Ahoj přátelé

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Luna
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 11
Dal: 1 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Ahoj přátelé

Nový příspěvek od Luna »

mé jméno je Luna a jsem z Německa. Já ani slovo česky. Používám překlad programu. Proto jsem napsat v krátkých větách. ^ ^ Jsem viděl reklamy z vašich forum v německém fóru. Okamžitě jsem se zamilovala do designu. Před 2 roky jsem přijal své pocity. Doufám, že vaše společnost vítá mě. Doufám, že můžeme být přátelé.

S načechraný plyšová pozdrav,
Luna
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Re: Ahoj přátelé

Nový příspěvek od Kasz »

Vítej, Luno!
Google Traslator není špatná věc, ale proto jsme zřídili anglickou sekci, kde mohou i jiní z jiných států přispívat a zároveň si číct, co se tam napíše. Lámaná čeština je fajn, ale zase si to nepřečte spousta jiných zahraničních návštěvníků, kteří navštíví tento web.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Mato
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Dal: 68 poděkování
Dostal: 64 poděkování

Nový příspěvek od Mato »

Exactly, we should speak in english if you want :)
Luna
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 2
ve věku do: 11
Dal: 1 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Nový příspěvek od Luna »

Mato píše:Exactly, we should speak in english if you want :)

It would be better when i try to write in english, but I don't know, it's allowed to write in english in a non-english area?
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Why to write in English in non-English area, when we have English section? I think it is better for foreigners to write in English language in English section, because other foreigners can simply read it. This English text in non-english part of our forum they can hardly find.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙