Obloha
Když se podívám na oblohu
Vidím tam Tebe
Tvou tvář rozjasněnou jako sluníčko
Krásně se na mě usmíváš
Skoro jsem zapoměl jak jsi daleko
Tak daleko…Andílku…
Sluníčko se skovalo za mráčky
Né Andílku neodcházej ukaž se
Opět vysvitlo sluníčko
A paprsky se na mě usmály
Děkuji Ti Andílku
Tvé paprsky jsou moc příjemné…
Obloha (báseň)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání vlastní tvorby uživatelů.
- Je přísně zakázáno vkládání tvorby, která je sexuálně explicitní či provokativní.
- V případě, že je v rámci vlákna uvedeno audiovizuální dílo zobrazující reálnou osobu, musí se jednat o osobu, která je veřejně známá či na veřejnosti se prezentující a která je v současnosti starší 18 let (narozena do r. 2003 včetně). Fotografie, obrázky a videa je zároveň možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Nejkrásnější na světě je dětský smích
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Obloha (báseň)
Naposledy upravil(a) Tomi dne úterý 26. 7. 2011, 12:41:41, celkem upraveno 1 x.
Co je malé to je hezké.... Néé, co je menší je ještě krásnější ..
Re: Obloha
skoro bys tyhle tématicky podobné básničky mohl spojit do jedné, nebo prostě do cykly, a víš co nebo je klidně nechat i takhle mají svou sílu. taky sis všiml kolik sluníčko a hřejivé paprsky mají společného s dětstvím? jak děti dokáží paprsky rozkošně vnímat, a jak nám sami dokáží předávat své vnitřní teplo. Moc hezkých věcí si všímáš, tomi, i dyž s tou trochou smutku, ale takové to už v našich životech je a ty to dokážeš vyjádřit