Policie hledala jedenáctiletou dívku, šla si hrát ven a nevrátila se (iDnes.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Policie hledala jedenáctiletou dívku, šla si hrát ven a nevrátila se (iDnes.cz)
Policie v sobotu vyhlásila pátrání po jedenáctileté dívce z předměstí Českého Krumlova. Ve dvanáct hodin si odešla ven hrát s kamarády a nevrátila se domů. Po půl sedmé ji našli, je v pořádku.
Jedenáctiletou modrookou dívku s hnědými vlasy hledali policisté několik hodin.
"Na sobě měla růžovou teplákovou soupravu, růžové boty, takzvané crocsky. Má zlaté náušnice," upřesnila popis dívky iDNES.cz policejní mluvčí Lenka Holická.
Nakonec dívku našli po půl sedmé večer. Je v pořádku, doplnila Holická.
Zpráva celkem o ničem, ale ten popis mě zaujal. Jedenáctiletá modrooká dívka s hnědými vlasy a na sobě měla růžovou teplákovou soupravu. Tu bych taky šel hledat, ale článek vydali radši až po tom co ji našli.
Na www.tyden.cz je i fotka (škoda, že tak malá).
Její zdánlivé stáří je devět až 15 let.
To je teda dost velké rozpětí.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Policie hledala jedenáctiletou dívku ...
Já jsem to sledoval "živě" na stránkách policie. Tohle byly úplně první údaje z doby, kdy o ní asi ještě v podstatě nic nevěděli, tak tam dali popis, který by pasoval na 99 % jedenáctiletých holčiček (kromě zdánlivého stáří 9-15 let to byla i výška 130-160 cm). O pár minut později to upřesnili.fenix píše:Její zdánlivé stáří je devět až 15 let.
To je teda dost velké rozpětí.
A hlavně podle článku na idnes to vypadá, jako když to vyšlo několik hodin po vyhlášení pátrání. Tomu jsem se právě dost divil, ono to teda sedí nejen na 11ti letý. Měli by se naučit psát.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
"Policie hledala jedenáctiletou dívku."
První co mě napadlo bylo "Oni taky!?" :0))
První co mě napadlo bylo "Oni taky!?" :0))