Rozdil sily orgasmu pedofila a nepedofila se zralou zenou

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
pirats
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Uz mam dost toho nechutnyho kriminalizovani pedofilu.Zijeme v jednadvacatem stoleti...stoleti HONU NA CARODEJNICE.
Dal: 7 poděkování
Dostal: 17 poděkování

Rozdil sily orgasmu pedofila a nepedofila se zralou zenou

Nový příspěvek od pirats »

Kdyz se divam na obrazky mladych slecen,dosahuji neskutecne silnych orgasmu.
Kdyz mam sexualni styk s partnerkou(je o nekolik let starsi nez ja),muj orgasmus neni ani z poloviny tak silny jako u fotografii s mlad.devcatkama.
Zajimalo by me,jestli chlap co neni pedofil,zaziva stejne intenzivni orgasmus,s dospelou partnerkou,jako ja s devcatkama.Pokud ano,logicky je ma partnerka ochuzena o muj orgasmicky prozitek.
Pokud ale zacnu uzivat preparaty na snizeni pedofilniho pnuti,ovlivni to asi take muj sexualni zivot s partnerkou.At se na to divam z hora -zpoda,sem z toho jelen.
Angelo
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw
Dal: 12 poděkování
Dostal: 38 poděkování

Re: Rozdil sily orgasmu pedofila a nepedofila se zralou zeno

Nový příspěvek od Angelo »

Jak tě jednou vzrušují malé holky, nic s tím neuděláš. Mě třeba také nevzrušují třicetileté ženy. Můžu si s nima rozumět, ale nikdy mě nevzruší. Fakt nevím, co bych ti poradil. Ale pokud i tak dosáhneš orgasmu, tak bych to tak neřešil. :)
pirats
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
Výkřik do tmy: Uz mam dost toho nechutnyho kriminalizovani pedofilu.Zijeme v jednadvacatem stoleti...stoleti HONU NA CARODEJNICE.
Dal: 7 poděkování
Dostal: 17 poděkování

Nový příspěvek od pirats »

Nebavi me vysvetlovat partnerkam,proc sem pri vyvrcholeni tak ticho.Prej ani nespitnu.Ja to svadim na dokonalou sebekontrolu a ony tomu veri.
Zvlastni,pred zacatkem navstevovani techto stranek,jsem myslel,ze je semnou vse v poradku.
Mam stesti,ze moje partnerka o me vasni vi a obcas rekne v zertu:no jo,ja vim,ze s tema jedenactkama se nemuzu rovnat.Aspon to bere sportovne.
NemesisPri
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Dal: 6 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Nový příspěvek od NemesisPri »

pirats píše:Nebavi me vysvetlovat partnerkam,proc sem pri vyvrcholeni tak ticho.Prej ani nespitnu.Ja to svadim na dokonalou sebekontrolu a ony tomu veri.
Zvlastni,pred zacatkem navstevovani techto stranek,jsem myslel,ze je semnou vse v poradku.
Mam stesti,ze moje partnerka o me vasni vi a obcas rekne v zertu:no jo,ja vim,ze s tema jedenactkama se nemuzu rovnat.Aspon to bere sportovne.

To máš docela štěstí :D já byldím s rodičama a bohužel je tohle u nás na kastraci.