Může ti to vyjít se starším klukem? (krasna.nova.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Může ti to vyjít se starším klukem? (krasna.nova.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

http://krasna.nova.cz/clanek/jaknakluky/muze-ti-to-vyjit-se-starsim-klukem.html [odkaz nefunkční]

Zaujalo mě:

"Když chodí padesátiletý muž s dvacítkou, nikdo se nad tím už ani moc nepozastavuje. Ve vyšším věku nejsou ani velké věkové rozdíly ničím zvláštním. V období dospívání je ale tahle hranice jiná. Únosný je pětiletý věkový rozdíl, vyšší už se zdá být přinejmenším zvláštní. Většina lidí bude mít pochyby o tom, co asi spojuje třináctiletou dívku a třicetiletého muže a zda opravdu vydrží být dospělý muž bez sexu, když jeho přítelkyně ještě není zletilá. Tak velký věkový rozdíl už je vážně dost neobvyklý a zpravidla nefunkční. Vždy ale existují výjimky, kterým to může vyjít. Připravte se ale na pořádnou kritiku okolí."
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Re: Může ti to vyjít se starším klukem? (krasna.nova.cz)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Nějak nechápu proč by ten muž měl být bez sexu. Nebo pro někoho neexistjí jiná forma sexu než soulož?
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Jednorozec píše:Nějak nechápu proč by ten muž měl být bez sexu. Nebo pro někoho neexistjí jiná forma sexu než soulož?
No, forem "sexu", nebo řekněme přesněji formy ukojení pohlavního pudu, je mnoho, avšak žádná z nich by se neměla bezprostředně týkat osoby mladší 15ti let.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Teda, to je článek. :lol:

I když je jistě psaný s dobrým úmyslem a z mého pohledu sympatickou snahou o nestrannost, tak se v něm mnohdy zbytečně zobecňuje. Co když 13/14letá bude sice vyspělejší, ale malovat se nebude, protože ví, že ven chodí s pedofilem, kterému se to moc nelíbí; i kdyby byla stokrát zvaná do restaurace či kina, raději se bude procházet se svým starším klukem v přírodě a místo toho, aby ho trápila řečmi o Twilight, s ním bude rozebírat třeba literaturu a divadlo? :D :D
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Angelo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw
Dal: 12 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Nový příspěvek od Angelo »

Ano, teď mi to připomnělo jednu holku. Miloval jsem ji a byl jsem starší o deset let. Pak mě nechala a schází se s muži, kteří jsou starší zhruba o čtyřicet let. Nevím, jak to mám brát, vždycky jsem zastával názor, že na věku nezáleží, ale když sedmnáctiletá nebo osmnáctiletá holka chodí s muži, kterým je skoro sedmdesát let, přijde mi to už dost divné. Buď je ta dívka gerontofilní nebo je na peníze, či bohatsví. Jiný smysl v tom nevidím. Ovšem vztahy, kde není tak velký věkový rozdíl, mi přijdou ještě v pořádku.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Jsem si přečetl několik stránek z diskuse a byl jsem překvapen, jak moc tam převažují vyloženě pozitivní ohlasy od mladých dívek nad vším ostatním.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)