Přemýšlel jsem že bych zašel za MUDr. Brzekem. Nevím jestli by mi pomohl ale třeba by dokázal odpovědět mi na otázku zda mě opravdu vzrušují chlapci. Nepřál bych si aby mi řekl že si myslí že mě děti nevzrušují, tak právě proto nevím proč bych tam chodil. Nechci se spojovat s pedofilii dokud nebudu mít jistotu, i když dle mého tu jistotu mám. Je to rozpor co chci

Chtěl bych aby mi někdo řekl že jsem Pedofil. Zvláštní ale jt o tak. Předtím jsem chtěl jen odpověď, dnes už bych nechtěl slyšet že nejsem pedofil protože bych cítil rozpor, mezi tím co mi řekl sexuolog a co si myslím já. Po té už bych nevěděl vůbec na čím jsem. Líbily by se mě kluci ale věděl bych že by neměli.. i když ten test není přesný, což je další problém. Není to stoprocentní přístroj jestli to má smysl..

Krom toho vůbec by se mě do teho vyšetření nechtělo.. vlastně stále mám stejný problém co jsem popsal v poradně hned když jsem přišel. Nikdo mi do teď ani neporadil ani nepokusil někdo navrhnout něco.. nebo říct že to nejde.

jak se ujistit nebo si to ověřit.. nebo jak se s tím vypořádat! Ledas co se změnilo a jsem si jistější.. pokud nehupsnu na nějakého kutíka tak fakt nevím jak si to s jistotou ověřit

nebo je to jen to že si to nepřiznávám? ale proč bych si přál abych byl pedofil když bych nebyl smířený.. dle mého jsem. Ten hlavní rozpor jsem popsal v poradně
http://www.pedofilie-info.cz/poradna/pritahuji-me-pouze-kluci-na-fotografiich/ že na fotografiích se mi kluci líbí nějak víc než ve zkutečnosti ale je to asi dáno tím že jsem se díval na ty na img bez oblečení a to v reálu asi nemám možnost. Ledas nějak porovnávat zkutečného oblečeného a pak stejného na fotografie. Jenže k čemu mi to bude. co tím chci dokázat. Co když jsem jen reaktivní na děti stejně jako každý jiný muž. Vždyť nějaké výzkumy potvrdili že nějak minimálně reaguje skoro každý muž.

.. nebo je vlastně jedno jak to cítí tělo a je důležité co chci já? poradíte někdo? a neříkej te že si na to musím nějak dojít sám. Nějaký chytrý způsob nebo vysvětlení musí být.