Deviant by měl mít svou sexualitu rád. Uplatnit ji ale může jen v mezích zákona (rozhlas.cz)
Jedna z vět paní sexuoložky: Pedofil je na tom nejhůř, protože existuje málo dospělých žen, které vypadají jako holčičky.
Myslím, že jen o tom realizace sexuality pedofila v mezích zákona není. Co saturace pohlavního pudu jiným způsobem v mezích zákona, např. při práci s dětmi, apod.?
Celý rozhovor možno stáhnout zde: http://media.rozhlas.cz/_audio/02844364.mp3 [nefunkční odkaz]
Ž. Herrová: Deviant by měl mít svou sexualitu rád (ČRo)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání odkazů na rozhlasové pořady, a to včetně těch, v nichž vystupují osoby mladší 18 let.
- Jestliže je v popisu rozhlasového pořadu uvedeno jméno osoby v současnosti mladší 18 let (tedy narozené od r. 2004 do současnosti), je nutné její jméno zkrátit na křestní jméno a první písmeno příjmení.
- Do sekce by se neměly vkládat odkazy na jiná audiovizuální díla než rozhlasové pořady. Je-li vložení odkazu na jiné audiovizuální dílo relevantní v rámci diskuze, může zobrazovat pouze osoby v současnosti starší 18 let (tedy narozené do roku 2003 včetně).
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1433 poděkování
- Dostal: 3299 poděkování
Ž. Herrová: Deviant by měl mít svou sexualitu rád (ČRo)
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 288 poděkování
Re: Ž. Herrová: Deviant by měl mít svou sexualitu rád (ČRo)
Taky si myslím, že to není jen o tom. Důležitá je psychika. A nemusí být ani nutně vyloženě dětská, však někoho může nadchnout i chytrá holka, se kterou si bude mít o čem povídat a kdy původní kamarádství může časem přerůst ve víc.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)