Ředitel školy zneužíval nevlastní dceru, od soudu odešel s podmínkou (Novinky.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Ředitel školy zneužíval nevlastní dceru, od soudu odešel s podmínkou (Novinky.cz)
Ředitel Střední zdravotnické školy v Hranicích na Přerovsku Karel Ančinec byl odsouzen za zneužívání nevlastní dcery. Dvouletý podmíněný trest s odkladem na tři roky mu potvrdil olomoucký krajský soud. Muž s rozsudkem nesouhlasí, zvažuje možnost dovolání k Nejvyššímu soudu.
Na ředitelskou funkci musí rezignovat, informoval Olomoucký deník. Osmapadesátiletý učitel tělocviku a trenér fotbalového dorostu se podle rozsudku dopustil pohlavního zneužívání, pokusu o znásilnění a útisku na své nevlastní dceři, s jejíž matkou léta žil ve společné domácnosti.
Trestné činy spáchal téměř před 20 lety na tehdy osmileté dívce, podle předsedy senátu však ani po uplynutí této doby není případ promlčený. Ředitel veškerou vinu popřel, tvrdil, že šlo o mstu bývalé družky. Podle zástupců školského odboru krajského úřadu bude s ředitelem rozvázán pracovní poměr a kraj na jeho místo vyhlásí výběrové řízení.
Dlouhá promlčecí lhůta v praxi.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Re: Ředitel školy zneužíval nevlastní dceru (Novinky.cz)
Jako fakt takové podivné, by mě zajímalo víc podrobností z případu. To aby mě v 50 nežalovala nějaká 30tka.Znalci z oboru sexuologie osmapadesátiletého učitele tělocviku a trenéra hranického fotbalového dorostu neoznačili za pedofila.
"V tomto případě to ale není rozhodující fakt. Z posudků totiž vyplývá, že zneužíváním tehdy osmileté nevlastní dcery si mohl 'řešit' náhražkové sexuální aktivity.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
On to není nikdy rozhodující fakt. Rozhodující je to jen z toho pohledu, zda mu soud pak nařídí nebo nenařídí ochranné opatření v podobě ochranné léčby.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Takže pokud zneužije dítě "normální" "nepedofil" tak má vlasně výhodu??Kasz píše:On to není nikdy rozhodující fakt. Rozhodující je to jen z toho pohledu, zda mu soud pak nařídí nebo nenařídí ochranné opatření v podobě ochranné léčby.
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Ne, pedofil má zase kratší trest, protože pedofilie se automaticky bere jako důkaz snížené příčetnosti.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Delikventní pedofil o co stráví kratší čas ve vězení, o to delší čas stráví v ÚOL (ústavní ochranné léčbě). Nepedofila není třeba (a ani není z čeho, pokud se nenajde nějaká jiná "nemoc") léčit, tedy trest ve vězení naopak mívá delší, jak správně napsal Gabriel.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
btw. V komentářích se rozjela debata o tom, že se jedná o pomstu bývalé manželky (20 let po skutku a v rámci rozvodu) a dokonce to přehlušilo výkřiky o lynčování...