Teprve ted jsem si uvedomil ze jsem jeste nic nenapsal do fora, tak bych s tim chtel zacit a jak asi jinak, nez nejlepe neco malo prozradit o sobe.
Jsem kluk stredniho veku (fyzicky)
Jsem homosexualni pedofil
Libi se mi kluci mezi 8 - 13 roky, ale jak sami jiste dobre vite, hranice se da prekrocit, ze?
jsem aktivne-pasivni a jelikoz bych toto spojeni nepochopil ani sam, tak vysvetlim jak jsem na to prisel. Aktivne pracuji s detmi (myslim ze pomerne dost), ale jsem pasivni v BL vztahu, takze nemam a nikdy jsem zatim primo nemel nejakeho kutika s kterym bych se schazel, ktereho bych mel jen sam pro sebe.
Aktualne jsem asi se svym zivotem spokojenej. Kontakt s kutikama mam a nedelami to zadne problemy.
To ze jsem BL jsem zjistil zhruba v 16 letech, to jsem tedy prisel na to slovo boylover, pak pedofil. Nejak me ta informace nezasahla a moc jsem to neresil. V te dobe jsem narazil na jedno ceskoslovenske BL forum, ktere nekolikrat uz zaniklo, ale opet vzniklo (stale existuje), ti co me znaji vedi, ti co znaji to forum tak uz taky vedi

Jinak co jsi uvedomuji, tak jsem po kutikach zacal koukat zhruba uz v 11, vzdy koutkem oka o orcnik, ci dva nize. Na druhem stupni mi ocko uvizlo vzdy na 4.-6. tridu.
A muj sexualni zivot? Jednou jsem mel neco s holkou, ale nejak to nedoslo do konce, bohuzel ne moji vinou. Asi rok jsem mel slecnu, bylo to pomerne tezke, pac jsem ji mel sice rad, ale nemiloval jsem ji. Ona byla do me blazen. Uz jsem moc nevedel jak dal, tak jsem ji osobe rekl. Nejaky cas se s tim vyrovnavala, rozesli jsme se, ale vydame se doted a kamaradime spol. Od te doby jsem to rekl dalsim par lidem, pak se to par lidi dozvedelo od kamaradky

A co bych o sobe jeste prozradil? Budu rad kdyz se me zeptate, treba vam odpovim.
Omlouvam se za moji prvotni neaktivitu a ze se predstavuji a pisi az ted.
Byly casi, kdy jsem s lidma prochatoval a prokecal nekolik hodin a sel lecky spat az okolo sedme ranni, tak doufam ze me to chatovani bude bavit, ale ze se taky vyspim.