http://krasna.nova.cz/clanek/jaknakluky/muze-ti-to-vyjit-se-starsim-klukem.html [odkaz nefunkční]
Zaujalo mě:
"Když chodí padesátiletý muž s dvacítkou, nikdo se nad tím už ani moc nepozastavuje. Ve vyšším věku nejsou ani velké věkové rozdíly ničím zvláštním. V období dospívání je ale tahle hranice jiná. Únosný je pětiletý věkový rozdíl, vyšší už se zdá být přinejmenším zvláštní. Většina lidí bude mít pochyby o tom, co asi spojuje třináctiletou dívku a třicetiletého muže a zda opravdu vydrží být dospělý muž bez sexu, když jeho přítelkyně ještě není zletilá. Tak velký věkový rozdíl už je vážně dost neobvyklý a zpravidla nefunkční. Vždy ale existují výjimky, kterým to může vyjít. Připravte se ale na pořádnou kritiku okolí."
Může ti to vyjít se starším klukem? (krasna.nova.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Může ti to vyjít se starším klukem? (krasna.nova.cz)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Re: Může ti to vyjít se starším klukem? (krasna.nova.cz)
Nějak nechápu proč by ten muž měl být bez sexu. Nebo pro někoho neexistjí jiná forma sexu než soulož?
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
No, forem "sexu", nebo řekněme přesněji formy ukojení pohlavního pudu, je mnoho, avšak žádná z nich by se neměla bezprostředně týkat osoby mladší 15ti let.Jednorozec píše:Nějak nechápu proč by ten muž měl být bez sexu. Nebo pro někoho neexistjí jiná forma sexu než soulož?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Teda, to je článek. :lol:
I když je jistě psaný s dobrým úmyslem a z mého pohledu sympatickou snahou o nestrannost, tak se v něm mnohdy zbytečně zobecňuje. Co když 13/14letá bude sice vyspělejší, ale malovat se nebude, protože ví, že ven chodí s pedofilem, kterému se to moc nelíbí; i kdyby byla stokrát zvaná do restaurace či kina, raději se bude procházet se svým starším klukem v přírodě a místo toho, aby ho trápila řečmi o Twilight, s ním bude rozebírat třeba literaturu a divadlo?
I když je jistě psaný s dobrým úmyslem a z mého pohledu sympatickou snahou o nestrannost, tak se v něm mnohdy zbytečně zobecňuje. Co když 13/14letá bude sice vyspělejší, ale malovat se nebude, protože ví, že ven chodí s pedofilem, kterému se to moc nelíbí; i kdyby byla stokrát zvaná do restaurace či kina, raději se bude procházet se svým starším klukem v přírodě a místo toho, aby ho trápila řečmi o Twilight, s ním bude rozebírat třeba literaturu a divadlo?
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw - Příspěvky: 241
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 37 poděkování
Ano, teď mi to připomnělo jednu holku. Miloval jsem ji a byl jsem starší o deset let. Pak mě nechala a schází se s muži, kteří jsou starší zhruba o čtyřicet let. Nevím, jak to mám brát, vždycky jsem zastával názor, že na věku nezáleží, ale když sedmnáctiletá nebo osmnáctiletá holka chodí s muži, kterým je skoro sedmdesát let, přijde mi to už dost divné. Buď je ta dívka gerontofilní nebo je na peníze, či bohatsví. Jiný smysl v tom nevidím. Ovšem vztahy, kde není tak velký věkový rozdíl, mi přijdou ještě v pořádku.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Jsem si přečetl několik stránek z diskuse a byl jsem překvapen, jak moc tam převažují vyloženě pozitivní ohlasy od mladých dívek nad vším ostatním.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.