FILMY A POŘADY slouží ke sdílení recenzí na filmy a pořady a k následné diskuzi k nim. Je-li v rámci recenze či diskuze užito odkazů na volně dostupné fotografické či video záznamy z filmu/pořadu, tyto odkazované audiovizuální záznamy mohou obsahovat jedině osoby starší 18 let (tedy narozené do roku 2003 včetně).
Pravidla fóra
Je povoleno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok vydání filmu.
Fotografie a videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG nebo VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Televizní hra přináší příběh desetileté Kačky, o kterou se přestane starat matka, a holčička se tak dostává do dětského domova. Lékařka z domova chce rodině svého bratra, které zemřelo jedno z dětí, obstarat dítě k adopci. Vybírá Kačku, která zprvu v nové rodině není příliš vítaná, matka totiž chtěla dítě co nejmenší. Kačka přichází nejprve na zkoušku, ale později natrvalo v nové rodině zakotví. Svou bezprostřední, otevřenou povahou si nakonec všechny získá. Kačka nachází nový trvalý domov a pevnou důvěru v dobré rodinné vztahy. A jak sama říká dětem: „Vy všichni jste se svým rodičům narodili, ale mne si naši vybrali.“
24.2.2013 ve 14:10 na ČT1.
10.1.2015 ve 14:25 na ČT1.
6.11.2016 v 15:30 na ČT1 a 12.11.2016 v 8:30 tamtéž.
4.2.2018 v 16:15 na ČT1.
17.5.2020 ve 14:40 na ČT1 a 18.5.2020 v 10:20 tamtéž.
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Abych to upřesnil, jsou jí tam vidět jen zádíčka... //a dále zcenzurováno by Kasz
!
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Moc krásný český film. Děkuji za tip.
Další filmový důkaz, že děvčátka dříve vypadala na svůj věk nějak dětštěji.
Kačka má poupátka, ale jinak vypadá hezky dětsky.
Překvapil mě ostrý vulgarismus ve třídě. Ale hodilo se to tam.
Jednání lékařky se mi nelíbí. Třeba jak jí sděluje, že ji matka nechce... Učitelka taky nic moc...
Její věta: "Stejně by o mě nikdo nestál." mě dost zasáhla. Já bych o ni stál. Zároveň to něco probudilo i ve mně - taky mám teď takové období, kdy se cítím skoro všemi odmítaný. Bolí to... Ale bude to spíše jen vnitřní stav vlastního nepřijetí...
!
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dnes jsem náhodně přepnul televizi a vidím, že to tam běží. Tak mrknu na fórum a vidím, že Gabriel samozřejmě má přehled a film zde vložil. Už jsem to kdysi viděl a mohu také doporučit ke zhlédnutí, moc pěkný snímek to je.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Janu Preissovu by som kludne prirovnal k Jirine Bohdalovej. Videl som vela starych filmou v ktorych hrala a musim povedat ze bola vyborna herecka. Dnes ma uz 72 rokov. Skvost ceskoslovenskej kinematografie.
Podla mna najlepsi herecky vykon predviedla vo filme "jak dostat tatinka do polepsovny"
Uz ako maly chalan som si ju velmi oblubil prave v tomto filme. A ako pubertiak si hovoril, ze takehoto cloveka by som potreboval vo svojom zivote. Mam pocit ze sa v nom uplne odosobnila. Zaposobila na mna svojou uplnou prirodzenostou a milotou.