Zaostřeno na občana, 14.4.2011, 21:40, ČRo6

AUDIOPOŘADY slouží ke sdílení odkazů na rozhlasové pořady, podcasty a jiné zvukové pořady, které jsou pro komunitu ČEPEK relevantní.
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na rozhlasové pořady, a to včetně těch, v nichž vystupují osoby mladší 18 let.
  2. Jestliže je v popisu rozhlasového pořadu uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (tedy narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné její jméno zkrátit na křestní jméno a první písmeno příjmení.
  3. Do sekce by se neměly vkládat odkazy na jiná audiovizuální díla než rozhlasové pořady. Je-li vložení odkazu na jiné audiovizuální dílo relevantní v rámci diskuze, může zobrazovat pouze osoby v současnosti starší 18 let (tedy narozené do roku 2003 včetně).
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Zaostřeno na občana, 14.4.2011, 21:40, ČRo6

Nový příspěvek od Kasz »

Zaostřeno na občana - Drtivá většina pedofilů nechce ubližovat – zatratíme je, nebo jim pomůžeme?

Drtivá většina pedofilů dětem neubližuje. Přesto jsou považováni za ty nejhorší z nejhorších. Je snadné je odsoudit, ale neměli bychom jim spíše pomáhat? Na to se zeptáme v dnešním pořadu Zaostřeno na občana.

Hosté: pedofil Jiří Fx100d, autor rozsáhlé bakalářské práce z Masarykovy Univerzity v Brně na téma pedofilie Karel Žák a psycholog a sexuolog Petr Weiss.

ČRo 6, vysíláno ve čtvrtek 14.4.2011 21:40 - MP3:
http://media.rozhlas.cz/_audio/drtiva-vetsina-pedofilu-nechce-ublizovat-zatratime-je-nebo-jim-pomuzeme-hoste-pedofil-jiri-karel-zak-autor-rozsahle-bakalarske-p--02311140.mp3 [odkaz nefunkční]
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Re: Zaostřeno na občana, 14.4.2011, 21:40, ČRo6

Nový příspěvek od Dan »

Nu tak samozřejmě je ten pořad supr, dá se říct, že pro ty, co se pohybují zde nebo na jiných stránkách je to prostě taková rekapitulace známého, ale to jaké informace a názory poskytuje takový pořad veřejnosti je prostě maximálně možně prospěšné a je i vidět, že je to účiné, jak se dá vidět právě třebas na tomhle příspěvku od sabary. A to všechno díky velké odvaze a otevřenosti fx, a odborným příspěvkům, jak hlavně Žáka tak Weisse. Je jasné, že v takhle krátkém pořadu nejde jít dál do hloubky a je velká škoda, že v médiích pro toto téma není víc prostoru. Ale zaznělo zde ve zkratce to nejpodstatnější, a to je výborný.
Fx100d
Administrátor
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 411 poděkování
Dostal: 749 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Tak jsem si pořad poslechl a musím říci, že paní redaktorka vybrala opravdu to nejdůležitější. Moc se mi to líbilo. Je pravda, že bylo téma podáno jednostranně, ale v té záplavě jednostranných zpráv v médiích není jeden jednostranný pořad z jiného úhlu na škodu.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Fx100d
Administrátor

jj mluvím tam jak šmoula. :D
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
leonid jumper

Nový příspěvek od leonid jumper »

Je to fajn, že toto odvysílali. Díky za podporu. Ale mám pocit, že se něco začíná měnit. Kromě tohoto jsem v poslední době četl už tři pozitivní články!
Fx100d
Administrátor

leonid jumper píše:Je to fajn, že toto odvysílali. Díky za podporu. Ale mám pocit, že se něco začíná měnit. Kromě tohoto jsem v poslední době četl už tři pozitivní články!
Myslíš, že bys je dokázal znovu najít a dát je do reakcí na média?