Wikipedia policy

Section of the forum for English reactions to media, their articles etc.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Wikipedia policy

Nový příspěvek od simgiran »

http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Child_protection
Wikipedia regards the safety of children using the site as a key issue. Editors who attempt to use Wikipedia to pursue or facilitate inappropriate adult–child relationships, who advocate inappropriate adult–child relationships (e.g. by expressing the view that inappropriate relationships are not harmful to children), or who identify themselves as pedophiles, will be blocked indefinitely.
*wall*
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Re: Wkipedia policy

Nový příspěvek od Kasz »

EN: Unfortunately, the whole world is against us... And unfortunately only from misunderstanding of what pedophilia is. You can commit anything, just say that you like kids and you are disqualified immediately. Sad. :(

Anyway, by this statement Wikipedia loses credit in my eyes.

CZ: Bohužel, celý svět je proti nám... A bohužel jen z nepochopení, co je to pedofilie. Ani nemusíte nic spáchat, jen řeknete, že se vám líbí děti, a okamžitě jste diskvalifikovaní. Smutné. :(

Každopádně tímto vyjádřením u mě Wikipedie ztrácí kredit.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙