DOTAZNÍK Žanety Bischofové - pouze do PÁTKU 22. března 2013!

Žádosti a návrhy pro účast komunity ČEPEK na projektu, studii, odborné práci či výzkumu - v případě zájmu se nezdráhejte založit téma a požádat o spolupráci!
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Re: DOTAZNÍK Žanety Bischofové - pouze do PÁTKU 22. března 2

Nový příspěvek od Jednorozec »

haizi píše:
MR_Xguard píše: Antivir ti jej nenajde a FW neblokne, protože jej na žádost úřadů ignoruje.
Prečo potom na Tore existujú stovky ilegálnych webstránok kategórií drogy, DP a iné?
Prečo stránky nezrušia ako to robia pri "normálnych" stránkach? A nezatknú tých, čo ich vytvorili a spravovali?
Takéto stránky si veselo fungujú ďalej a vyzerá to tak že ešte dlho budú.
To je samozřejmě nesmyl, snadno to nejde. Aby to šlo, vyžaduje to jednak vhodný operační systém a jednak dostatečně hloupého/chybujícího uživatele..... A i když se nakrásně podaří identifikovat nějakou IP tak to ani omylem neznamená, že je nějaký důkaz o nekalé činnosti.
haizi

Nový příspěvek od haizi »

Jednorozec píše: To je samozřejmě nesmyl, snadno to nejde. Aby to šlo, vyžaduje to jednak vhodný operační systém a jednak dostatečně hloupého/chybujícího uživatele..... A i když se nakrásně podaří identifikovat nějakou IP tak to ani omylem neznamená, že je nějaký důkaz o nekalé činnosti.
Súhlasím. Keď človek naozaj vie čo robí, a vie ako to všetko funguje, keď nechce aby ho našli tak ho nenájdu.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Mluvil jsem o prokazování této trestné činnosti s člověkem z kriminálky a v podstatě mi potvrdil to , co jsem si myslel. Jsou v podstatě dost bezzubí . IP adresa není důkazem ničeho, nelze na základě ip adresy zavírat, pouze může postačit k domovní prohlídce, ovšem pokud u Vás nic nenajdou mají smůlu.
Troper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 4
ve věku do: 14
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Nový příspěvek od Troper »

V oblasti kde zijem je uplne normalne ze jednu IP zdiela cela oblast. Pochybujem ze by mohli v tomto pripade robit akekolvek domove prehliadky len kvoli IP.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

No nemohli, primární problém ale není v tom že ti nacpou do počítače trojana, co pošle informace o počítači přes normální síť, případně rovnou nainstaluje keylogger atd. Ono bohatě stačí, pokud k člověku naběhnou s "podezřením", aby mu mohli, bez nějakého skutečného důvodu, zničit život...
Ono by stačilo například sledovat provoz na tomto fóru a pak "preventivně" provést domovní prohlídky, s tím že aspoň u někoho se něco najde.
Osobně jsem nicméně přesvědčen, že zatím nejsme v policejním státě a na podobnou akci je potřeba trochu víc a navíc je docela vyjímečná (otázka kolik na to připadá lídí na celou republiku atd.).
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Mimochodem budou nějaké výsledky z těch dotazníků dostupné tady na webu?