Pražský imám obhajuje pedofilii (blog.iDnes.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Pražský imám obhajuje pedofilii (blog.iDnes.cz)
Pražský imám Samer Shehadeh založil stránky (http://www.sunna.cz), na kterých je odpověd Valentinu Kusákovi a kde se např. píše: "Prorok Muhammad se zasnoubil s Ajšou v jejích šesti letech a začal s ní žít pohlavně o tři roky později. Nejde však v žádném případě o pedofilii, ale o zcela normální manželský svazek v tehdejší společnosti. Pedofil je člověk, kterého sexuálně přitahují dívky, jež jsou v tak brzkém věku, že jsou v dané společnosti stále považovány za děti, a to zvláště v případě, kdy dívka dosud nedosáhla puberty a nezačala menstruovat. Tím pádem platí, že muž, který žije pohlavně s dívkou, která již dosáhla puberty a začala menstruovat a je fyzicky i psychicky vyspělá na to, aby mohla žít pohlavním životem, a která dosáhla věku, v němž je považována ve své společnosti za dospělou ženu, není pedofil, a obvinění takového člověka z pedofilie je chápáno jako urážka."
Že by nějaká nová definice pedofilie? Ztotožnění pojmu pedofilie s pohlavním zneužíváním dětí však skálopevně zůstává...
Naposledy upravil(a) pbd dne pondělí 31. 5. 2021, 12:59:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava odkazu
Důvod: Oprava odkazu
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Re: Pražský imám obhajuje pedofilii (blog.iDnes.cz)
On neobhajuje pedofilii, ale snaží se vykroutit z toho, že prorok si vzal za ženu dítě. Je krajně nepravděpodobné, že by děvčata, byť před 1000 lety dospívala v 9 letech. To že to bylo společensky v pořádku je věc jiná. A to jestli už prošla pubertou jde po té době dost těžko prokázat. Na druhou stranu sami islámšťí mluvčí uvádí, že si ji nejen vzal ale začal s ní v těch 9 letech i pohlavně žít. Shrnul bych to prostě tak, že to v dané době a na daném místě bylo prostě běžné/normální. A jestli byl pedofil nelze ani prokázat ani vyvrátit.