Tak a je to tu dalsie pokracovanie
..po zhodnoteniach s akymi ludmi som na cele.som moc nadseny nebol ale bol som rad ze mi dali pokoj.
pedofilov tam sikanuju mlatia zalezi ku komu sa tam clovek dostane, a vyhra je ak sa dostanes na celu ako ja.kde ti daju pokoj.prve dni som stale len myslel nato co bude ked sa dostanem z väzby /hlavou mi blisli myslienky ze zdrhnem aj s chlapcom /to vam poviem ze v tom case som naozaj mal zaujimave myslienky kazdi vecer som sa len trapil a kezde rano tiez.stale som myslel na chlapca rano som ho vzdi budil do skoly

cez telefon
cez den sme mali vychadzky bola vonku kosa ja som ako laik najprv myslel ze akoze vonku

no naraz ma vonku dali do akejsi ohrady na hodinu.potom konecne dorazil pravnik ta ma dal hned do smutku ze mi v pc nasli DP.a u chlapca usb kluc s tou istom tematikou.hned mi povedal kolko mi hrozi a ze to by sa dalo zvladnut dostat ma vonku ale potom prisiel uder ktory som necakal ze za sexualne zneuzitie mi hrozi 3 az 10 rokov.a ze z toho sa nevkrutim no tak to mi k mojej psychike moc nepomohlo skusil som sa dostat z väzby ale jeden sud ma pusti a druhy zamietol.tak som trcal vo väzbe spolu 7 mesiacov.
Co sa dialo?
jedlo bolo hnusne ani svojmu psovi by som ho nedal ked ze som mal pravidelne financie tak som s v miestnom bufete raz za týzden nieco kúpil ceny s vysokohorskou prirazkou.
Nuz presunuli ma na otvorene oddelenie kde sme cez den mohli chodit po chodbach a celach tam som ako normalne este zmyslajuci clovek dostal ulohu chodbara-tak to bol iny stam kazdi den som riesil bytky epilepticke zachvaty nervakov a iních ... tak mi aspon zbeholm den samozrejme nikto tam nevedel zaco sedim len bachary sa cudovali ze este zijem

nuz ako naschval sa mi jeden kreten kuknul do skrynky chcel daco corknut nasiel moje papiere a hned urobil velky rozruch na celej chodbe v ten den som este prezil na pocudovanie okrem slovnich narazok celkom dobre ale ked som bol na cele s tym dementom v noci tak ma napadol nuz cela izba padla lietali stolicky nozik. Mal som strasny strach nato dobehli kuklaci a dostali sme este dalsiu nakladacku. potom diera-izolovanie a osetrovna.sama modrina.prestahovali ma na dalsie poschodie tentokrat na uzatvorene oddelenie boly sme na cele iba dvaja ked tak namna kukol hned vedel odkial som lebo take veci sa šíria rychostou svetla v base ale bol pohodak navstevy som ma pravydelne ked ma zbadali tak som vyzeral ako by som mal tazku dopravnu nehodu.

jedneho krasneho dna som mal navstevu prisli nasi aj s rodinou chlapca do väzby ja som skoro skolaboval ked som ich zbadal ani nie tak z rodicov ale zo smutneho chlapca.a jeho matka dala hlasku ze oni ma chcely len postrasit a ze toto nechceli som myslel ze ma jebne a ze kvoli synovi to na sude uhraju.Nuz dosiel sud ak sa da povedat ze to bol sud hlaska matky : nesuhlasi aby ma potrestaly a chce aby ma prepustili .Odpoved sudcu : co chcete vy to je malo ...
prokurator potom dal navrh na 8 rokov moja ticha odpoved ktoru vsak bolo pocut v sale bola : co ti jebe?
pokuta 100 eur.sud sa odklada
nakoniec sme sa dopracovali na 2 ROKY NEPODMIENECNE prva napravna skupina S USTAVNOU LIECBOU. samozrejme ze prokurator nesuhlasil ale druho stupnovi sud potvrdil rozsudok ako to tu neuvediem ...
tak som sa dostal na LAGER .rovno na celu cigansku izbu. horsie to uz byt nemohlo vzduch masaker.a to som im este povedal zaco sedim poviem vam ze som ostal dost v soku ked z 10tich iba dvaja ma chceli linčovat.ale vecsina to zavcasu zastavila ani neviem preco ale zobrali ma do party hrali sme karty gitara spev atd. Ono pedagog ma chcel vytrestat preto ma dal k ciganom si myslel ze ma zlincuju nevyslo mu to.
dni ubiehali na nasom oddeleni vsetci chodili do prace okrem 5tich tak bol cez den klud ja som chcel tiez makat lebo nuda ale v base nedaju do prace tych co sedia za sexualne trestne ciny...
zajtra zas dam dasiu cast aj s liecbou