Přitahují mě pouze kluci na fotografiích (Deny)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Deny

Přitahují mě pouze kluci na fotografiích (Deny)

Nový příspěvek od Deny »

Přitahují mě pouze kluci na fotografiích - dotaz v poradně
Deny píše:Je mi 23 a řeším zvláštní problém. Normálně mě přitahují mého věku holky (naštěstí.) ale také se mi líbí čistě po sexuální stránce kluci 8 – 12 let. Nepociťuji žádnou citovou náklonnost. Jenže je tu další ale. Na fotografiích (nebo ve fantazii) mě kluci vzrušují ale v reálném prostředí to nepociťuji. Jenže rozdíl je v tom že na fotografiích jsou odhaleni. To mě právě trápí že nevím na čím jsem. Otázka zní jak to zjistit? Četl jsem že se dá udělat odborný test ale nikdy bych do teho nešel kdybych musel říkat jméno a ani bych tam asi nešel. To si radši budu myslet tu horší variantu. Tak či tak se mi to částečně líbí. :( Jinak bych chtěl zmínit že pracuji s dětma už 5 let v jedné dobrovolné organizaci a za celou dobu jsem na to nepomyslel když jsem byl s dětma. Ale Kdykoli jsem jinde a mám čas tak dost často nad tím musím přemýšlet. Nevím už ani kdy jsem na to poprvé přišel. Přišlo mi to nějak postupné.
Je mi ale divné že se mi líbí opačné pohlaví. Přitom kluci mého věku se mi nelíbí. Možná nějak díky tomu jsem to poznal. Že se mi líbil mírně mladší kluk ale nikdy starší a po té jsem si to začal uvědomovat.
Zajímalo by mě kolik je pedofilů co nepociťují citovou stránku k dětem. Myslel jsem si že je to většina ale..
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Milý příteli,

zdá se, že jste komplikovanější případ, alespoň na první pohled. Takže nelze odpovědět písemně. Viděl bych jako nezbytné, abyste se osobně poradil se sexuologem. Nevím ale, kde bydlíte, a jak je pro Vás únosné dostavit se do Prahy. Totiž Váš požadavek, být někde vyšetřen anonymně, nevím, kde jinde by Vám slnili.

Takže, stojíte-li o osobní konzultaci, ozvěte se mi na mobil 606 448 329, nebo email: [email protected], domluvili bychom si termín Vaší návštěvy, a pokud je pro Vás skutečně nepřekonatelné nechat se evidovat v samozřejmě zcela důvěrném režimu, udělali bychom to anonymně.

MUDr. Antonín Brzek
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne čtvrtek 13. 8. 2015, 0:56:22, celkem upraveno 1 x.