Může to být i Vaše dítě
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 257 poděkování
Re: Může to být i Vaše dítě
Jednorozec: ano může se to týkat i skupin o nichž pises. Jenže ty jsou zletile. Neříkám že nepotřebuji pomoci, ale ti kluci ji ať už by jimi byl kdokoli jí potřebují taky a pokud někdo neřekne rodičům aby sve kluky vnímali nenapadne je to.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
pro Silesia: Přesně tak. Myslím si, že jaksi předat základní informace klukům hned v raným věku, kdy prvně dostanou potřebu si takové informace obstarat, může bejt vhodné hned s několika důvodů. Jednak ti co spáchali nějaký delikt ho často spáchají do 18 let, má to i logické zdůvodnění. A samotnýmu mi přijde dobrý, pokud by se takový kluk nemusel projít zcela tím obdobím nejistoty a osamocenosti, jako většina z nás, než našla odvahu se připojit ke komunitě.
Na druhou stranu mohla by jednou nastat ošemetná situace, že by na web přišel řekněme 13letý pedofilek... i dyž já bych takovou situaci ocenil a stále na ni čekám!
Na druhou stranu mohla by jednou nastat ošemetná situace, že by na web přišel řekněme 13letý pedofilek... i dyž já bych takovou situaci ocenil a stále na ni čekám!
-
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Osobně nevidím důvod, proč by se takhle diskuse měla mazat.Silesia píše:No a jsme u stejného dilematu jako u těch dětí můžeme ale použít totozny argument nikdo neví či jsou to fotky. Fórum při akceptaci konečné verze maznem a i tak...
A co se týká toho, že by bylo možné dle dětské fotky pedofila identifikovat, mně tohle nevadí. Těch několik lidí, co by mě bylo schopno podle té asi 18 let staré fotky poznat, už stejně ví, že jsem pedofil. Takže moje fotografie může být použita, pokud je zájem.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 4
- ve věku do: 14
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
Tak ja som na starych fotkach myslim velmi zlate dieta ale neuverejnim lebo ma z nich lahko poznat, zas az tak som sa nezmenil.
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 28 poděkování
- Dostal: 84 poděkování
Ten plakát je skvělá věc, podle mě. Byl bych pro to, aby se udělala nějaká konečná verze, kterou bychom mohli po vzoru nálepek PEDO.cz v noci lepit všude. Dát tam fotku malého Kuby a zjednodušit to (promazat).
-
- Administrátor
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Já bych to nikam nelepil, počkal bych až na oficiální kampaň, ke které jistě bude v budoucni vhodná příležitost.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Tohle je velmi dobrá poznámka. Taková kampaň by mohla být zaměřená i na dospělé lidi. Může to být i Váš kolega nebo kolegyně z práce, kamarád, kamarádka, syn, dcera, manžel, manželka...Jednorozec píše:Slogan "Může to být i vaše dítě! má jednu chybu, zcela ignoruje fakt že to může být (v podobné míře) i váš rodič, nebo sourozenec .... Navíc ten slogan v souvislosti s pedofilií u veřejnosti může navozovat dojem, že se bavíme o zneužitém dítěti, nikoli o dítěti pedofilovi.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Nicméně původní myšlenkou myslím bylo ukázat, že i dospívající mohou být pedofily.
Kampaň po které bude podezdřívat každý každého, super.Kasz píše:Může to být i Váš kolega nebo kolegyně z práce, kamarád, kamarádka, syn, dcera, manžel, manželka...