Řádí v obci na Vysočině pedofil? Pronásleduje malé dívky a píše jim psaníčka (Blesk.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Řádí v obci na Vysočině pedofil? Pronásleduje malé dívky a píše jim psaníčka (Blesk.cz)
Policisté z Polné nyní prověřují podivné chování muže (38) v Dobroutově na Jihlavsku. Muž podle některých z místních obtěžuje ve vsi malé dívenky.
„Neustále s nima navazuje kontakt. Baví se s nima a kam se holky hnou, tak za nima leze,“ sdělovala rozčileně Blesku babička jedné z dívek.
Vladimír, prý některým dívkám píše psaníčka a dopisuje si s nima také po facebooku.
„Zatím nelze říci, že by se jednalo o pedofilní chování,“ míní mluvčí krajských policistů Dana Čírtková. Policisté údajně fecebookové stránky monitorují.
„Nemohu nic z toho ani potvrdit, ani vyvrátit. Prověřujeme však důsledně jakékoliv podněty od místních lidí,“ dodala k případu policejní mluvčí.
Vzniklá situace obec rozdělila na dva tábory. Na ty co mají malé děti a mají o ně strach a na tábor zastánců jejich Vladimíra.
"Nikoho se nikdy nedotkl, je naprosto neškodnej. Tady se z toho dělá jenom skandál. Dejte mu pokoj,“ radil Blesku muž na návsi.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Řádí v obci pedofil? Pronásleduje malé dívky a píše jim.
Pedofilní chování to bezesporu je, ale co to má policii co zajímat?„Zatím nelze říci, že by se jednalo o pedofilní chování,“ míní mluvčí krajských policistů Dana Čírtková.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
Paní Čírtková jistě myslela "obtěžování dětí ve smyslu pohlavního zneužívání". Použila nevhodně pojem. Jako obvykle...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Nicméně, pokud se chová tak, že je to těm holčičkám nepříjemné, tak to z jeho strany rozhodně správné není.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Nevím, jak to ve skutečnosti je. To, že novinář z Blesku píše o pronásledování a obtěžování, je běžný folklór — měli by trochu konkretizovat, co ten pedofil opravdu dělá.