V jednej literatúre som našiel článok, ako cirkev vysvetluje sexualitu. Nejedná sa zrovna o pedofíliu, ale dá sa z toho veľa zobrať.
V akom vzťahu je sexualita a láska?
Sexualita a láska patria neoddeliteľne spolu. Sexuálne spojenie vyžaduje rámec vernej a spoľahlivej lásky. Sexuálne zjednotenie je tým najkrajším telesne- zmyslovým vyjadrením lásky. Kde sa však sexualita oddeľuje od lásky a slúži iba na uspokojenie, tam sa ničí zmysel sexuálneho zjednotenia muža a ženy. Ľudia, ktorí vyhľadávajú sex bez lásky, klamú, pretože telesné zblíženie nezodpovedá zblíženiu ich sŕdc. Ten, kto neberie vážne reč svojho tela, poškodzuje svoje telo i dušu. Dochádza tak k odľudšteniu sexu, ktorý je degradovaný iba na ukojenie vlastnej rozkoše. Jedine záväzná a trvalá láska vytvára priestor na skutočnú ľudsky prežívanú sexualitu, ktorá je zdrojom trvalého šťastia...
Čo z toho vyplýva: 1/ Obdivujem tých pedakov, ktorí túžia po detskej nahote a odolávajú najvyššiemu stupňu lásky- telesnému kontaktu.
2/ Nepotrebujeme telesný kontakt, aby sme mohli naplno milovať.
Církev a sexualita
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Dal: 68 poděkování
- Dostal: 64 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Re: Cirkev a sexualita
ad 1) V tom článku se píše, ne že tělesný kontakt je nevyšší stupeň lásky, ale že je to nejkrásnější tělesně-smyslové vyjádření lásky. Nejvyšší stupeň lásky je pro mě něco úplně jiného.Mato píše:Čo z toho vyplýva: 1/ Obdivujem tých pedakov, ktorí túžia po detskej nahote a odolávajú najvyššiemu stupňu lásky- telesnému kontaktu.
2/ Nepotrebujeme telesný kontakt, aby sme mohli naplno milovať.
ad 2) Plně souhlasím. (Markétku miluji naplno už 5 let.)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Jeden dotaz. Když se mluví o církvi, tak o které?? Ono se to nezdá ale je to celkem velký rozdíl, takový sdtarořímský pantheismus byl k sexu třeba docela vstřícný :0))
-
- Registrovaný uživatel
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- Výkřik do tmy: Uz mam dost toho nechutnyho kriminalizovani pedofilu.Zijeme v jednadvacatem stoleti...stoleti HONU NA CARODEJNICE.
- Dal: 7 poděkování
- Dostal: 17 poděkování
Mato píše:Heh, vidíš, na to som celkom zabudol... Ide o Rímsko-katolícku cirkev
Proc mi to zni jako oznameni rakoviny?
-
- Registrovaný uživatel
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Dal: 21 poděkování
- Dostal: 55 poděkování
Re: Církev a sexualita
To by se mělo tesat do kamene. Výstižnější obhajobu tělesného aspektu lásky bych nevymyslel.Citovaná literatura píše:Ten, kto neberie vážne reč svojho tela, poškodzuje svoje telo i dušu.