Byla jsem oběť pedofila? (eMimino.cz)

Životní příběhy a zkušenosti uživatelů, které zároveň nebyly publikovány na titulní straně webu - nebojte se přispět svými osudy a historkami, ať už pro usmání nebo hledání pomoci či podpory. (V případě publikování na webu jsou témata přesunuta do sekce Články, kde se k nim může vyjádřit i veřejnost.)
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3674 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Zajímal by mě váš názor na můj příběh. Byla jsem z toho zaskočena.

Když mi bylo asi 8 začala jsem se kamarádit s mamčiným známým, kterému v té době bylo tak 28. Já bych si ho ani nevšimla, to on se začal „vnucovat“. V uvozovkách je to proto, že mi to ze začátku vadilo jak si chce furt povídat, ale později mi kupoval dary a vozil do kina a podobně. To se mi samozřejmě líbilo, naši mi tak často nedávali dárky a už vůbec nebrali do kina nebo mekáču. Prostě paráda, dal mi co sem chtěla. Nakoupil mi spoustu her na pc, které sem chtěla. Nakonec mi dal i svůj počítač, plyšáky, prstýnky.. prostě různé hračky..
Měl neteř stejně starou jak já. Jenže bydlela 200km daleko. Jezdila k němu na prázdniny tak 3× do roka. Samozřejmě i s rodiči. A kdykoli přijeli, byla jsem od něj i od ní pozvaná k nim na bazén a také abych u nich spala. S dotyčným sme dováděli v bazénu, večer sme hráli různý hry, tancovali, hráli pinec..
Neviděla jsem v tom nic špatného.
Pak najednou někdo z jeho příbuzných nebo známých si s ním promluvil, že není moc na místě když se semnou stýká na místech kde jsme sami. A od té dobi jsme se setkávali třeba u jeho kamarádky, nebo u mé babičky..
Já k němu nic necítila, spíš sem v tom pořád viděla ty dárky, to se mi líbilo.
Za tu dobu na mě nikdy cíleně nešahel. Jen při každé schůzce jsme si podali ruce. Někdy mě jen tak poplácal po rameni. Když sme si hráli v bazénu tak sem na něj skákala. Párkrát sem mu masírovala záda.. Žádný nechutný řeči ohledně sexu neměl.
Když sem se mamky ptala proč mi tohle kupuje a chce mě vídat tak řekla že má rád děti. On sám doteď neměl přítelkyni. Nikdy! Mamka mi nedávno řekla že bere antidepresiva už od jeho puberty. Proč to nevim.
Nevim jak dlouho to naše setkávání trvalo. Myslim že tak 3 roky. Pak sem se mu už vyhýbala. Když sme měli schůzku, většinou 1× nebo 2× do týdne, tak jsem prostě doma vyvěsila telefon, aby se k nám nedovolal (k nám by se nikdy nestavil, můj otec ho nemá rád).
Třeba ho jen podezírám. Nevim. Přišla jsem na to uplně náhodou. Pročítala jsem si na internetu o chemické kastraci, kterou má můj kamarád. A narazila na stránku, kde diskutují pedofilové. A tam jsem se dočetla že každý pedofil neubližuje a neznásilňuje. Ale třeba jen vyhledávají pozornost dětí a prostě se do takových malých holčiček zamilují, ale nijak je nezneužívají. Jen jim chcou byt na blízku.
A já si hned vzpoměla že to dělal i on. Ani semnou nemluvil jak s dítětem. Řekla jsem to příteli a on mi řekl že je to divný. Třeba to jen přehánim a nebo to tak je. Pokud ano, tak jsem měla štěstí že se nic nestalo. Možná i proto že s námi skoro vždy někdo byl.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Re: Byla jsem oběť pedofila? (eMimino.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Vložil jsem do tamní diskuze následující komentář:

Trocha teorie
Asi 90% případů pohlavního zneužívání dětí, i malých, mají na svědomí nepedofilové, je vidět, že Carentena má nějaké info nastudováno. O těch pedofilech, kteří děti nezneužívají, se v novinách nepíše, a i lidé si spíše vzpomenou na nějakou „divnost“, než na třeba i hezké časy prožité se starším kamarádem…

Snažíme se trochu zapracovat na informovanosti veřejnosti, protože i váš syn může být pedofil. Kdo mu poskytne informace, jak žít s tím, že se mu budou celý život líbit děti? Jediná stránka, kde takové informace nalézt lze, je informační web o pedofilii http://www.pedofilie-info.cz. Provozujeme též anonymní internetovou sexuologickou poradnu, ve které odpovídají někteří čeští sexuologové. Zájemci o hlubší studium a porozumnění fenoménu pedofilie doporučuji začíst se do odborných zdrojů, například:

http://www.pedofilie-info.cz/odborna-knihovna/pedofilie-bakalarska-prace-karel-zak/
http://www.pedofilie-info.cz/odborna-knihovna/zivot-a-pocity-nekriminalnich-pedofilu-diplomova-prace-autor-karel-zak/
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Návazná diskuze:

blorchi: "PETR-OCH zase se zde ukazal clovek trpici pedofilii? Porad chcete jen neco omlouvat, proste to jsou prasaci a tim to hasne."

Kasz: "Prasáci jsme čím? Tím, že se nám líbí děti? Můžeme snad za to? Vybrali jsme si to? Zkusila jste se zamyslet nad tím, co byste Vy dělala, kdybyste byla na našem místě? Co byste dělala, kdyby jednoho dne za Vámi přišel Váš syn a svěřil se Vám, že se mu líbí holčičky nebo malí kluci? Taky by to byl pro Vás jen prasák a tím to hasne?"

blorchi: "Uf, prominte nemam chut s vami jakkoli komunikovat."
ksoft

Nový příspěvek od ksoft »

Taky jsme tam napsal:

"Proč si myslite že pedofilie vznika kdykoliv a kdekoliv. Již tady bylo napsano že pedofilove se tak narodi stou orientaci a je to po cely život. Takže vy již odsudzujete 13 lete deti. Prave vte době zistuji o sobě že jsou jiny. A pokud sliši čtou o tom že jsou špatny lide chceji spachat samovraždu nebo mohou s neznalosti o svoji orientaci zlyhat. a t omohou bejt i vaše deti pochopte to již prosim. a neodcudzujte lidi na zaklade orientaci ale dle činu... Ja mam taky dite a vim co je to strach no ale to neznamena že budu nenavidet lidi za to že jsou pedofilove klidne i me dite muže bejt lesba nebo pedofil a proto j iješte neukamenuji. A ta kmě napada že prevence by byla duležita a takovy lide by měly mit pristup informacim kdo jsou."
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Musím zde zkopírovat zprávu, kterou napsala dlouholetá uživatelka eMimina.cz:

Kamča.dalmatinka: "Tak já teda prozkoumala ono forum pedofilu a jsem teda překvapená a zaskočená. Čekala sem oplzlé řeči na děti. Nabídky kde „sehnat“ dítě. Chlubení kolik kdo toho ulovil a podobné šokující věci a nic. Je to zvláštní že ač je to forum pedofilu jsou tam rozumný lidé co vlastně neubližujou. Docela mě tenhle jinej pohled překvapil."

Potěší člověka na duši a říkám si, že přeci jen nějaký smysl tohle místo a naše snaha má.
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 123 poděkování
Dostal: 323 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Téma bylo smazáno. Jak typické pro diskuze na Emiminu.
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

Byla jsem oběť pedofila? – závadný obsah, smazáno po dohodě se zakladatelkou
http://www.emimino.cz/diskuse/smazana-diskusni-temata-94557/
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 472 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

A pro jistotu je můj e-mail blokovaný. *stop* (nebo přezdívka nebo IP nebo ještě nějak jinak, zatím jsem to neodhalil)
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 14 poděkování
Dostal: 519 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Říkejme tomu pštrosí taktika, strčím hlavu do písku a co nechci nevidím, neslyším, smažu...