ahojte, tak dost zvlastne forum je toto uplne ine ako ostatne warez fora snad si zvyknem.
niekto ma pozna z GL fora, ostatní este nie, ale tak postupne by sme sa tu mohli spoznat, ak sem budem chodit casto tak ako na GL forum a vy ostastní tiez.
s pozdravom GirlLover
pozdrav
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1733 poděkování
- Dostal: 3605 poděkování
Re: pozdrav
Ahoj Girllovere, jenom pro pořádek tě hned na úvod upozorním, že zde netolerujeme vulgární řeči o dětech, kam patří např. popisování toho, nad čím (nebo nad kým) masturbuješ, jako jsi to občas vypustil na GL fóru. O dětech zde proto piš vždy jen slušně - nejsou to bytosti, které slouží pro sexuální uspokojení pedofilů, ale bytosti, hodné obdivu, úcty a lásky, což znamená, že pro ně chceme a hledáme dobro, které jim můžeme různými formami prokázat.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Já vím, že je to už 11 let, ale nemáš tu seminární práci někde dostupnou k přečtení? Zajímalo by mě to.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 405 poděkování
- Dostal: 747 poděkování
Bohužel, už z toho tu nezjistím o jakou seminární práci se jednalo, tak už ani nevím, jestli jí mám.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.