AUDIOPOŘADY slouží ke sdílení odkazů na rozhlasové pořady, podcasty a jiné zvukové pořady, které jsou pro komunitu ČEPEK relevantní.
Pravidla fóra
Je povoleno vkládání odkazů na rozhlasové pořady, a to včetně těch, v nichž vystupují osoby mladší 18 let.
Jestliže je v popisu rozhlasového pořadu uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (tedy narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné její jméno zkrátit na křestní jméno a první písmeno příjmení.
Do sekce by se neměly vkládat odkazy na jiná audiovizuální díla než rozhlasové pořady. Je-li vložení odkazu na jiné audiovizuální dílo relevantní v rámci diskuze, může zobrazovat pouze osoby v současnosti starší 18 let (tedy narozené do roku 2003 včetně).
Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Ja som to nahral celé (okrem asi jednej vety úplne na začiatku)
Len neviem či má nejaký zmysel to sem dávať, keď bude záznam v archíve
Ale keby niekto nemohol vydržať http://uloz.to/xWk8kpG/zaostreno-mp3
Tři poznámky:
- Podle Lucie Vopálenské 22 respondentů (z 36) odpovědělo, že doborovolný sexuální kontakt dítěti nemůže ublížit, i když ve skutečnosti to bylo 8 respondentů (22 %).
- Když někdo selže, je to podle Antonína Brzka výhradně jeho nezdrženlivostí, nikoli třeba nedostatkem informací, a kontakt s dětmi mu má být navždy zakázán.
- Antonín Brzek si populárně kopnul do sadistů (či spíš hodně dlouho kopal).
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
- Když někdo selže, je to podle Antonína Brzka výhradně jeho nezdrženlivostí, nikoli třeba nedostatkem informací, a kontakt s dětmi mu má být navždy zakázán.
No stymhle bych aj souhlasil pedofil pokud je i informovan to ješte neznamena že neselže.
Stači malo na to nejaka rizikova situace. Dite muže provokovat je zvedave atd... A tam již ty informace nejsou nic platne tam jse již probuzi sexualita toho jedince a je jen na nem jak to zvladne.
No stymhle bych aj souhlasil pedofil pokud je i informovan to ješte neznamena že neselže.
Stači malo na to nejaka rizikova situace. Dite muže provokovat je zvedave atd... A tam již ty informace nejsou nic platne tam jse již probuzi sexualita toho jedince a je jen na nem jak to zvladne.
Já s tím nesouhlasím, to je rezignace na snahu zjistit, jak na tom vlastně dotyčný je, jaké je riziko, navíc tak říkáš těm pedofilům, že se v podstatě čeká, že dítě zneužijí, pokud s nějakým přijdou do styku.
Ja jen konštatuji že i informovanej pedofil muže selhat. A znam minimalne tekeho človeka ktery byl informovan ale jeho sexualita zvitazila nad rozumem s informacemi.
Určitě i informovaný pedofil může selhat. Ale pořád je, aspoň u části pedofilů, velký rozdíl, když vím, že jsem pedofil, že se právě nacházím v rizikové situaci, že jsou nějaká pravidla pro její zvládnutí a že i dobrovolný sexuální kontakt dítěti může ublížit, než když nic z toho nevím, jako Kuba před šesti lety.
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Kluci, myslím, že si Lucie Vopálenská zaslouží poděkování, pokud máte chvilku, zkuste jí každý za sebe napsat poděkování: http://www.rozhlas.cz/cro6/osoby/_osoba/2609 [nefunkční odkaz]. Určitě bude ráda za zpětnou vazbu i za to, že její práce má výsledky a někomu pomáhá.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi!