Roszhodol som sa pokracovat a trochu rozvinúť ako mam zatkli a vyšetrovanie
Keď rodičia prišli nato, že som zneužil ich syna bol utorok a zatkli ma v piatok
dozvedel som sa to od jeho mami ktora mi ako jedina dvihla telefón a oznamila mi to ze som zneužil jej syna v tom momente som šoféroval auto ani neviem ako to ze som sa nevýbural z toho čo mi oznámila.
v tom momente sa mi zrutil cely svet jedine co ma zaujímalo je to čo preživa chlapec doma.
Počul som ho v pozadí ako plakal a plakal som aj ja bolo to strašne, prosil rodičov aby ma neudali.
všetky veci co som daroval kúpil nahádzali do vriec a odniesli mojej mame ta mi volala no ja som nemal sil je povedať co sa stalo nedokázal som povedať ze som zneužil chlapca jedini kto ma ešte kontaktoval bol chlapec z požičaného MT plakal som ako decko keď som ho počul keď mi povedal že sa so mnou už nikdy nesmie stretnúť a ze mu nezostala jediná vec na pamiatku ,to bolo deň pred zatknutím
piatok som šiel do prace a bol som mimo.vedel som ze sa niečo deje no bol som tak mimo ze som si neuvedomil co ma čaká.o tom ze boli ma boli udať som sa dozvedel zo zdroja ...viac nepoviem.
keď ze som bol v práci na cestách nemal som už šancu urobiť opatrenia.zavolal mi šéf.kde som ze ma čaká
niečo som tušil.
keď som sa vrátil na f.tak tam už ma čakala kriminálka vedel som prečo prišli ale nevedel som co povedali šéfovi z nejakých príčin povedali ze ma potrebujú kvôli dopravnej nehode
nenapadne som musel odovzdať telefón a ísť s nimi v aute mi povedali o trestnom oznámeni a že musím odovzdať pc a média, domova prehliadka chovali sa slušne ja som aj tak bol mimo a všetko mi akosi bolo jedno.
Cely život sa mi akosi zrútil nemal som chuť ani žiť
Došli sme na policajnú stanicu kde vo vyšetrovačke vypovedal miláčik počul som ho dali ma do inej miestnosti ale aj tak som počul sem tam čo sa ho pýtali tie otázky sa nedajú znovu reprodukovať ale bolo mi tak zle ze som tam zvracal.
Nikdy už nedopustím aby nejaký kluk takto musel trpieť ako miláčik.
keď odišli počul som ho na chodbe plakal.
Píšem to prežívam to akoby znovu cele ako film pred očami.
Prišiel výsluch dali mi prečítať jeho výpoveď nemohol som nedalo sa to museli mi mi to prečítať policajti, bolo to strašne počúvať to priznal som sa len aby som to nemusel už počúvať.prosil som ich o to
ani som si neuvedomil ze som vypovedal bez právnika
až keď to skončilo a povedali ze si ma tam nechajú a v pondelok rozhodne sudca co so mnou bude
tak ze ma čakalo odtlačky a odovzdanie vsetkych veci povolili mi jeden telefonát hneď som volal domov aby vybavili právnika.
hneď nato ma dali do CPZ
hladného a smädného nič mi nedali nato sa donieslo jedlo pizza a voda.odkiaľ to nemôžem povedať.
cela bola mala osvetlená jedna postel kožená a stolík a záchod zamurovaný a pod kamerou bola tam zima nemohol so spať myslel som na útek sedel som tam do pondelka.
Svojho právnika som stretol až pred súdom ,kde mi povedal čo ma čaká nepotesil ma lebo hned mi povedal ze sudca ma pošle do väzby tak sa aj stalo nikto z rodiny tam neprišiel na odporúčanie právnika bolo to takto lepšie.
Dokonca ma eskortoval môj spolužiak zo základnej školy strašné.
Potom ma odovzdali väznici bol som oblečený ako z prace v monterkách nafasoval som tepláky zelenú košeľu šľapky a modrý sveter boli hnusné potom ma vzali na celu to som už spomínal tak to preskočím
Právnik pracoval rýchlo hneď prišiel za mnou a povedal mi nie pekne slova.povedal mi co nasli v PC a ze z toho sa dá ešte vykrútiť ale za chlapca nie hrozí mi 3-10 rokov.
čakal som aj na znalca zo sexuológie D.Caisovu.
podstúpil som tam PPG vyšetrenie.
a to potvrdilo ze som pedofil -efebofil
zatial tolko....ak sú nejaké otázky tak sem.
ešte budem pokračovať ak mi to čas dovolí