Sexuální šikana ve školce: Chlapci hrozí výchovný trest (Aktuálně.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Sexuální šikana ve školce: Chlapci hrozí výchovný trest (Aktuálně.cz)
Sedmiletý chlapec vloni obtěžoval své spolužáky v mateřské škole v Hradci Králové.
Hradec Králové - Chlapci, který vloni údajně obtěžoval své spolužáky v mateřské škole v Hradci Králové, by mohl soud uložit výchovné opatření.
Policie již vyšetřování sexuální šikany odložila, řekla mluvčí královéhradecké policie Ivana Ježková. Případ vyvolal velké emoce a stál místo ředitelku školky Libuši Friedlovou.
"Případ jsme uzavřeli s tím, že se skutek se podle našeho názoru stal, ale s ohledem na věk chlapce jsme případ odložili. Dozorující státní zástupce podal návrh soudu na uložení výchovného opatření," řekla Ježková.
Policejní mluvčí nechtěla specifikovat, jaké výchovné opatření připadá v úvahu, protože by předjímala verdikt soudu. Podle zákona jsou výchovnými opatřeními například dohled probačního úředníka, uložení výchovných povinností či napomenutí s výstrahou.
Policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů pohlavní zneužití, nebezpečné vyhrožování a vydírání.
"Prověřovali jsme také poměry v rodině, kde jsem zahájili úkony pro podezření z ohrožování výchovy dítěte. I tuto věc jsme odložili, protože závěr byl takový, že skutek není trestným činem," řekla Ježková.
Kriminalisté se případem začali zabývat vloni v květnu, kdy některá média uvedla, že sedmiletý chlapec obtěžoval několik svých spolužáků. Hradečtí radní kvůli nezvládnutí situace v květnu také odvolali ředitelku školy Libuši Friedlovou.
Chlapec školu následně opustil. Ředitel mateřské školy Zdeněk Švec řekl, že situace v mateřské škole je nyní stabilní. "Já jsem nezaznamenal žádné výhrady ze strany rodičů vůči mé osobě či pedagogickým pracovníkům," řekl Švec.
Re: Sexuální šikana ve školce: Chlapci hrozí výchovný trest
Je to naučene chovani dite samo od sebe neni schopne uvažot sexualnym podtextem.
Tohle dite to nekde muselo videt ...
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Povšimněte si krásně stereotypizující ilustrační fotografie.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Popravdě, ono existuje nějaké lidské chování, které není odkoukané/naučené z okolí?ksoft píše:Je to naučene chovani dite samo od sebe neni schopne uvažot sexualnym podtextem.
Dite reprodukuje chovani dospele osoby ktere vidi co dela...
Dospely člověk je již samostane uvažujuci člověk zodpovednej za sve chovani.
Dite neni zodpovedne za neco čemu samo nerozumi jen to napodobnuje.
Dospely člověk je již samostane uvažujuci člověk zodpovednej za sve chovani.
Dite neni zodpovedne za neco čemu samo nerozumi jen to napodobnuje.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Ano, existuje. Třeba kašlání, pláč, úsměv, úchop, když vložíš dítěti něco do ruky, sání mléka z prsu nebo kojenecké lahve, koneckonců i to vyměšování... atd., našlo by se toho jistě víc.Jednorozec píše:Popravdě, ono existuje nějaké lidské chování, které není odkoukané/naučené z okolí?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Instinkty?Jednorozec píše:Popravdě, ono existuje nějaké lidské chování, které není odkoukané/naučené z okolí?
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
To co popisujete není jen lidské chování takhle se chovají i zvířata. Ostatně předpokládám že víte co jsem tou otázkou chtěl říct.Kuba píše:Instinkty?Jednorozec píše:Popravdě, ono existuje nějaké lidské chování, které není odkoukané/naučené z okolí?
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Tak jsi měl říct výhradně lidské chování. Ale přijdeš tím o velké množství vzorců chování a ani nebudeš pořádně vědět, co je výhradně lidské a co ne.Jednorozec píše: To co popisujete není jen lidské chování takhle se chovají i zvířata. Ostatně předpokládám že víte co jsem tou otázkou chtěl říct.
-
- Administrátor
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Nikdy nemůžeš oddělit věci vrozené a "typicky lidské". Třeba zrovna pláč nebo úsměv není typický pro žádné zvíře.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
No zrovna pláč a projev radosti (přeci jen lidi mají rozvinutější mimiku) rozhodně najdeš u velké spousty zvířat..... Už jen domácí zvířata jako psi a kočky a to nemluvím třeba o šimpanzech či delfínech.Kasz píše:Nikdy nemůžeš oddělit věci vrozené a "typicky lidské". Třeba zrovna pláč nebo úsměv není typický pro žádné zvíře.