"Jak sbalit dítě"

Názorové články zpravidla reagující na zprávu v médiích či příspěvek jiné osoby.
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

"Jak sbalit dítě"

Nový příspěvek od Dan »

Není hloupější a naivnější název, který bych článku mohl dát. Dřív jsem si říkal, nazývejme věci pravými jmény. Když chlapec usiluje o nějakou dívku, řekneme, že ji balí. A on touží po její pozornosti, její přízni a jejím úsměvu. Nakolik je to podobné, když se chce pedofil seznámit s dítětem? Chlapec se před dívkou předvádí, snaží se jí porozumět, a tak dát najevo svůj zájem o ní. A chce s ní mít sex, což je samozřejmě v pedofilním vztahu neuskutečnitelné. A možná by po tom pedofil ani neměl toužit. Ale to není ten nejzásadnější rozdíl oproti vztahu pedofila a dítěte. Ten chlapec při svém „balení“ uvažuje stejně o svých touhách jako o touhách jeho dívčího objektu. Často i sobecky ještě daleko více o svých touhách. To pedofil nemůže, pokud chce s dítětem navázat opravdu funkční vztah. Musí dbát jen a jen o dětské touhy a o zájmy dítěte. Pokud mu chce být nablízku, musí žít v dětském světě, vzdáleném svým vnitřním potřebám. Vztah dítěte s pedofilem je tedy o tolik jiný, založený na tak jiných základech než vztah mezi mužem a ženou, že musí mít i svůj vlastní, unikátní slovník.
Celý článek
Rein

Re: "Jak sbalit dítě"

Nový příspěvek od Rein »

citace z textu: "Tak strávit hodinu, dvě, vysloužit si jako tu největší odměnu jeho důvěřivý úsměv. Nic víc nechci po životě, nic jiného mě nemůže učinit šťastným."

No budiž... čte se to hezky, doufejmne, že tomu taky tak bude. Nikdo nebere pedofilům, že mají určitým způsobem zájem oděti, prosím pěkně. Tento článek je taky návodem na to, jak se s dítětem sblížit. Celkově z toho ale mám pocit určité "podřízenosti" a "submisivity" vůči dítěti. To je nutno připomenout, Nikde totiž není napsáno, že za všechnu ochotu a starost našeho dobráckého pedofila, se mu dostane od dítěte vděk a láska... Jen hypoteticky, jak by se asi tvářil zodpovědný pedofil, kdyby ho jeho "kamarád" začal využívat a případně vydírat? Připomínám film Smrt pedofila.

Inu ne všechny dobré skutky jsou též vráceny. Myslím, že pedofil nemusí být za každou cenu "nej" potrestat dítě a nebo mu něco vytknout to jistě není nic na závadu. Navíc tím u dítěte stoupne respekt. Dětičky jsou někdy jako zvířátka a je skutečně nutné vzít jim kost :D

V jedné americké komedii se urazí barmanka na svoji zákaznici a říká své kolegyni: Ta zákaznice je příšerná a zlá" kolegyně jí odvětí: "kašli na to, třeba ji jako malou zneužívali..." barmanka na to: "Doufám že jo!!" :D :D
Dan

Nový příspěvek od Dan »

pro Rein: Velmi dobré připomenout, od toho tu ostatně tu diskuzi máme, aby se problém nahlédl z různých stran. S nadhledem můžu říct, že radši budu svědkem zneužívání pedofila než zneužívání dítěte, pedofil se vcelku rychle může stát hračkou, pro starší dítě třeba i jistým prostředkem, klidně finančním, ale i proto je nutné zdůrazňovat ten fakt, který v takovém vztahu musí platit - že pedofil musí řádně nad každým svým jednáním přemýšlet. Ono není ani pro dítě vhodné, pokud ho někdo pouze a výhradně rozmazluje, případně ho učí určité nepříliš vhodné návyky, nebo si ho uplácí dárečky. Všechno musí mít svou míru. Obdivuju ty pedofily, kteří i do přátelského vztahu s dítětem dokáží přirozeně vnášet výchovný apel, prosadit si do jisté míry svůj respekt. Já mám v tomhle možná docela štěstí, že to není úplně nutné, respektive přistupuju k tomu tím způsobem, že se kutíka snažím tak nějak nenápadně směřovat. Když vycítím, že dělá něco, za co by vzápětí mohl být rodiči seřván, snažím se ho upozornit, nebo mu to vymluvit. Ne vždy úspěšně, a to už je pravda opět moje selhání.

Za zásadní pokládám v jaké roli pedofil směrem k dětem vystupuje. Musí si najít tu, kterou dokáže zvládat, pak takový postoj, který je pro tu roli patřičný. samozřejmě, že vedoucí na táboře nebo jakýkoliv vychovatel musí mít svoji přirozenou autoritu (už kvůli bezpečí dětí), nebo si ji musí být schopný vybudovat. Ale i hodný strýček nebo starší kamarád by měl mít jako součást své role určitý výchovný postoj, přinejmenším si držet roli jistého vzoru pro dítě.
ksoft

Nový příspěvek od ksoft »

Dane je to tak malo kto si dokaže predstavit že dieta neni len dobre ale aj vie byt zle.
Na chatu pišu mlady pedaci jak by bylo fajn mit dite a starat sa o neho. No nedomyslia že to je len sen ktory s realitov nema nič spoločne. Tam je kopa veci ktore je nutne dodržat aby sa to dieta zdravo vyvijalo.
Neskuseny pedak by narobil viac škôd než prospechu vo vychove.
Pre pedofilia je preto lepšie byt s dietatom len pracovnom režime a dieta vychovavat ako vychovavatel.
Neuvedomuje si kolko nervov by ho to stalo byt s detmi den čo den a sam. Ak už ma tu potrebu tak len opatrovat dieta na nejaky čas inak by sa s neho zblazil čim menšie dieta tym viac energije to stoji.
Kuba
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Já bych byl možná ještě "přísnější" než ksoft a řekl bych, že ne každý peďák se nutně hodí na práci vychovatele. Sám jsem ze začátku měl docela problémy děcka zvládnout, postupně jsem se snad lepšil, ale lehké to úplně nebylo a za svou kariéru vychovatele jsem zažil nejednoho mizerného vychovatele či vychovatelku, kteří by dětem největší službu projevili tím, že by s nimi nepracovali. Jestli to byli peďáci nevím a snad je to i jedno, pointa je v tom, že ne každý se na tuto profesi hodí a dovede děti zvládnout, ať už je to peďák nebo ne.

Podle mě nejpřirozenější je občasné hlídání či hraní si s dětmi ze širší rodiny. Zároveň ale pozor, tam také i kvůli míře soukromí a od počátku velké (příbuzenskou vazbou posílené) důvěře dítěte je řekl bych snadnější uklouznout.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Dan

Nový příspěvek od Dan »

Oba názory jsou moudré a podstatné, přiznávejme si i, že to s dětmi není jednoduché a bavme se o tom. Já jen nejdřív svoje články trochu směřoval k tomu, aby jaksi pedofilní čtenáři i cítili morální podporu v odvaze si vůbec dovolit přemýšlet o tom, že s dětmi můžou bejt. Ostatně tak jsem si i svými zkušenostmi v té době procházel. A poznávejme a bavme se dále o tom, jaké problémy to přináší. I k tomu by chtělo možná úvahový diskuzní článek, jen mně se stále eště nechce - spíš si užívám tu první fázi. A zároveň se jak teoreticky tak i prakticky chci vzdělávat v tom, jak se dokázat o dítě postarat se svým všudy - jak to dokáží ti lepší z rodičů, které za to obdivuji.

Takže moje cesta v paletě cest je zatím skutečně ani ne ta vychovatelská - ale ta přátelská, kterou zmiňuje i Kuba. To je moje pozice pedofila, která mi vyhovuje, respektive kterou tak teď dokážu zvládat. I zmínit riskantnost té pozice je dobré, a opět se vracejme k základnímu kroku na té cestě, být si sám sebou jistý v co největší míře a každý krůček zvažovat a porovnávat ho s tím, co je vůči dítěti správné. Protože důvěra dítěte není prostředek k navazování bližšího a bližšího vztahu, ale v první řadě velký závazek, kterému se nesmíme zpronevěřit.

Myslím, že bychom měli v diskuzi i článcích směřovat ke konkrétním radám a příkladům, jak se k dětem chovat na té které pozici. Tak aby to odpovídalo dané pozici ale hlavně bylo pevně ukotveno ve vztahu dospělý-dítě. Ti kdo mají víc zkušeností z různých oblastí přístupu k dětem, nechť je nabízejí těm méně zkušeným a často ještě dost naivním. Protože tohle jsou přesně i ty rady, které se pedofil dost možná těžko dozví například na sezení se sexuologem, který se nebude chtít vůbec překlenout přes onen fakt, že se pedofil s dítětem stýká a na tomto faktu se diskuze zasekne. Neřkuli, že řada pedofilů má jaksi praktických zkušeností s "kontaktem s dětmi" víc, než někteří sexuologové.
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Bránili by ste mladej láske? (eMimino.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Článek "Jak sbalit dítě" zavdal vznik diskuznímu příspěvku na serveru eMimino.cz:

Bránili by ste mladej láske? (eMimino.cz)

Diskuze je poměrně zajímavá a našly se tam i osoby, které se nás zastávaly, což potěší, to v minulosti nebývalo zvykem. Hned má člověk o trochu lepší náladu a taky o trochu víc motivace snažit se žít dál bezúhonně.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Tak motivaci žít bezúhonně mám úplně z jiných důvodů než kvůli nějaké diskuzi na webu.
A lepší náladu budu mít až za chvíli uvidím holky. :)
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Je to jedna ze složek motivace, proč se snažit... ne největší, ale cenu má také.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙