Tak jako poslední jsem z trilogie umístil na web druhý článek nazvaný Výhody pedofilního sadizmu, omlouvám se za porušení proti posloupnosti, bylo dáno tím, že jsem pospíchal a pořádně nečetl text Danova mailu (on je píše hrozně dlouhé ).
Dále jsou odkazy na všechny články i v článku základních informací "Kdo je pedofil?".
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše. - Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Díky za článek a tyto stránky. Budu spár stručně a jasně. Svému pedofilu jsem také odpustil. Bylo to těžké a složité, emočně náročné. Bylo to v době kdy nebyli takové možnosti, svěřit se lékaři atd. Možná ano, nikdy sem po tom nepátral. Vyrůstal jsem v DD, tedy dotyčný nás měl..... . Později v cca 18 letech jsem vyhledal odbornou pomoc. Docházím k lékařce pravidelně a jsem jí nesmírně vděčný že jsem takový jaký sem. Jaký byl náš vychovatel? Sadista který věděl jak způsobit bolest, ale aby nebylo znát že máme nějaké modřinky a podobně. Zdá se Vám to nereálné? Bohužel je to fakt, uplynula dlouhá doba. Občas se ozve povědomí, a některé zážitky se derou na povrch, kdybych nevěděl jak se mám zachovat, už zdaleka nejsem tak, použiji znovu to slovo normální. Dlouhodobě nežiji v Čechách. Pomáhám dětem v jiné části světa, kde kvete sexuální turistika zvlášť ..... . Tuto zemi nebudu jmenovat, miluji jí jako svoji vlast se všemi klady a zápory. Jen se snažím žít slušně a mít smysl pomáhat obětem i Vám pedofilům. Jak se zde píše..... logika je zvláštní, morbidní nelogická přesto jí považujeme za správnou. Díky moc za tento web. Držím Vám všem palce. Petr
Drahý Petře, je mi moc líto toho co jsi musel prožít. Jistě to nebylo nic pěkného. Ty zlé vzpomínky se ti budou vracet celý život, možná ne tak často ale pořád tam budou s tebou žít. Že pomáháš dětem, k tomu ti jen tleskám, je jedno kde a v které zemi. Děti jsou na celém světě stejné. To že pomáháš dětem zneužitým je krásné, takové děti potřebují pomoc nejvíc. Pomáhat pedofilům je od kluka s normálním zaměřením a ještě k tomu se špatnou zkušeností je šlechetné. Ve tvém počínání ti přeji mnoho úspěchů a moc ti držím pěsti.
Děkuji moc za Vaše povzbuzení. Velmi si toho cením. Ano to se člověkem táhne celý život. Naštěstí jsem našel způsob, když se probudí podvědomí. Umím se zabavit prací a čtením. Čtením se více odreaguji. Vypnu mozek odpočívám a bavím se. Normální orientaci nemám. S přítelkyní (LadyBoy) jsem spolu od 19 let. U mě to nejsou ani ženy, muži. Umíme se navzájem povzbudit, svěřit se, mluvit o všem i nepříjemných věcech. Což moc Českých lidí neumí, občas slyším že je to nenormální :D. K mé práci, je to výhodné pokud to tak mohu formulovat. Nerozptylují mě spolupracovníci. Máme doma (ne v Čechách) mezi sebou LadyBoy. Umí pomáhat stejně svědomitě jako ostatní. Bohužel Češi se pořád bojí neznámého, čemu nerozumí a hned to odsoudí, použiju zase to slovo nenormální. Ale to Vám nemusím připomínat. Pěkný zbytek slunečné neděle.