Iny clovek

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Re: Iny clovek

Nový příspěvek od Dan »

pro princess: Já myslím, že to si skoro srandu nedělej, respektive heh radši nikoho nikomu neznechucuj, ale ani nikdo jiný.
Klidně se může stát, že sem přijde a napíše dítě nebo puberťák, myslím, že ani pravidla tu nejsou koncipována tak, že by nemohl. Pak nechápu, proč se s někým takovým nebavit vážně a brát ho vážně.
Já si myslím, že dokonce i pedofilové by mohli být schopní psát si s dětmi vážně. Jasně, já vím, děti jsou často otravný, mívaj třeba hloupý dotazy, ale co, mohli bychom být schopní brát je vážně, ne? Protože myslím, že právě leckterý puberťák se často setkává s tím, že mu někdo nevěří nebo ho vážně nebere.
A pokud se jedná o fake? Tak co? Jednak kdo má dostatečné právo brát si na sebe odpovědnost rozhodovat kdo je a kdo není fake. Druhak stejně, a co? Asi si tady musíme věřit, že jsme dostatečně rozumní aby tu nikdo nějakýmu faku nefaku nenaběhnul do nějaký antipedo pasti, a zároveň v každém případě by asi měla být administrátorská kontrola, že jako se zde nesmí a snad nedá vyměňovat ilegální materiál, tak se tu nesmí ani nedá potencionálním dětem, co sem přijdou podstrkávat nevhodné nabídky.
korn
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 13
Dal: 2 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Nový příspěvek od korn »

Ahojte niekedy je to tu trochu zvláštne,dosť ludí tu piše že chce pomáhať iným,ale keď sem niekto
napíše tak sa mu dostanu len urážky a zosmiešňovanie.Podľa mňa keď niekto sem napíše niečo nevhodne alebo niečo čo sa vám nepáči,tak by sa ho malo skor upozorniť a nie sa k nemu takto správať.
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Bohužel musím s kornem trochu souhlasit, i když nechci na nikoho házet nějaká obvinění a přiznávám si i vlastní vinu.
Pokud to stáhnu na tento případ, ne že by se Silesia nesnažil třebas dotyčnému trochu promluvit do duše. Ale stejně, jsme schopni tu rozepisovat eseje na obecná pedofilní témata, vylévat si tu své stesky, ale když přijde na fórum potencionální puberťák, tak se setká s úsečnými zprávami, které ho odsud skoro vyhánějí, není mu důvěřováno, jeho dotaz je vtipně shozen, porazeno je mu, ať si ho jde vytlapkat a učí se přitom gramatiku. Pevně věřím, že se pedofilové z očí do očí s dětmi nebaví takhle úsečně a sarkasticky, ale při čtení takových komentů mi nezbývá, než se trochu pohoršeně smát.
Silesia
Registrovaný uživatel
Varování: 1
ve věku od: 8
Dal: 298 poděkování
Dostal: 207 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Ahojte tak tedy za sebe:
- mladému muži přeji aby našel ve svém životě rozvážnost.
- rád se s ním podělím o jakou koli životní zkušenost (moc jich není)
- jsem ochotný a věřím, že i schopný vyslechnout jeho názor i volání o pomoc, bude li schopen je zformulovat do nějakého sdělení, které by napovídalo oč mu jde, co jej trápí a proč jej to trápí.
Uznávám, že zvolání je mi 13, chci sex a hledám pedofilku bylo a stále jsem na tom nic nezměnil minimálně na facku (obrazně řečeno)
Kdyby mladý muž došel z formulací ahoj je mi 13 rád bych něco sexuálního zažil a napadlo mě že pedofila by mohla být ochotna překročit hranice a tak se jdu pedofilům naídnout (br i todle je jak na tržišti )

Probůh človíčku vždyť ty jsi pubescent adolescent. Máš před sebou období překotných psychických změn. Tělo si jich i tak na tebe nachystá dost, proč chceš dobrovolně vystavovat sám sebe dalším psychický tlakům a společenským stigmatům:
Ujíždí ti vláček? Máš pocit, že si poslední kdo nemá žádný zážitek?
Vážně bych rád znal tvé pohnutky a moc rád o nich budu s tebou diskutovat bez předsudků.

to Dan: se svými zlatíčky se nebavím úsečně a sarkasticky. Přesto pokud by za mnou některé z nich došlo že by mělo takovéto přání. Pokoušel bych se mu to co nejvíc vymluvit.
A vymlouval bych ze stejného důvodu jako mě je vymlouváno cokoli nimi mít.
Pokud opravdu chtějí vztah měli by k druhému něco cítit a pokud něco cítím, nechti ohrozit ani jednu stranu vztahu.
Ok můžete pokud budeš chtít spolu trávit čas, podnikat výlety cokoli ale to je tak vše. Cokoli co by došlo k sexulnímu kontaktu si prosím schovej na tvé přinejmenším patnácté narozeniny, protože bys ohrozil vztah který máte a dosáhl tak maximálně jeho destrukce....
Dan

Nový příspěvek od Dan »

pro Silesia: Moc hezky řečeno a rozumné.

V tomto téma byla taky zmínka "to ze mam napisane ze chcem sex to neznamena ze by aj bol ja chcem len lasku" -- což asi může tak nejvíc vypovídat. Dokážu si i představit situaci kluka, kterému se naopak od nás líbí víc starší holky, než je sám, a i z toho je pak trochu rozhozený a zmatený. A když kluk v 13 řekne, že chce sex, no ono to vlastně taky není nic moc zvláštního, že ho chce, když zároveň vcelku uznává, že by asi k ničemu takovému hned tak nemohlo dojít.

A pokud už jsme jaksi vystaveni takovému dotazu, ať už třeba tady na fóru nebo tváří v tvář dítěti, a pokud máme na to stavět se do role těch rozumnějších, je na nás pokoušet se vyvést takové dítě z toho zmatku, upozorňovat ho, snažit se ho přesvědčit, vymlouvat mu to, což jistě nelze v pár větách ale chce to právě víc rozepsat.

I když je to individuální, zvlášť v dnešní době zrelativizované, i já jsem spíš toho důvodu, že není potřeba se do sexuálních zkušeností hnát. I když pokud to někoho táhne ke starším, může být v nejistotě, zda by s ním vůbec nějaký vztah chtěli mít, pokud by součástí toho nebyl i sex. Takový kluk může ale i pochopit, že třeba může mít štěstí na někoho - třeba starší holku, která s ním bude kamarádka a bude s ním trávit čas a bude se mu snažit porozumět, a i to už může být jistá forma lásky, i když to zprvu třeba ani není nutné nazývat partnerství. V partnerství to jednou po hlubším seznámení může přerůst, a třebas nemusí, ale prostě i takovým vztahem lze dojít k pocitu lásky. A pokud někoho takového hledá a třeba potřebuje, myslím, že na to má plné právo a já mu fandím, aby ho i našel.
Tony
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Dal: 51 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Tony »

My jako pedofilové se asi těžko dokážeme vžít do situace někoho, komu se líbí starší, že? Na druhou stranu, kdyby mu to s nějakou pedofilkou opravdu vyšlo, může to být krásné pro oba dva. A oba dva se musí hlídat, aby nepřekročili určité hranice. I ten kluk se může od společnosti dočkat stejného odsouzení, jako ta pedofilka.
Silesia
Registrovaný uživatel

no neřekl bych mladého muže totiž podle veřejnosti by ta pedofilka vždy svedla to za prvé a za druhé a teď se prosím mladý muži neuraz 13 je pro pedofila trošku hraničící číslo
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Dal: 1430 poděkování
Dostal: 3292 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

DanielKubec píše:... když přijde na fórum potencionální puberťák, tak se setká s úsečnými zprávami, které ho odsud skoro vyhánějí, není mu důvěřováno, jeho dotaz je vtipně shozen, porazeno je mu, ať si ho jde vytlapkat a učí se přitom gramatiku.
On je problém v tom, že pokud zde na fóru pedofilů někdo hledá pedofilní ženu nebo pedofilního muže, tak to je trochu proti smyslu - proti pravidlům bezpečného chování takového člověka, a buď je to teda nějaký hodně málo informovaný a nerozvážný puberťák, a nebo na to měl jít jinak. Chápu, že zkušenosti 13tiletého člověka ještě nebudou tak velké, ale zase si nesmí 13tiletý klučík myslet, že si skrz toto fórum otevřeně přijde hledat dospělou pedofilku. Kdyby tady 13tiletý napsal svoje jméno, přesnou adresu bydliště, telefonní číslo a další jiné kontakty, bude mu taková zpráva bez milosti smazána a bude adminy důrazně (a může se stát, že i ostřeji) upozorněn, že toto dělat nesmí, neb ho to ohrožuje. Něco jiného by bylo, kdyby přišel s dotazem: Je mi 13, líbí se mi dospělé holky, chtěl bych to s nějakou zkusit, nemůžete mi poradit?

Na druhou stranu s těmi úsečnými zprávami a různými "fejky" - přeci jenom jsme pedofilové, skupina lidí, na které by si rádi mnozí jiní prostě "zgustli". Pokud napíše nějaký nováček a ještě k tomu navíc něco divného, něco neočekávaného, něco nestandardního, okamžitě mi zabliká světýlko: Bacha, tohle by mohl být fejk! Čemuž může pak odpovídat i moje reakce. Pokud to není fejk, chlapec se našimi i třebas mírně útočnými reakcemi učí, že takto se seznamovat s lidmi nemůže, pokud to je fejk, dostává signál, že snadné to s námi mít nebude. Vychováváš i tím, když vyhodíš ze dveří někoho, kdo při vstupu do místnosti nepozdravil. Je vysoká pravděpodobnost, že napříště to zkusí jinak, a nebo taky jinde. Je to jako v životě. Nejde o nic zásadního, jsme také jen lidé a reagujeme i normálně v životě na různé situace různě, někdy třeba i něco přeženeme. Neviděl bych v tom něco až tak zásadního, a to ani zde na našem fóru.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

A ještě doplněk. Pokud bychom všechno, i třebas nějaký podezřelý příspěvek, který by se některým zdál jako "fejk", brali vážně, dovedu si představit situaci, kdy se následně autor takového příspěvku bude bavit tím, jak mu to ti pedofilové sežrali. Myslím si, že určitý odstup i nadhled je vždy na místě. Myslím si, že by mi nedělalo problém zahrát puberťáčka nebo puberťačku, kteří by vypadali na výsost věrohodně, a přitom bych se jen bavil, jak mi to zdejší pedofilové žerou. Takže na to taky bacha.
princess
Registrovaný uživatel
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od princess »

Já jsem v 13 taky na netu zkoušela, jestli se na mě nějaký pedák chytne. Chtěla jsem prostě vědět, co mi bude psát. Tenhle kluk je podle mě podobný případ, nic víc.
Mato
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Dal: 68 poděkování
Dostal: 64 poděkování

Nový příspěvek od Mato »

No jo, skúša uvedomujúc si svoju anonymitu... Kutíci v 13 rokoch veľmi radi skúšajú zakázané ovocie, ale len pokiaľ nepríde ku kontaktu, teda veľké slová a skutek utek, ako sa hovorí :)
Alebo je to fake, alebo sa fakt o niečo pokúša, lebo si myslí, že je veľký čávo a seberovné sú pre neho slabota...
ozcelebi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 12
Výkřik do tmy: Som deck a hladam pedofilku nie na sex ale aj to moze byt

Nový příspěvek od ozcelebi »

Ide o to ze ja som sa sklamal v tych dievcatach ktore su v mojom veku...A preto by som chcel nejaku zrelu zenu...Otazka kde inde mam hladat pedofilku nez na stranke o pedofiloch ked ma uz tak nemate radi ze ma odkopnete odtialto...
Silesia
Registrovaný uživatel

Ahoj, poslechni člověče.
Z čeho soudiš, že pedofilka by pro tebe byla řešení. Sám pises že s holkama tvého věku si nerozumis, zamyslel ses někdy nad tím proč?
My tady mámep jedno společné specifikum, jsme pedofilove,.povětšinou právě proto je nám s dětmi fajn, rozumíme jim,chceme je chránit. Neříkám, že někteří někdy nezasli tam, kam se nemá, ale právě proto pokud pedofil neni flustrovany,opilý,případně deprimovany, tak prostě neskoci do postele s někým, kdekym. I my potřebujeme vztah. Chápu, že ho hledáš, rozumím také tomu, že ho chceš mít, ale takový vztah by byl pro druhou stranu vysoce riskantní. Dnes to třeba vidíš jako jediné východisko, ale dospěly by v tom vztahu byl v napětí až do tvých 33 let, toť přeci jen dlouhá doba...

A na závěr, pokud by za mnou přišel za čas Brunik nebo Míša s podobným nápadem, asi bych jim ho dlouho a dlouze vymlouval.
Naposledy upravil(a) Silesia dne pondělí 22. 4. 2013, 20:37:23, celkem upraveno 1 x.
Mato
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Mato »

Ozcelebi: Neblbni. Za prvé, ešte máš čas s niekym "chodiť" a za druhé, určite do toho nelákaj pedofilku... Jej ublížiš viac ako sebe. Každopádne, keď ti to tu už hovorí každý, tak by si mal dať na väčšinu, nemyslíš?
Kuba
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

ozcelebi píše:Ide o to ze ja som sa sklamal v tych dievcatach ktore su v mojom veku...A preto by som chcel nejaku zrelu zenu...Otazka kde inde mam hladat pedofilku nez na stranke o pedofiloch ked ma uz tak nemate radi ze ma odkopnete odtialto...
Napadá mě otázka, v čem přesně jsi se zklamal?

Jinak mi to přijde lehce netypické. Protože dívky běžně dospívají rychleji než chlapci a tak spíš znám případy holek, co se začaly ohlížet po starších klucích po zklamáních se svými vrstevníky. Opačně mi to zní jako docela velká vzácnost.

Každopádně si myslím, že spíše než pedofilka pro tebe bude vhodná nějaká dívka (třeba i o něco starší než ty), se kterou si prostě sedneš a budete si navzájem naplňovat své představy o ideálním protějšku. Najít někoho takového může trvat velice dlouho, zkrátka tu pravou slečnu pro sebe si musíš najít. A pedofilní fórum pro to podle mě není úplně tím pravým místem.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
VANAX
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 11
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Nový příspěvek od VANAX »

Ozcelebi, nevešaj hlavu. Nie si jediný, komu sa nedarí nájsť si partnerku. Tak napríklad ja už roky márne hľadám na internete nejakú zrelú osmičku. A to som už hľadal takmer všade. Na fóre pre záhradkárov, pre modelárov, motorkárov a dokonca aj medzi šachistami. Ale všetko moje úsilie bolo márne. Občas som mal dokonca pocit, že hľadám na nesprávnych miestach. No nevzdal som sa a hľadám ďalej. A stále verím, že raz tú svoju vysnívanú osmičku nájdem.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

VANAX píše:Tak napríklad ja už roky márne hľadám na internete nejakú zrelú osmičku. ... A stále verím, že raz tú svoju vysnívanú osmičku nájdem.
Aby jsi nakonec nenašel nějakou, co sice osmičku ve věku mít bude, avšak následovanou nulou. :)
VANAX
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 11
Dal: 4 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Nový příspěvek od VANAX »

Kasz píše:Aby jsi nakonec nenašel nějakou, co sice osmičku ve věku mít bude, avšak následovanou nulou. :)
Nebránim sa ani takému vzťahu, ak na mňa dotyčná prepíše svoj majetok. :D
Mato
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Mato »

VANAX, ty špekulant! :D ale dobre uvažuješ a možno by ti niekedy priviedla osmičku vnučku :D :D
ozcelebi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 12
Výkřik do tmy: Som deck a hladam pedofilku nie na sex ale aj to moze byt

Nový příspěvek od ozcelebi »

Takze asi nenajdem to co hladam achjooo