Zastavil se u pedofilu v jistem smeru dusevni vyvin?

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1716 poděkování
Dostal: 3600 poděkování

Re: Zastavil se u pedofilu v jistem smeru dusevni vyvin?

Nový příspěvek od Kasz »

Nemyslím si.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Nový příspěvek od Dan »

Na takovou úvahu dokážu asi vyjádřit jen svůj názor zhruba tak: Co my víme? Já jsem klidně ochotný přiznat, že u někoho to tak může být, ovšem pokud tu jakousi "zamrzlost" v nějakém období nebereme jako rys veskrze negativní, nebo jako chorobu. Pokud někomu takovýto pohled na "svou pedofilii" umožní sama sebe snáz pochopit a se svou sexualitou se vyrovnat, beru že je takové vysvětlení pedofilie vhodné. Ale nezobecňujme ho na každého, stejně jako podle mě žádné z vysvětlení vzniku pedofilii nemůžeme zcela zobecnit a říct že tohle je pravda, takhle to je. Jaksi si nedokážu představit že by někdo, včetně sexuologů, mohl přinést nezpochybnitelný důkaz, že nějaká sexualita u všech určitým způsobem říká. Prostě zastávám názor, že problematika, která je závislá jak na fyzickém tak psychickém vývoji, se dá vysvětlit více způsoby, záleží vždy na konkrétním jedinci, a hlavně jak on sám si to vysvětlit potřebuje a snáze se smířit.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Podobných teorií se dají vymyslet a existují mraky. Osobně to považuji za nesmysl. Vyvrací to už to srovnání s homosexuály, protože podle téhle teorie by pedofil, nevznikl ale vznikl by homosexuál tj. protože jako mladí preferujeme stejné pohlaví tak nám to zůstane.. Navíc nevím o tom že by existovalo období ve kterém preferujeme děti určitého věku a úplný nesmysl by to byl u lidí co preferují kojence.
MR_Xguard
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 117 poděkování
Dostal: 319 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

A jak to je s pedofily, kterým se líbí čtyřleté holčičky? Kdy oni teda zamrzli, když v dětství raději chlapečky a holky až cca kolem 12? Musím nad tím přemýšlet...
Rein

Nový příspěvek od Rein »

Tato teorie je skutečně popsaná. O tom jak pedofilie vzniká a co se vlastně v mozku přihodilo se vedoucelé století (od Ebinga) různé debaty. Jednou Kasz k jedné mojí psychoanalytické teorii o regresi v sexualitě napsal, že "podle psychoanalytických teorií lze dojít i k závěru, že autobus jede dopředu". Ano je to pravda. Co se týče toho ustrnutí, tak to podle psychoanalytického fenoménu znamená ztotožnění se s "pohlavním orgánem" jakožto orgánem schopným plodit děti. Tato teorie navazuje na Oidipský komplex a ná kastrační komplex - jehož původcem jsou anální perverze.

Co psychoanalytik to nová teorie a pokud ne nová teorie tak alespoň nové čtení těch teorií stávajících. Všechny perverze nejsou análního charakteru. Za některými perverzními rysy osobnosti stojí úzkost a obava ze ztráty pohlavních orgánů - penisu u mužů a obava z rozpadnutí vnitřku těla u žen. (- A Child is being Beaten. A Contribution to the Study of the Origin of Sexual Perversions, Freud r. 1919)

Abych uzavřel tak nějak racionálně... ono je celkem jedno kde se v pedofilech ta peďárna bere, konec konců s tím už příroda nic nenadělá, důležitější je, aby se s tím vyrovnal sám pedofil. Nemusí na to být sám, ale zodpovědnost si rozhodně sám ponese.
Kuba
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Creepy píše:Nekde jsem cetla teorii, ze u homosexualu se dusevni vyvin v jistem smeru zastavil, protoze teprve do jisteho veku preferujeme stejne pohlavi -deti v predskolnim veku si radsi hraji s detmi rovnakeho pohlavi, taky je citove uprednostnuji atd. A tedy u homosexualu se pry v tomhle dusevni vyvin zastavil. Nerikam, ze to na 100% musi byt pravda.
To není všeobecná pravda. Třeba já jsem ve školce většinu času trávil s jednou kamarádkou, dělal s ní různé drobné neplechy a mezi kluky jsem žádného výraznějšího kamaráda neměl. A znám i případy dalších lidí, kteří v dětství upřednostňovali kamarádění s opačným pohlavím.
Creepy píše:Premyslim, jestli je to mozne i u pedofilu. Myslim, ze to ma logiku, protoze treba ve dvanacti letech je prirozene, ze se kluk zamiluje do 12-lete divky, ale u dospeleho muze, co se zamiluje do 12-lete divky, je mozne, ze se dusevni vyvoj opozdil.
Něco málo na tom možná být může, třeba aspoň v některých případech. Třeba i já mám ve znaleckém psychiatrickém posudku poznamenánu "mírnou infantilitu", ke které se osobně hrdě hlásím. :) A myslím si, že určitá infantilnost (dětskost) je vlastní významnému podílu pedofilů. Ví se o mně, že v některých ohledech jsem trochu jako dítě. Teď je ovšem otázka, jestli je to tím, že jsem ustrnul ve vývoji nebo jsem od narození nastaven na "dětské prožívání" a proto se u mě vyvinuly i ty určité infantilní rysy. Tomu druhému věřím víc.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Tony
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 10
Dal: 53 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Nový příspěvek od Tony »

Já jsem se třeba vyvíjel pomaleji, ale nevím, jestli se ten vývin někde vyloženě zastavil. Spíš možná pokřivil, odklonil. Něco jinak tam je, ale asi to bude složitější.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Taky je otázka jestli je něco takového "ustrnutí" nebo vlastní volba. Proč bych měl chtít byt zrovna takový jak se to líbí nějakému psychologovi a ne takový jak se to líbí mě? Navíc řazení lidí do škatulek, jak ukázala léta dějin, prostě nefunguje. Už z principu ani nemůže, každý je jiný a má jiné podmínky.
daniel.liddel
ve věku od: 8
Dostal: 24 poděkování

Nový příspěvek od daniel.liddel »

Bola doba kedy som venoval veľa času nájdenu odpovede na otázku "kde sa to vo mne vzalo ?".
Ja som totižto z tých, ktorí na "to" prišli až po dvadsiatke.
Bol som pedofil stále, len som o tom nevedel ?
Stal som sa ním ? Je to vôbec možné ?
Nakoniec som to vzdal. Prestal som sa pýtať, lebo som proste nedokázal nájsť jednoznačnú odpoveď. Všetky boli len čiastočné.

Teória "ustrnutia" má podľa mňa čiastočne niečo do seba. Myslím že veľká časť (väčšina?) pedofilov má v sebe dušu dieťaťa, ktorej sa odmietajú/nedokážu/nechcú/nevedia vzdať. Preto deťom rozumejú a sú s nimi na podobnej vlnovej dĺžke. Dokážu sa dívať na svet detskými očami.
Ja si napríklad o sebe nemyslím že som infantilný. Viem byť celkom vážny a seriózny.
Ale pri deťoch dokážem byť neskutočne infantilný :-D Dokonca aj spolu s mojou dcérou (ktorá sa už pomaly za dieťa ani nedá považovať) viem robiť strašné somariny a smejeme sa veciam ktoré by asi žiadnemu dospelému smiešne neprišli.

Proste s deťmi sa do istej miery sám mením na dieťa. Určite jedna moja časť nikdy neprestala byť dieťaťom. A navždy to tak aj ostane.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

No ale s dětmi se mění v děti i většina lidí, co pedofilem vůbec není... Pokud by člověk "ustrnul" musel by se jako dítě chovat pořád, ne jen s dětmi.
Host
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 21 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Host »

Spíš než teorie, kterou by šlo brát vážně, je to takové mytologické "vysvětlení". Takových lze vymyslet mraky, každé zcela jiné. Ovšem kdo prožil šťastné dětství mezi dětmi a jako dospělý si vztah k dětem najít nedokázal, ten se v myšlenkách může do dětství vracet. Jako Peter Pan. A taky asi platí, že takový pedofil, který svou pedofilii nepřijme, oškliví si ji nebo popírá, si tím může svůj duševní růst pozastavit - nerozumí sám sobě, nedokáže pak rozumět ani sexualitě jiných lidí. Tak nějak si představuju Foglara, který nebyl příliš smířen s tím, že jeho oblíbení kluci jednou začnou tíhnout k dívkám. Na druhou stranu znám spoustu homosexuálů i pedofilů, kteří jsou duševně nadprůměrně vyzrálí.
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 256 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Hoste z čeho soudíš že nepřijal to že jeho kluci se časem zamiluji do děvčat?
Host
Registrovaný uživatel
ve věku do: 14
Dal: 21 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Host »

Silesia píše:Hoste z čeho soudíš že nepřijal to že jeho kluci se časem zamiluji do děvčat?
Četl jsem několik knížek a článků, kde na něj vzpomínali jeho odchovanci, a i jeho vlastní paměti. Matně se pamatuji, že něco v tom smyslu se tam víckrát objevilo. Respektive i celkově z něj mám takový pocit, že v dětském světě (byť ho pro kluky dokázal udělat nádherný) poněkud ustrnul, a v některých záležitostech dospělého světa jako by byl tak nějak nedozrálý. To mu nevyčítám, i já jsem na jeho knížkách vyrostl a nestydím se za to; každý jsem prostě jiný, a já jsem nedozrálý zase v jiných aspektech a jiným způsobem. Ale asi to není jen výsada nás, jinak orientovaných.
GLOOMka

Nový příspěvek od GLOOMka »

Podle mě je pedofilie prostě obyčejné poškození mozku. Každému normálnímu chlapovi se začnou ženy líbit až v plodném období, s ženskými tvary. Bylo zveřejněno spousta případů, kdy se člověku změnila orientace na pedofilii z normálu při nádorovém onemocnění a po operaci se opět navrátila zpět. Není v tom žádné poslání jak někteří z Vás vidí. Spousta starých chlapů se pedofilem stane po mrtvici, nebo úrazu hlavy. Někdo to má ale vrozené. Třeba složitým porodem, přidušením, špatným okysličováním v děloze. To by také vysvětlovalo, proč má spousta pedofilů i jiné potíže. Často jsou levoruký, mají specifické poruchy učení,různé hormonální problémy způsobené špatnou funkcí žláz..... Prostě někdo má schizofrenii, někdo je agresivní psychopat, někdo pedofil a vždy je to chyba špatného fungování mozku.....
Teenbl
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Dal: 297 poděkování
Dostal: 542 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

to GLOOMka: Máš pro to, co zde píšeš, nějaké důkazy? Vědecké podklady, čísla, zdroje? Protože jinak je to jen snůška výmyslů bez nějakého většího významu.
V opačném případě by bylo nejspíše vhodné tento příspěvek smazat, ať se nám zde nešíří bludy.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

GLOOMka píše:Podle mě je pedofilie prostě obyčejné poškození mozku. Každému normálnímu chlapovi se začnou ženy líbit až v plodném období, s ženskými tvary. Bylo zveřejněno spousta případů, kdy se člověku změnila orientace na pedofilii z normálu při nádorovém onemocnění a po operaci se opět navrátila zpět. Není v tom žádné poslání jak někteří z Vás vidí. Spousta starých chlapů se pedofilem stane po mrtvici, nebo úrazu hlavy. Někdo to má ale vrozené. Třeba složitým porodem, přidušením, špatným okysličováním v děloze. To by také vysvětlovalo, proč má spousta pedofilů i jiné potíže. Často jsou levoruký, mají specifické poruchy učení,různé hormonální problémy způsobené špatnou funkcí žláz..... Prostě někdo má schizofrenii, někdo je agresivní psychopat, někdo pedofil a vždy je to chyba špatného fungování mozku.....
A tohle (nechci říkat rovnou blbost) máš prosím pěkně odkud. Dost se to totiž liší od vědeckým poznatků našich předních sexuologů...

Obzvlášť bych si rád přečetl to o té změně na pedofila díky nádoru...
Ta levorukost je taky blbost už tu na to dokonce i někdo dělal průzkum.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1716 poděkování
Dostal: 3600 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

GLOOMko,
kéž by bylo tak jednoduché říct, co je příčinou. Sami vědci to neví, ale Vy máte, zdá se, naprosto jasno.

Kdyby pedofilie vznikala poškozením mozku, pravděpodobně by na to vědci již dávno přišli. Problém Vašich konkluzí typu "Často jsou levoruký, mají specifické poruchy učení,různé hormonální problémy způsobené špatnou funkcí žláz..." je ten, že tyto studie, které byly prováděny "pedofilech", byly buď prováděny pouze na těch pedofilech, kteří se dopustili sexuálních deliktů, a nebo na "pedofilech", kteří byli za pedofily označeni z toho důvodu, že sexuálně zneužívali děti, ačkoliv to pedofilové vůbec být nemuseli.

Když si vezmeme výzkum provedený jen na pedofilech z naší komunity, 64 % z nich nikdy nenavštívilo sexuologa. Sexuologové tedy o těchto (a nejen o těchto, ale i o všech dalších) nedelikventních pedofilech ví velké kulové.

Teenbl: Mazat příspěvky jenom proto, že se nám nelíbí nebo "nehodí do krámu", to by určitě dobré nebylo. Je třeba hledat argumenty a dotyčného "vyargumentovat".
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Gabriel Svoboda píše:Něco o tom nádoru na mozku: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=57&t=1625
ALE V TOM ČLÁNKU VE SKUTEČNOSTI NENÍ NIC O TOM ŽE BY SE Z NĚJ STAL PEDOFIL DÍKY NÁDORU A NÁSLEDNĚ Z TOHO BYL "VYLÉČEN"...

The judge ruled that he had to pass a 12-step Sexaholics Anonymous rehabilitation program or face jail time. But the man was expelled after he failed to restrain himself from asking women at the program for sex.

On díky tomu nádoru měl nezvladatelný sexuální pud a obtěžoval i ženské v tom léčebném programu, což asi nebyly děti.

I velkou část "normálních" mužů eroticky přitahují děti, s tou poruchou prostě ztratil sebekontrolu.

A po operaci zmizelo neovladatelné puzení, nikoli "pedofilie". Otázka je jestli vůbec je/byl pedofil. A pokud byl pak mohl být, a s největší pravděpodobností byl, pedofil i bez nádoru, jen se ovládal...
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

GLOOMka píše:Podle mě je pedofilie prostě obyčejné poškození mozku. Každému normálnímu chlapovi se začnou ženy líbit až v plodném období, s ženskými tvary. Bylo zveřejněno spousta případů, kdy se člověku změnila orientace na pedofilii z normálu při nádorovém onemocnění a po operaci se opět navrátila zpět. Není v tom žádné poslání jak někteří z Vás vidí. Spousta starých chlapů se pedofilem stane po mrtvici, nebo úrazu hlavy. Někdo to má ale vrozené. Třeba složitým porodem, přidušením, špatným okysličováním v děloze. To by také vysvětlovalo, proč má spousta pedofilů i jiné potíže. Často jsou levoruký, mají specifické poruchy učení,různé hormonální problémy způsobené špatnou funkcí žláz..... Prostě někdo má schizofrenii, někdo je agresivní psychopat, někdo pedofil a vždy je to chyba špatného fungování mozku.....
Všetko je možné... bolo by dobré keby to bolo niečim podložené. Ja som sa narodil ľavoruký. Preučili ma na praváka. Píšem pravou, ale keby ste do mna hodili jablko chytím ho ľavou. Všetko robím ľavou okrem písania. Mama mi povedala, že keď som začal chodiť do prvej triedy na základke mal som problémy z učením. Že keby si ma nezobrali k sebe starý rodičia tak by som šiel asi do pomocnej školy. Bol to pre mna šok dozvedieť sa to po rokoch. Hlavne to, že ma chceli šupnuť do pomocnej školy. Vďaka Bohu že tak nespravili. V škole často myslím na dievčatka- kamarátky a nesústredím sa plne na výklad učiteľa. Niekedy ležím na lavici a myslím na ne. Stále počúvam hudbu. Veľa ľudí mi povedalo, že sa smejem na vážnych veciach a blbosti beriem vážne. Ako keby som bol pribrzdeny. Neviem.

Ja si ale pripadám ako normálny, nie ako človek stvorený na pomocku.
Keby si to niečim podložil, možno by si mi pomohol.