. Jinak lístky z Ostravy náš rozpočet snad ještě nějak zvládne, ale tu Itálii fakt ne, i když mě to moc mrzí. Celý film má dost malý rozpočet, pár lidí na něm dokonce pracuje úplně bez honoráře, tak si nemůžeme vyskakovat. Tak se nezlobte, že nemůžeme mít velkorysejší a proplatit cestu bez omezení...
Pro tdnka - nechám na komunitě - lidech, kteří už svou účast potvrdili, jestli budou či nebudou mít problém s tím, že by se na sraz přidal někdo, kdo je na webu nový.
děkuju a mějte se!
Veronika
chtěla jsem potvrdit, že se sraz uskuteční opravdu toho 8.6. Počítám, že bychom se potkali v Praze kolem 13.hodiny. Místo bych už pak všem upřesnila emailem. Předpokládám, že bychom zkusili natáčet tak do 20.hodiny, když bude muset někdo ze zúčastněných odjet dříve, tak nevadí. Myslíte, že byste mi mohli dát vědět už třeba na email ([email protected]), jestli opravdu můžete přijet, abych věděla, kdo z vás se nakonec zúčastní? Potřebuje to vědět hlavně zvukař kvůli tomu, aby byl schopný zajistit v dostatečném počtu techniku. Jinak lístky z Ostravy náš rozpočet snad ještě nějak zvládne, ale tu Itálii fakt ne, i když mě to moc mrzí. Celý film má dost malý rozpočet, pár lidí na něm dokonce pracuje úplně bez honoráře, tak si nemůžeme vyskakovat. Tak se nezlobte, že nemůžeme mít velkorysejší a proplatit cestu bez omezení...
Pro tdnka - nechám na komunitě - lidech, kteří už svou účast potvrdili, jestli budou či nebudou mít problém s tím, že by se na sraz přidal někdo, kdo je na webu nový.
děkuju a mějte se!
Veronika
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Dal: 68 poděkování
- Dostal: 64 poděkování
Ja bohužiaľ nemôžem, ten dátum ma brácho prvé sväté prijímanie a musím tam byť, ale prajem vám veľa úspechov v natáčaní
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 8
- Dal: 121 poděkování
- Dostal: 321 poděkování
Je mi velmi líto, ale 8.6. nemohu. Kapelník by mě nejspíše odrovnal, protože by to byla již má třetí neúčast na zkoušce po sobě. Pokusím se ho ještě přemluvit. Těšil jsem je moc. K čertu už a doprčic, tolik jsem se těšil
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- Výkřik do tmy: Nikdy se nevzdávej a bojuj až do vítězství
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 17 poděkování
Ahoj všem
Určitě a rád se zůčastním Napsal bych dřív, ale nevěděl jsem, jstli budu mít volno.
Určitě a rád se zůčastním Napsal bych dřív, ale nevěděl jsem, jstli budu mít volno.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- Výkřik do tmy: "Children of the future age,
Reading this indignant page,
Know that in a former time
Love, sweet love, was thought a crime. (...)"
(William Blake - A Little Girl Lost) - Příspěvky: 280
- Dal: 61 poděkování
- Dostal: 78 poděkování
Tak jaká, bratři v údělu? Vezmete mne s sebou na piknik do parku či raději ne? Já jen, že se to kvapem blíží, tak abych věděl včas...Tak když tak dejte vědět:-)Beru Čepek jako svou terapeutickou komunitu, tak si říkám, že by to mohlo být fajn. Ale jak říká slečna filmařka - je to na vás..Veronika Lišková píše:zdravím,
děkuju a mějte se!
Veronika