o sobě v první osobě

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Re: o sobě v první osobě

Nový příspěvek od Fx100d »

Kasz píše:
xboy2 píše:
Troper píše:Cau, musim trochu pobuzerovat fxa nech ti dovoli sukromne spravy, lebo novacikom sukromne spravy nefunguju ;) rad by som si s tebou popisal.
Musíme respektovat nastavení fóra, i když to i mně nevyhovuje. Pokud si chceš povídat, ozvi se mi na mail (odstraněno administrátorem) . Zakládám si ale na diskrétnosti a citlivosti. Respektuj to.

Zpráva upravena administrátorem Fx100d. Pznámka: Je zbytečné (riskantní) takto zveřejňovat e-mail. Funkce fóra umožňují poslat mail přes fórum. V profilu každého uživatele a u každého jeho příspěvku je tlačítko Email. Po kliknutí na něj lze do formuláře napsat mail, který se uživateli odešle na adresu, kterou uvedl při registraci. Když na mail odpovíte, pošlete odpověď přímo na adresu, kterou zadal odesílatel při registraci na fórum.
Jirko, tyhle obstrukce nedělej, vypadá to divně. Každej si přece může zveřejnit svůj email, mě to vůbec nepřipadá riskantní tady napsat můj email [email protected], vždyť ho používám všude... Od tebe jako admina očekávám citlivé zásahy do příspěvků, nikoliv však přehnané a zbytečné.
Máš pravdu. Omlouvám se, teprve se učím být adminem.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Pavelfidel
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Dobrý den :-)

Nový příspěvek od Pavelfidel »

MarkM píše:
Fx100d píše:Také mě před tím, než jsem našel weby jiných pedofilů, ani nenapadlo, že bych mohl někdy komunikovat s jiným pedofilem. A když jsem je už našel, tak trvalo víc než rok, než jsem se odvážil někomu napsat.
To já poslední dobou pociťuju nutkání někomu vyklopit uplně všechno. Svěřit se rodíčům nebo někomu blízkému, mě nikdy teda ani nenapadlo, asi protože i ted s toho mám hrůzu, jak by na to reagovali (obdivuju ty co se svěřili rodičům nebo někomu blízkému já si to nedokážu ani představit). Ale je docela zničující, že si o tom nemůžu s nikým promluvit a všechny ty pocity v sobě jen potlačovat a skrývat před okolím, kontrolovat pohledy kam koukám, jak se vyjadřuju o dětech, jak se k ním chovám adt. Sice tyhle věci mám zautomatyzovaný a s kontrolou není problém, ale je to nepřirozený a nepříjemný pořád myslet na to co dělám nebo i zpětně jetli jsem něco neudělal špatně. Docela by mě zajímalo jak to maj ostatní.

Dřív než jsem objevil tyhle stránky, tak jsem si několikrát říkal, že bych došel k nějákému psychologovi, ale nevím jakou by to mělo cenu, protože by asi neměl dost porozumění i když to je jeho práce, ale radši by mě poslal přímo k sexulogoj, kterej by se asi moc nezajímal o pocity člověka ,ale je možný že někdo má jinou zkušenost.

Ahoj,
úplně tě chápu, že by si se chtěl někomu svěřit. Všichni asi víme, jak je těžké dusit to v sobě a neustále se mít na pozoru. Z vlastní zkušenosti vím, že nejdůležitější a zároveň nejtěžší je přiznat to sám sobě. I já tušil už asi od 13 let, že se mnou není vše v pořádku a že jsem "jiný". Snažil jsem se na to nemyslet a vůbec jsem si to nepřipouštěl, ale psychicky jsem na tom byl hůř a hůř.
Zlom v mém životě nastal po rozhovoru s paní primářkou Herrovou. Samozřejmě to nebylo hned, nějakou dobu to trvalo ( tedy hlavně vybudování mé důvěry k ní ), ale když jsem se konečně otevřel a vše ze sebe vysypal, neskutečně se mi ulevilo. Konečně jsem měl někoho, s kým jsem mohl otevřeně řešit své problémy a také někoho, kdo mi vytrvale odpovídal na vše, co mě zajímalo. Vysvětlila mi, že za to, že jsem jiný v žádném případě nemůžu, že to není moje vina a že se musím mít rád takový, jaký jsem.
I když jsem se hrozně bál a částěčně i styděl, dal jsem na její radu a pomalu to "naservíroval" svému dobrému kamarádovi.
Jaké ale bylo mé překvapení, když mi řekl, že sexuální orientace nemá s charakterem nic společného a že není můj kamarád kvůli tomu, že jsem na holky, ale kvůli tomu, jaký jsem a jak se chovám.
To mi dodalo odvahu a postupně jsem se svěřil dalšímu dobrému kamarádovi a dvou kamarádkám a po nějaké době i mamce. Všichni to vzali úplně skvěle a mě se změnil život. Najednou jsem měl kolem sebe lidi, kteří věděli, jaký jsem a mohl s nimi kdykoliv cokoliv probrat. Posílilo to i naše přátelství a jen lituji, že jsem k tomu nesebral odvahu již dříve a zbytečně jsem se trápil.
Proto držím palce, aby si taky sebral odvahu a zkusil to. Za zkoušku to rozhodně stojí a věř, že skuteční přátelé to pochopí a kdyby náhodou ne, pak to nejsou skuteční přátelé a je zbytečné se s nimi bavit.
Hodně štěstí... *thumbs up*
Pavel
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

No já v podstatě skoro do ted, jsem to nebral něják negativně prostě jsem to bral jako součást sebe. Jenže na konci listopadu se na mě sesypalo hodně věcí. Takže jsem přemejšlel o všem možným a došlo i na mojí orientaci, kterou jsem vlastně něják víc neřešil do ted. Zlom u mě přišel po přečtení hodně řádků o pedofilii kdy jsem si utřídil všechny myšlenky a dostal na to nadhled. Sexuologa myslím nepotřebuju. S ovládáním jsem nikdy problém neměl a dětem sem nikdy neměl tendenci jakkoliv ubližovat v tomhle jsem měl jasno i před tím a to se něják zásadně u mě nezměnilo ani ted. Ale hlavní je, že ted mám víc jasno v tomhle tématu. Mám na to komplexní náhled což je asi důležitý. Doted to byly spíš takový neposkládaný a nepojemnovaný střípky.
Každej má asi na tohle trochu jiný postoje a je super že díky podobným stránkám a forům se daj porovnávat a měnit a můžeme mezi sebou komunikovat což mě asi chybí (chybělo) nejvíc o tom s někým mluvit a porovnat názory.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
ksoft

Nový příspěvek od ksoft »

Mna uz poznate Gl fora
MarkM
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P

Zdravím tě i tady u nás :)
ksoft

Nový příspěvek od ksoft »

Dik
Co je to za dievcatko v tvojom avatare?
Je zlata *heart*
MarkM
Registrovaný uživatel

Ti nepovím, protože už nevím, kde jsem ten obrázek stáhnul, ale je kouzelná :) Pravda chvíli to trvalo vybrat avatar kterej vypadá dobře v takovém rozlišení a ještě odráží můj vkus.
Fx100d
Administrátor
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

ksoft píše:Mna uz poznate Gl fora
Vítej i zde. Myslím, že jsem Tě na GL fóru zaregistroval, ale moc tam poslední dobou nechodím, nemám moc času. Tvé příspěvky tam jsem tedy nečetl.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
swejk
Registrovaný uživatel
Dal: 14 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Nový příspěvek od swejk »

Nejsem tu, nebyl jsem tu a nebudu tu.
Naposledy upravil(a) swejk dne pondělí 29. 6. 2015, 0:20:04, celkem upraveno 1 x.
MarkM
Registrovaný uživatel

Zdravím tě na universálním fóru :) Dobrej popis na začátek :D
swejk
Registrovaný uživatel

.....
Naposledy upravil(a) swejk dne pondělí 29. 6. 2015, 0:20:22, celkem upraveno 2 x.
MarkM
Registrovaný uživatel

Nic inteligentnejsiho na začátek snad ani není potřeba. Hlavně, že se to tady pomalu rozrůstá o další lidi, který snad budou aktivní :)
Pravda, že z toho příspěvku srší optimismus jak si i o sobě naspal :D
swejk
Registrovaný uživatel

......
Naposledy upravil(a) swejk dne pondělí 29. 6. 2015, 0:20:36, celkem upraveno 1 x.
Pavelfidel
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Dobrý den :-)

Nový příspěvek od Pavelfidel »

swejk píše:
Po urcitejch neveselejch obdobich (prazak se nezapre kdyz to po sobe ctu :) ) jsem se snad naucil divat se trosku s nadhledem na vic veci... A v soucasny dobe jsem vlastne spokojenej, tak proc nebejt optimista ?

Zivot je jak sinusovka, jednou nahore, jednou dole. Kdyz je clovek dole, nema smysl se trapit, ale tesit se na to ze zase bude nahore - u mne to tak je.

Ahojky,
taky tě tu vítám... *dance*
máš fajn pohled na svět a to se cení... *good*
Pavel
xboy2
Nový člen
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Internetová pedofilní komunita mi jednou tak nějak zachránila život. Držím tomuto projektu palce.
Dostal: 6 poděkování

Nový příspěvek od xboy2 »

Pavelfidel píše:

Ahojky,
taky tě tu vítám... *dance*
máš fajn pohled na svět a to se cení... *good*
A ty máš zas fajn obrázek v profilu. I když lepší by byl bez trička. :-PPP
Ahab
Nový člen
ve věku od: 9
Výkřik do tmy: Je to tazke a trosku sa bojim ist na toto nezabezpecene forum . ale dufam ze su tu dobry ludia :-)

Nový příspěvek od Ahab »

Troper píše:Vitaj :) ja mam momentalne 17, psychicky na tom tiez niekedy nebyvam najlepsie, ale nastastie az taky "blazon" aby som to povedal rodicom nie som :) ale som rad ze ti to dopadlo dobre, ja si nastastie mam s kym pisat takze az taku chut povedat to rodicom nemam.
Takze ahojte vsetci . Aj mne je 17 rokov . Som boylover a pacia sa mi chlapci od mojho skoreho veku . Trosku sa aj bojim ze sem pisemna nezabezpecene forum :-( Dufam ze za to ze mam rad svojich mladsich kamaratov nikto nebude otravovat doma ... Nemozem sem napisat svoj zivotny pribeh lebo je to otvorena strana a bolo by to asi do nevhodne ... Ako ste asi zistili som slovak a v komunite som uz vyse 2 rokov. Pisem si s niekolkymi pedofilmy , poznam a poznal som ich zopar . Este taky moj mali nazor . Pedofilovia detom nemusia ublizovat . A preco sa hovori o 12-15 rocnych chlapcoch ako o detoch ? Poznam plno 10 rocnych deciek ktory uz mali sex ci uz s kamaratom rovnakeho veku alebo s dievcaťom . Niako im to neublizilo len prospelo . Vacsina deti dneska masturbuje od 8-10 rokov . A niekeho idu zatikat za to ze mu 14 rocny chlapec posle svoju fotku. Pokial sa na dietati nepacha nasilie pedofilia by sa nemala trestat . Co vy na to ? Inac odporucam pouzivat proxy pre tych ktory este neboli obvyneni a chranit svoje IP pred votrelcami :-)