Zneužíval mě otec - denně! Od mých 11 let! (doma.nova.cz)
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1168 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1767 poděkování
- Dostal: 3670 poděkování
Re: Zneužíval mě otec - denně! Od mých 11 let! (doma.nova.cz
Přidám o něco kvalitnější příběh: http://kasz.sweb.cz/svet.pdf
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Druhý příběh je opravdu lépe a citlivěji sepsaný, jinak ale číst obojí není nic příjemného. Říkám si, proč se vůbec týrám tím, že to čtu.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 519 poděkování
"POZOR: nejlepší příběh týdne odměníme - jeho autor či autorka získá 500 korun. Pište na adresu [email protected]. " Jinými slovy jak moc jsou ty příběhy reálné?
Mimochodem popisovaný jev kdy si holka opakovaně hledá chlapa kterého nemiluje a mlátí ji jsem nikdy nepochopil. Přijde mi to jako nějaký typ masochizmu.
Mimochodem popisovaný jev kdy si holka opakovaně hledá chlapa kterého nemiluje a mlátí ji jsem nikdy nepochopil. Přijde mi to jako nějaký typ masochizmu.
-
- Administrátor
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1767 poděkování
- Dostal: 3670 poděkování
Tak pravděpodobně to pravdivé bude, proč by nemohlo být? Ta odměna je spíš proto, aby to motivovalo lidi napsat něco kvalitnějšího, co bude mít šanci na výhru. Zvýší se tím prostě úroveň toho příběhu, člověk, který to bude psát s vědomím, že pokud to napíše dobře, může něco vyhrát, se určitě bude snažit víc, než když by to psal jen jako článek o své životní zkušenosti.Jednorozec píše:"POZOR: nejlepší příběh týdne odměníme - jeho autor či autorka získá 500 korun. Pište na adresu [email protected]. " Jinými slovy jak moc jsou ty příběhy reálné?
Popisovaný jev bývá docela častý, je to z toho důvodu, že si většinou vybíráme partnery stejného psychického ladění i psychologického profilu. Žena, která si vybrala charistmatického muže, který byl skrytý násilník, si zkrátka s větší pravděpodobností napodruhé vybere opět charismatického muže, který bude mít opět podobné sklony k násilí. Masochizmus v tom určitě není.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

Jednorozec píše:"POZOR: nejlepší příběh týdne odměníme - jeho autor či autorka získá 500 korun. Pište na adresu [email protected]. " Jinými slovy jak moc jsou ty příběhy reálné?
Kriste pane, ako môžte vôbec takéto príbehy ešte odmenovať !!! Nechápete, že trauma sa nedá zaplatiť! Prišiel som o rodinu, o deti, o priateľov, temer o všetko a to sú hodnoty, ktoré sa nedajú nahradiť peniazmi.
Čítam si tieto príbehy aby som sa dokázal vžiť do pocitu obete. Ono totiž môj pedofilný mozog nedokáže pochopiť ako som ublížil svojej vlastnej dcére...Odsedel som si 4roky a 7mesiacov v 1 NVS, nakoľko som vzal dohodu o vine a treste (odpustili mi 39 dni na základe žiadosti o predčastné prepustenie).Od doby prepustenie ubehly 2roky a som stále psychicky vyčerpaný, už ani nie z výkonu trestu, ale skôr z toho ako sa mi všetci obrátili chrbtom. A teraz mám medializovať svôj smutný príbeh a vziať zato ešte aj odmenu ??? Ja si myslím, že tie príbehy sú len vymislené ziskuchtivímy autormi.
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1168 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Chápu, že se ti nechce o tom psát, ale kdybys někdy změnil názor, budeme jen rádi. Příběh o zneužívání z pohledu zneuživatele je pro nás pedofily neocenitelný zdroj poučení, čeho se vyvarovat.