pozdrav

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
GirlLover
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12

Re: pozdrav

Nový příspěvek od GirlLover »

ahojte, tak dost zvlastne forum je toto :D uplne ine ako ostatne warez fora :) snad si zvyknem.
niekto ma pozna z GL fora, ostatní este nie, ale tak postupne by sme sa tu mohli spoznat, ak sem budem chodit casto tak ako na GL forum a vy ostastní tiez.

s pozdravom GirlLover :)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1733 poděkování
Dostal: 3605 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Ahoj Girllovere, jenom pro pořádek tě hned na úvod upozorním, že zde netolerujeme vulgární řeči o dětech, kam patří např. popisování toho, nad čím (nebo nad kým) masturbuješ, jako jsi to občas vypustil na GL fóru. O dětech zde proto piš vždy jen slušně - nejsou to bytosti, které slouží pro sexuální uspokojení pedofilů, ale bytosti, hodné obdivu, úcty a lásky, což znamená, že pro ně chceme a hledáme dobro, které jim můžeme různými formami prokázat.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Smazaný uživatel (gabajaza)

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Fx100d píše: pátek 10. 12. 2010, 12:36:51 Ano, práce je to celkem dobrá. Ale jedná se o práci seminární, takže její váha i podoba tomu odpovídá. Práci jistě někde zveřejním, ale ještě nevím kde a jak.
Já vím, že je to už 11 let, ale nemáš tu seminární práci někde dostupnou k přečtení? Zajímalo by mě to.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 405 poděkování
Dostal: 747 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Prim píše: středa 10. 2. 2021, 13:54:28
Fx100d píše: pátek 10. 12. 2010, 12:36:51 Ano, práce je to celkem dobrá. Ale jedná se o práci seminární, takže její váha i podoba tomu odpovídá. Práci jistě někde zveřejním, ale ještě nevím kde a jak.
Já vím, že je to už 11 let, ale nemáš tu seminární práci někde dostupnou k přečtení? Zajímalo by mě to.
Bohužel, už z toho tu nezjistím o jakou seminární práci se jednalo, tak už ani nevím, jestli jí mám.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.