Sexuoložka: Voják, který znásilnil kojence, není pedofil

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky pedofilie, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Sexuoložka: Voják, který znásilnil kojence, není pedofil

Nový příspěvek od MarkM »

http://brnensky.denik.cz/zlociny-a-soudy/sexuolozka-byvaly-vojak-ktery-znasilnil-kojence-neni-pedofil-20130418.html
Soud ve čtvrtek šokovala znalkyně sexuoložka Růžena Hajnová, která zjistila, že muž netrpí žádnou deviací. „Je promiskuitní a stále hledá nové podněty. Vyhledává riziko a touží po dobrodružství, které mu přináší uspokojení. Na děti jeho sexualita ale zaměřená není," prohlásila znalkyně.
To je teda fakt šok...
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Re: Sexuoložka: Bývalý voják, který znásilnil kojence, není

Nový příspěvek od simgiran »

Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

No jo, laik se diví, jak je možné, že ten, kdo souloží s dětmi, není pedofil. Přitom nepedofilové mají na svědomí většinu případů pohlavního zneužívání dětí. Naštěstí se tento fakt celkem již objevuje na různých informačních stránkách o pohlavním zneužívání dětí apod.

Doufám, že se nám ta "nespravedlnost" jednou podaří zlomit, a že lidé pochopí, že dítě může znásilnit i člověk, který není pedofil, a zároveň že pedofil není nutně hned ten, kdo děti znásilňuje. Paní doktorce Hajnové patří za dobře provedený znalecký posudek velký dík, o mediální prezentaci tohoto krásného důkazu, že i malé děti zneužije člověk, který není pedofil, se postarali krásně. Skoro škoda, že takových mediálních prezentací lidí, co zneužili dítě a nejsou pedofilové, není víc.

Jinak musím říct, že zvláště ten článek z iDnes se mi velmi dobře četl. Kdyby takových článků o nepedofilech odsouzených za zneužití dítěte bylo víc, nezlobil bych se.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

To je matka, která prodala za 500 korun své dítě pedofilovi, ex-strážci Paroubka (Blesk.cz)

Blesk nezklamal. V nadpise čtenáře navnadí, že dítě bylo prodáno pedofilovi, v zápětí však píše, že "ze znaleckých posudků ale vyplývá, že Viktor Š. není pedofil!"

Takže jak tedy? Mají snad o sexuální orientaci dotyčného rozhodnout čtenáři?

Mimochodem, ještě mě zaujal popis fotky.
"Matka Tereza D. poskytla své dítě bývalému bodyguardovi Jiřího Paroubka na orální sex"

Když vynecháme D. a špatně přečteme zbytek věty, tak to vypadá, jakoby Matka Tereza dala svoje dítě na orální sex Jiřímu Paroubkovi. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
leonid jumper

Re: Sexuoložka: Voják, který znásilnil kojence, není pedofil

Nový příspěvek od leonid jumper »

Podívám se na to z jiné stránky. Co to bylo za ženskou?! To prostě nemůžu pochopit. Když jsem se staral o holčičku podobného věku - jen jako najatá síla - tak kdyby přišel někdo takový, tak ho na místě uškrtím. Ani cizí dítě bych k něčemu takovému nedal.
Nicméně, že bylo napsáno, jak nakonec posudek dopadl, je pozoruhodné a perfektní.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No říkejte mi klidně hnidopich ale.

Podle všeho chlapa sledovali protože předtím "kontaktoval děti" na netu. Tudíž ho i odposlouchávali a on se s tou opálenou prostitutkou evidentně na tom domluvil po telefonu.... (ze začátku jsem nechápal jak to vlastně zjistili, když matka to na sebe "nepráskla" on taky asi ne).
Taky mi není jasné to s tím orálním sexem u takového mrněte mi to přijde už z principu jako nesmysl.
Nicméně z textu vyplývá, že:
"Přepis telefonního rozhovoru, který přečetl předseda senátu Daniel Plšek, ale jasně prokazuje, že žena o Štinglových záměrech věděla už před jejich setkáním. Muž jí za to slíbil stálý přísun peněz. Nakonec dostala jen několik stovek za sex, který s ním měla ona." Tudíž blesk nejenem že lže o tom že prodala dítě pedofilovi, ale i o tom že ho prodala. Zajímalo by mě ještě odkud si vycucali/přizpůsobili to s tím paroubkem.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.