DOTAZNÍK Žanety Bischofové - pouze do PÁTKU 22. března 2013!

Žádosti a návrhy pro účast komunity ČEPEK na projektu, studii, odborné práci či výzkumu - v případě zájmu se nezdráhejte založit téma a požádat o spolupráci!
pirats
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Uz mam dost toho nechutnyho kriminalizovani pedofilu.Zijeme v jednadvacatem stoleti...stoleti HONU NA CARODEJNICE.
Dal: 7 poděkování
Dostal: 17 poděkování

Re: DOTAZNÍK Žanety Bischofové - pouze do PÁTKU 22. března 2

Nový příspěvek od pirats »

Kdyz vyplnuji nejaky dotaznik...pomaham tvorit pruzkum apod,vzdy se snazim,aby me odpovedi byli co nejuprimejsi a pravdive.Asi se shodneme na tom,ze lhat do dotazniku nema cenu,protoze asi vsichni chceme,aby se tu neco zmenilo,aby jsme mohli byt vice informovani.Protoze informacemi muzeme bojovat proti hlouposti.
Popravde?? Kdybych vedel,ze budu udan a trestne popotahovan po vyplneni podotykam ANONYMNIHO dotazniku,tak ho nikdy v zivote nevyplnim.(kdo by si chtel dobrovolne privodit trestni stihani).
Mel by sem ale o te moznosti informovan.Jako kdyz policie dala milost pro lidi,kteri prijdou vratit ilegalne drzene zbrane.Na pude mi lezi kalasnikow,tak jdu v klidu na fizlarnu a tak na me za dverma cekaj s klepetama.
pirats
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Uz mam dost toho nechutnyho kriminalizovani pedofilu.Zijeme v jednadvacatem stoleti...stoleti HONU NA CARODEJNICE.

Kasz píše:
pirats píše:Woooow...tak proc je anonymni? A nebylo by fer pro ostatni napsat upozorneni,ze pripadne SPATNA odpoved jim muze privodit trestni stihani.Muzes to tam dopsat??
Pane soudce, to není fér, na té holčičce nebylo napsané žádné upozornění, že jí nesmím strkat prsty mezi nohy!
AbTakhle si to neoduvodnis!!!!! Neco me napadlo.Mozna je to jen paranoi...ale,neni nahodou celej dotazik jen vymysl,za ucelem zjisteni informaci o uzivatelich tohoto fora?Promin,ale potom co zde ctu a zaroven vidim realitu,me to proste napadnout musi
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

pirats píše:Popravde?? Kdybych vedel,ze budu udan a trestne popotahovan po vyplneni podotykam ANONYMNIHO dotazniku,tak ho nikdy v zivote nevyplnim.(kdo by si chtel dobrovolne privodit trestni stihani).
Mel by sem ale o te moznosti informovan.Jako kdyz policie dala milost pro lidi,kteri prijdou vratit ilegalne drzene zbrane.Na pude mi lezi kalasnikow,tak jdu v klidu na fizlarnu a tak na me za dverma cekaj s klepetama.
Tak to už máš lepší, když se půjdeš rovnou sám nahlásit na PČR, ne? Není trochu naivní myslet si, že pokud do nějakého anonymního dotazníku napíšu, jak jsem před 5 lety zavraždil svou matku a policie to uzavřela jako sebevraždu, protože jsem to šikovně narafičil, že to někdo, kdo má smysl pro spravedlnost, nechá jen tak být?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

pirats píše:neni nahodou celej dotazik jen vymysl,za ucelem zjisteni informaci o uzivatelich tohoto fora?Promin,ale potom co zde ctu a zaroven vidim realitu,me to proste napadnout musi
A kurňa, kluci, akce se nezdařila, už nám to prokoukli - hromadné zatýkání se konat nebude...
pirats
Registrovaný uživatel

Kasz píše:
pirats píše:Popravde?? Kdybych vedel,ze budu udan a trestne popotahovan po vyplneni podotykam ANONYMNIHO dotazniku,tak ho nikdy v zivote nevyplnim.(kdo by si chtel dobrovolne privodit trestni stihani).
Tak to už máš lepší, když se půjdeš rovnou sám nahlásit na PČR, ne? Není trochu naivní myslet si, že pokud do nějakého anonymního dotazníku napíšu, jak jsem před 5 lety zavraždil svou matku a policie to uzavřela jako sebevraždu, protože jsem to šikovně narafičil, že to někdo, kdo má smysl pro spravedlnost, nechá jen tak být?
Docela rad bych vyslechl nazory ostatnich lidi.LIDE.,jsem martan ja? A nebo ostatni?
Pokud ja,tak co treba znamena zpovedni tajemstvy a jak funguje?Takova zpoved je take anonymbi,ale pujde vas po ni knez napraskat??
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

pirats píše:Docela rad bych vyslechl nazory ostatnich lidi.LIDE.,jsem martan ja? A nebo ostatni? Pokud ja,tak co treba znamena zpovedni tajemstvy a jak funguje?Takova zpoved je take anonymbi,ale pujde vas po ni knez napraskat??
Zpovědní tajemství je institut, kde dokonce nemusíš být anonymní (zpovědník, pokud k němu chodím pravidelně, zpravidla ví moje jméno), a zpovědník nesmí jinému člověku říct, co se dozvěděl při zpovědi. Pokud jde o trestné činy, na které se vztahuje oznamovací povinnost (§ 368), tato oznamovací povinnost se podle odst. 2 a 3 nevztahuje osobu blízkou, na obhájce a na zpovědníka:
(2) Kdo spáchá čin uvedený v odstavci 1, není trestný, nemohl-li oznámení učinit, aniž by sebe nebo osobu blízkou uvedl v nebezpečí smrti, ublížení na zdraví, jiné závažné újmy nebo trestního stíhání.
(3) Oznamovací povinnost podle odstavce 1 nemá advokát nebo jeho zaměstnanec, který se dozví o spáchání trestného činu v souvislosti s výkonem advokacie nebo právní praxe. Oznamovací povinnost nemá také duchovní registrované církve a náboženské společnosti s oprávněním k výkonu zvláštních práv, dozví-li se o spáchání trestného činu v souvislosti s výkonem zpovědního tajemství nebo v souvislosti s výkonem práva obdobného zpovědnímu tajemství. Oznamovací povinnost trestného činu obchodování s lidmi podle § 168 odst. 2 a zbavení osobní svobody (§ 170) nemá též osoba poskytující pomoc obětem trestných činů. Zdroj: http://business.center.cz/business/pravo/zakony/trestni-zakonik/cast2h10d8.aspx
Na nepřekažení trestného činu (§ 367) se však žádná podobná výjimka (kromě osoby blízké) nevztahuje, tedy i kněz je povinen, pokud se při zpovědi dozví, že je páchán trestný čin dle § 367 odst. 1, tento čin překazit.

Obecně - pokud pácháš závažný trestný čin, je zamezení tvého jednání ledasčemu i ledasjakým tvým právům na svobodu slova nebo i anonymitu nadřazeno. Tedy kněz, který se dozví, že zneužívám konkrétní dítě (třeba svou dceru), může například zavolat mojí manželce a říct jí, že někdo zneužívá její dítě. Jak konkrétně však postupovat dále, v tom studovaný nejsem, ale kněží jsou na takové situace školeni, čili v podstatě kterýkoliv kněz by ti měl být schopný odpovědět, jak by v takovém případě postupoval.
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Pleteme jabka hrušky a krocany dohromady.
Tak tedy jablka. Dotazník je "anonymni" ale při troše snahy máme ipcko odesílatele
Hrysky: každý kdo se dozví o sexuálním trestném činu spáchánem ba dětech má povinnost jej oznámit a také učinit vše pro to, aby se nestal (tolik definice)
A krocani ani zpověďni tajemství nerusi oznamovací povinnost u zvlášť závažných trestných cinnu viz trestní Zak.
Silesia
Registrovaný uživatel

pirats píše:
Kasz píše:
pirats píše:Otazka: Muze pro me vyplneni anonymniho dotazniku,doporuceneho timto forem-muze pro me mit neprijemne zakonceni?
Pokud v něm napíšeš např. že zneužíváš dítě, tak může.
Woooow...tak proc je anonymni? A nebylo by fer pro ostatni napsat upozorneni,ze pripadne SPATNA odpoved jim muze privodit trestni stihani.Muzes to tam dopsat??.
Toto upozornění je v tr. Zak.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Silesia píše:krocani ani zpověďni tajemství nerusi oznamovací povinnost u zvlášť závažných trestných cinnu viz trestní Zak.
Na zpovědníka se oznamovací povinnost (§ 368) nevztahuje, avšak má povinnost čin uvedený v § 367 TZ překazit.
Silesia píše:Každý kdo se dozví o sexuálním trestném činu spáchánem ba dětech má povinnost jej oznámit a také učinit vše pro to, aby se nestal (tolik definice)
Nikoliv, na trestný čin pohlavního zneužívání se oznamovací povinnost dle § 368 TZ nevztahuje. Máš však povinnost tento čin překazit (§ 367).
Silesia
Registrovaný uživatel

To se u proběhlého činu dost blbě dělá. Pokud tedy hipoteticky řeknu zneužil jsem dítě a nikdy více se toho nedopustím jsem z obliga?
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Silesia píše:To se u proběhlého činu dost blbě dělá. Pokud tedy hipoteticky řeknu zneužil jsem dítě a nikdy více se toho nedopustím jsem z obliga?
Jsi z obliga pouze z hlediska nepřekažení trestného činu. Úplně z obliga budeš (nebo dotyčný bude), až vyprší promlčecí lhůta.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Kasz píše:Co si o tom myslíte? Hrubě se mi nelíbí, že někdo takovýmito nevkusnými vtípky kazí něčí seriózní zájem něco zjistit. Za sebe musím říct, že kdybych znal IP adresu dotyčného, přičetli bychom si za web jedno z dalších trestních oznámení.
Já si o tom myslím akorát to, že doufám, že je to ze strany dotyčného vtípek...
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Kasz píše:A kurňa, kluci, akce se nezdařila, už nám to prokoukli - hromadné zatýkání se konat nebude...
Nééé. :'( A já už se tak těšil na své kamarády z Ruzyně. :'(
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

pirats píše:
Docela rad bych vyslechl nazory ostatnich lidi.LIDE.,jsem martan ja? A nebo ostatni?
Už jsem ti to psal dřív, takže stručně, jsi vůl. A souhlasím tady ve většině věci s Kaszem. :)
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

pirats: Tak rozumnější to je vyplnovat přes proxi :) Nikdy si nemůžeš být jistý, kdo a proč ten dotazník dělá. A všechny položky byly nepovinné, takže si můžeš vybrat, co vyplnit a co ne. Každý má svůj rozum a umí posoudit, co chce a co nechce vyplnit a jaká odpověd ho může ohrozit.
A pokud už někdo vyplnil, že děti zneužíval a dále v tom i pokračuje, tak je to jeho blbost, že se udává :)
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

MarkM píše: A pokud už někdo vyplnil, že děti zneužíval a dále v tom i pokračuje, tak je to jeho blbost, že se udává :)
Pokud tu někdo takový je, tak bych spíš řekl, že je jeho blbost, zodpovědnost a tragický omyl především to, že něco takového dělá.
Tony
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 10
Dal: 53 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Tony »

Návštěvník píše:Mě toto rozhodně neodradilo....Ba naopak! Musím přiznat, že první mou reakcí byli vytřeštěné oči, bušící srdce asi tak 1000 tepů za vteřinu a totální naštvání, které střídal pláč. Prostě jsem nevěděla co si mám myslet, jelikož byl dotazník ve stejném znění odeslán 3 krát, předpoklad, že je to myšleno vážně byl velmi malý. Přesto se ve mě začali prát pocit bezradnosti z pocitem, že musím okamžitě zjistit jak se věci mají...
Přečetla jsem již takové množství Vašich příběhů, že začínám být touto problematikou úplně zahlcena. Mrzí mě, že jsem to pořád tak odkládala a myslela jak je toto téma jednoduché, jednoznačné a jak je k němu všude přehršel informací. Nyní jsem prostě znechucena názory "většiny" populace. Některé příběhy mě dojímají, některé jsou čtivé, některé svým způsobem "sebemrskačské", ale ze žádného rozhodně nevyplývá, že někdo z Vás stojí s bonbóny před základkou a už vůbec ne, že by byl následně schopen toto "nalákané" dítě někam odvést, ukojit své potřeby a "nedejbůh" toho Vámi tolik milovaného tvora někde odhodit v lese jako odpadky. Byla jsem také taková, "slepá"!!! Snad to bylo nedostatkem informací, nebo naopak přehnaným množstvím nepřesných, zkreslených a mylných informací ze stran medií, ale bohužel i ze školy. Musím říct, že ty z Vás, kteří se dokážete takto se svou orientací smířit a nepřekročit stanovené meze, hluboce obdivuji. Musíte být velmi silnými osobnostmi, a já za sebe mohu s jistotou říct : Já bych to nezvládla. Nemoct se nikomu svěřit, bát se, abych se něčím neprozradila, aby mne okolí neodsunulo na okraj(záleží samozřejmě na individuálních případech), a hlavně nemoct legálně žít s osobou, kterou miluji. Smekám klobouk před tím jak dokážete být silní.
Žaneta
Tímhle jste mě vážně potěšila a myslím, že nejen mě. Jen víc takových lidí, kteří se na nás budou dívat rozumně. Dnes se mi bude zase o něco líp usínat. Díky.
Silesia
Registrovaný uživatel

Návštěvník píše:Mě toto rozhodně neodradilo....Ba naopak! Musím přiznat, že první mou reakcí byli vytřeštěné oči, bušící srdce asi tak 1000 tepů za vteřinu a totální naštvání, které střídal pláč. Prostě jsem nevěděla co si mám myslet, jelikož byl dotazník ve stejném znění odeslán 3 krát, předpoklad, že je to myšleno vážně byl velmi malý. Přesto se ve mě začali prát pocit bezradnosti z pocitem, že musím okamžitě zjistit jak se věci mají...
Přečetla jsem již takové množství Vašich příběhů, že začínám být touto problematikou úplně zahlcena. Mrzí mě, že jsem to pořád tak odkládala a myslela jak je toto téma jednoduché, jednoznačné a jak je k němu všude přehršel informací. Nyní jsem prostě znechucena názory "většiny" populace. Některé příběhy mě dojímají, některé jsou čtivé, některé svým způsobem "sebemrskačské", ale ze žádného rozhodně nevyplývá, že někdo z Vás stojí s bonbóny před základkou a už vůbec ne, že by byl následně schopen toto "nalákané" dítě někam odvést, ukojit své potřeby a "nedejbůh" toho Vámi tolik milovaného tvora někde odhodit v lese jako odpadky. Byla jsem také taková, "slepá"!!! Snad to bylo nedostatkem informací, nebo naopak přehnaným množstvím nepřesných, zkreslených a mylných informací ze stran medií, ale bohužel i ze školy. Musím říct, že ty z Vás, kteří se dokážete takto se svou orientací smířit a nepřekročit stanovené meze, hluboce obdivuji. Musíte být velmi silnými osobnostmi, a já za sebe mohu s jistotou říct : Já bych to nezvládla. Nemoct se nikomu svěřit, bát se, abych se něčím neprozradila, aby mne okolí neodsunulo na okraj(záleží samozřejmě na individuálních případech), a hlavně nemoct legálně žít s osobou, kterou miluji. Smekám klobouk před tím jak dokážete být silní.
Žaneta
Hezkè ráno žaneto.

Předně je moc fajn toto číst.
Ne kolem základních škol nechodím, aspon já ne :-).
To že miláčka miluji bude na vždy muset zůstat mým
On se o tom nikdy nesmí dovědět.
Zároveň také on musí volně dýchat, musí dospět, musí projít pubertu a kdo ví, třeba zijsti že i on.má neco jinak. A nebo ne a bude normální heterosexuální jedinec a nic z toho co prožívám já nebude muset řešit. Zároveň věřím, že se nikdy nedozví, že ten komu věřil jej miloval. Asi by ho to rozhodilo. A co já mě zbudou už zase jen oči pro pláč. Nebýt fóra a chatu kde bych sdílel. Navíc ten koho v srdci mám má milující rodiče, milující rodinu, tak k čemu já mu jsem. Na nic?, Na víc?.. kdo ví...
To. Je to nač nemám a hledám odpověď. Jaký je účel pedofila na tomto světě?.
A jej filozoficke okénko jsem zase otevřel.
Dobrou.
pirats
Registrovaný uživatel

Poslouchej KUBO. Ja sem,NAROZDIL od tebe,nikdy zadne dite pohlavne nezneuzil.NIKDY jsem zadnemu diteti neprivodil bolest.TY ANO!!! Myslis si,ze jsi v pozici oznacovat me za vola?
Je videt ze ti nejak rychle otrnulo,potom co jsi mel v base stazene pulky strachem.No jo...zapomina se rychle.Ja vim.:)
Stale cekam na 3 dil tveho pobytu na lagru(ci kde jsi to vlastne byl).
Hlavne mi tady neargumentuj,ze jsi svuj trest splatil,protoze to dite si to ssebou ponese do konce zivota.

To co delam ja,je tlachani,co by kdyby a vim,ze to nikdy nebudu schopny udelat.
Vim,ze kdybych te v base potkal,snazil by ses byt "kamos" abys prezil bez bolesti.Potom te pusti a zacnes utocit slovne na druhe lidi.Takovou svoloc davali jen na rajony.Mazlak a makej.Je mi na bl***
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Hej nehádejte se, třeba to je přesně to o co tomu provokátérovi jde....

Jinak můj názor je následující.
Trestní oznámení je nesmysl.
1. Z hlediska dotazníku tím dávám najevo, těm co by na některou otázku měli odpovědět pozitivně, aby lhali nebo nic nepsali (ovlivníš průzkum).
2. Z hlediska přispěvatelů ostatních způsobíš jejich zkoumání policií! (příště už nic podobného vypl'novat nehodlám)
3. Z hlediska rozumu jde jednoznačně o provokaci (forma přízpěvku a to že to někdo poslal opakovaně...)
4. Zajímalo by mě na jaké přesně podněty jste dělali oznámení na policii, nějak si nepamatuji že by tu byly tak strašné věci.

Jinak žanetě děkuji za poslední příspěvek, doufám, že jednou potkám stejně vtřícné děvče (mám tu výhodu, že se mi líbí i dospělé holky).....