girlover forever

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
mensi je hezci
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Když jsou okolo mě děti štastné,ja jsem nejštastější
Dal: 1 poděkování
Dostal: 8 poděkování

girlover forever

Nový příspěvek od mensi je hezci »

ahoj lidi,chtěl bych se vám představit,me jméno je miguel(mensi je hezci), a jsem pedofil na holčičky,vzrušuji me holčičky kolem 4 až 12 let,do nedavna jsem byl docela v depresich jelikož,jsem si nechtěl připustit že jsem pedofil,bylo to snad aji tim že slovo ¨pedofilie" ve mě zbuzovala nenávist k vrahum malích holčiček,ono dotyčné slovo má však jiní víznam než vzbuzuje třeba v médiich,pedofil má děti rad a nikdy by jim neublížil zato hetero.uchyl asi jo,jinak zatim je toto moje první vyskit v nějakém foru nebo pedofilní strance,vlastně když se mi někdo zeptá jak to těd snaším tak řeknu je mi mnohem lip,diki,ostatnim pedofilum na chatu kteří my pomohly vyrovnat se stim a daly mi cenne rady,nebyt nich asi jsem pod hlinou,moc vam dekuji a toto je omně zatim vše...váš menší je hezčí *heart* *bye*
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 405 poděkování
Dostal: 747 poděkování

Re: girlover forever

Nový příspěvek od Fx100d »

Vítám tě na fóru,

jsem rád, že web plní svůj účel a pomohl ti. Doufám, že se ti mezi námi bude líbit.
mensi je hezci píše:...,pedofil má děti rad a nikdy by jim neublížil...
Tohle ale není pravda. Nevíme kolik procent pedofilů v populaci je a těžko tedy spočítáme, kolik z nich nikdy dítěti neublíží. Jsou ale pedofilové, kteří dětem ublíží. 90% případů sexuálního zneužití dítěte nemá na svědomí pedofil, ale 10% stále páchají praví pedofilové. Buď netuší, že dítěti ubližují, nebo si myslí, že vlastně jinou možnost nemají, nebo jim na dětech nezáleží a koukají pouze na svůj prospěch. Nebo se zkrátka nedokáží ovládnout. Pedofilie je sexální zaměření na děti a nemá prakticky nic společného s empatií nebo morálkou daného jedince. Pokud tedy bude pedofil neempatický nebo pro něj sex s dítětem nepředstavuje morální problém, může být se svou deviací smířen a zneužívat jedno dítě za druhým.

Další věcí je, že sex je vlastně vyvrcholením milostného vztahu dvou lidí. To platí i pro pedofila a pokud se do dítěte zamiluje, dítě si jej oblíbí a jejich vzájemný vztah bude "růst", sexualita pedofila tlačí do sexu s milovanou osobou. To musí pedofil korigovat a tyto své potřeby potlačovat. Pokud to neumí nebo nad takovými věcmi nepřemýšlí, může dítěti ublížit i přes to, že jej má moc rád.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
mensi je hezci
Registrovaný uživatel
ve věku od: 0
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Když jsou okolo mě děti štastné,ja jsem nejštastější
Dal: 1 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Nový příspěvek od mensi je hezci »

jj maš naprostou pravdu
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1733 poděkování
Dostal: 3605 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Fx100d píše:...10% stále páchají praví pedofilové.
Nepoužíval bych pojem "praví" pedofilové - oni jsou i nějací leví nebo falešní?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 405 poděkování
Dostal: 747 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Kasz píše:
Zase slovíčkaříš? Jistě že existují "nepraví" pedofilové, tedy lidé, kteří jsou za pedofily označováni a při tom pedofilové nejsou.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1733 poděkování
Dostal: 3605 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Fx100d píše:
Kasz píše:
Zase slovíčkaříš? Jistě že existují "nepraví" pedofilové, tedy lidé, kteří jsou za pedofily označováni a při tom pedofilové nejsou.
Tak to používá i Weiss, a bohužel nesprávně!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
DanielKubeC

Nový příspěvek od DanielKubeC »

pro menší je hezčí: rovněž bych zas tak neslovíčkařil ani o tom zas tak nefilosofoval, důležité je, jak sám sebe a řekněme "svou" pedofilii chápeš ty. Důležité je, že to jak pedofilii bereš je ta cesta, která nesmí vést, nevede k ublížení dítěti. A v tomhle ti věřím, vtom jak o tom mluvíš, a to je supr a to je hlavní.
Nick
Registrovaný uživatel
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Láska je největší dar...
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Nick »

Já se přidávám k menší je hezčí jelikož nebýt těchto stránek ,
tak už bych teďka taky okusoval kořínky kytiček ze spodu.....
Právě pracuji na své nové identitě (díky těmto stránkám),
tak mi držte palce a ono to určitě nějak půjde...čawes
...Váš Nick *gd*
Nick
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Nick »

Fx100d píše:

Další věcí je, že sex je vlastně vyvrcholením milostného vztahu dvou lidí. To platí i pro pedofila a pokud se do dítěte zamiluje, dítě si jej oblíbí a jejich vzájemný vztah bude "růst", sexualita pedofila tlačí do sexu s milovanou osobou. To musí pedofil korigovat a tyto své potřeby potlačovat. Pokud to neumí nebo nad takovými věcmi nepřemýšlí, může dítěti ublížit i přes to, že jej má moc rád.
Tohle je věc se kterou se musí každý pedofil poprat sám.
A z vlastní zkušenosti mohu říct, že je to úděl (hlavně v raném stádiu dospělosti) zatraceně těžkej.
Když jsem byl v období puberty a adolescence tak jsem tohle vůbec nezvládl a párkrát taky selhal (sice nijak extra výrazně, ale není den ,kdybych toho nelitoval.....) :´(
Nyní s tím stále bojuji, ale už to není tak drastické.
Konečně začínám zjišťovat, kým pedofil skutečně je a díky tomu začínám i moji sexualitu formovat tak, abych neublížil, ale byl prospěšný... *yahoo*
Nick
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Nick »

Díky za příspěvek..aspoň vím že nejsem sám.
Nick *tired*
ksoft

Nový příspěvek od ksoft »

To vid že nejsi sam hodne lidi selhalo v mladi.
Aby se to již nestavalo dalšim lidem treba na om pracovat aby včas našli pomoc a dokazali se stym vipořadat.