Ondra (povídka)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání vlastní tvorby uživatelů.
- Je přísně zakázáno vkládání tvorby, která je sexuálně explicitní či provokativní.
- V případě, že je v rámci vlákna uvedeno audiovizuální dílo zobrazující reálnou osobu, musí se jednat o osobu, která je veřejně známá či na veřejnosti se prezentující a která je v současnosti starší 18 let (narozena do r. 2003 včetně). Fotografie, obrázky a videa je zároveň možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 10
- ve věku do: 20
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 11 poděkování
Re: Ondra (povídka)
Je pěkné vidět, že někde, kde jsem kdysi žil jsou takhle fajn a pěkní lídé ;D A ta povídka je moc hezky napsaná ;D Opravdu krásně ;D
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 10
- ve věku do: 16
- Kontakt: honza.masatahm@gmail
- Výkřik do tmy: Čím víc někoho miluješ, tím víc ti přijde, že o tebe nemá zájem.
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Tato povídka jakoby popisovala můj vztah. Probudila ve mě spoustu vzpomínek které bych chtěl zažít znova a znova a znova. Je až neuvěřitelné že je tahle povídka "jen" výplod fantazie protože sem si byl jistý tím že to bylo podle skutečných zážitků. Klobouk dolů fakt povedené. K tehle povídce se budu asi často vracet.

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 11
- ve věku do: 16
- Výkřik do tmy: většinou je daleko dráždivější zahlédnout než vidět
- Dal: 53 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
P123, děkuji. Tvoje povídka je sice kýč, ale užil jsem si ho. Fakt moc díky za to. Povídka o Ondrovi způsobila, že jsem se tady zaregistroval. Pátý díl je brutálně useknutý. Proč to nemůže být nekonečné jako nějaká rodinná pouta, ulice (ani jedno jsem neviděl)? Kde se dají přečíst bl povídky v češtině?
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
Ahoj, bl povídek se dá najít v češtině hodně, ale pokud můžu něco doporučit tak tento web
Kód: Vybrat vše
http://blovidky1.cz/
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 28 poděkování
- Dostal: 84 poděkování
Milí čtenáři,
právě jsem si přečetl Vaše komentáře k povídce, kterou jsem tady zveřejnil snad před sedmi lety. Zahřály mě u srdce. Těší mě, že mé poněkud kýčovité texty s jistou dávkou naivity probudily u některých příjemné vzpomínky. Je dost možné, že všechny komentáře jsem už někdy četl, nicméně dnes večer jsem cítil, jako kdybych je četl poprvé. Nu což, má paměť už není nejlepší, ale díky tomu můžu zažívat blahé pocity pokaždé, když si tuto příjemnou zpětnou vazbu pročtu.
Jak jsem už kdysi kdesi zmínil, blovídka je inspirovaná skutečnými postavami i místy. Ondra, který v ní vystupuje, je skloubením dvou kutíků, které jsem v té době znal. Roky poté, co jsem blovídku dokončil, jsem poznal jiného kutíka. Mně bylo devatenáct, jemu jedenáct a jeho rodiče mi ho svěřili, abych ho vzal na výlet do Říma. Prošli jsme si místa, která jsou v Ondrovi popsána, a měli podobné zážitky. V patnácti letech, když jsem první díl Ondry začal psát, jsem si předepsal osud, který se mi o několik let později naplnil.
S chlapcem, se kterým jsem Řím navštívil, jsem poté procestoval ještě další kouty Evropy. Možná že jednou světlo světa spatří další blovídka, která se mi bude psát snáze, neboť budu čerpat z toho, co jsem skutečně prožil.
Tímto bych chtěl poděkovat každému, kdo si mé texty přečetl, a především DK, který mě podporoval v psaní.
právě jsem si přečetl Vaše komentáře k povídce, kterou jsem tady zveřejnil snad před sedmi lety. Zahřály mě u srdce. Těší mě, že mé poněkud kýčovité texty s jistou dávkou naivity probudily u některých příjemné vzpomínky. Je dost možné, že všechny komentáře jsem už někdy četl, nicméně dnes večer jsem cítil, jako kdybych je četl poprvé. Nu což, má paměť už není nejlepší, ale díky tomu můžu zažívat blahé pocity pokaždé, když si tuto příjemnou zpětnou vazbu pročtu.
Jak jsem už kdysi kdesi zmínil, blovídka je inspirovaná skutečnými postavami i místy. Ondra, který v ní vystupuje, je skloubením dvou kutíků, které jsem v té době znal. Roky poté, co jsem blovídku dokončil, jsem poznal jiného kutíka. Mně bylo devatenáct, jemu jedenáct a jeho rodiče mi ho svěřili, abych ho vzal na výlet do Říma. Prošli jsme si místa, která jsou v Ondrovi popsána, a měli podobné zážitky. V patnácti letech, když jsem první díl Ondry začal psát, jsem si předepsal osud, který se mi o několik let později naplnil.
S chlapcem, se kterým jsem Řím navštívil, jsem poté procestoval ještě další kouty Evropy. Možná že jednou světlo světa spatří další blovídka, která se mi bude psát snáze, neboť budu čerpat z toho, co jsem skutečně prožil.
Tímto bych chtěl poděkovat každému, kdo si mé texty přečetl, a především DK, který mě podporoval v psaní.