Virtuous Pedophiles - http://www.virped.org
We do not choose to be attracted to children, and we cannot make that attraction go away. But we can resist the temptation to abuse children sexually, and many of us present no danger to children whatsoever. Yet we are despised for having a sexual attraction that we did not choose, cannot change, and successfully resist. This hatred has its consequences; many of us suffer from depression and sometimes even commit suicide. Paradoxically, the hatred actually increases the risk of child sexual abuse by making us afraid to admit our condition to others, thus discouraging us from seeking treatment. More of us could lead productive, happy, law-abiding lives if we could open up to people who would treat us not as monsters but as human beings with an unfortunate burden to bear.
Do češtiny přeložil efix:
Nezvolili jsme si, že nás budou přitahovat děti, a není v našich silách se této náklonnosti zbavit. Můžeme ale odolat pokušení dítě sexuálně zneužít, a mnoho z nás nepředstavuje pro děti žádné nebezpečí. Přesto jsme nenáviděni pro naši sexuální náklonnost, kterou jsme si nevybrali, nemůžeme ji změnit a úspěšně jí odoláváme. Tato nenávist má svoje následky. Mnoho z nás trpí depresemi a někdy i spáchá sebevraždu. Paradoxně tato nenávist vlastně zvyšuje riziko sexuálního zneužití, neboť se kvůli ní bojíme svěřit se svou orientací ostatním, a tím pádem i těm, kteří by nám mohli pomoci. Mnoho z nás by mohlo žít produktivní a šťastný život v souladu se zákony, kdybychom se mohli otevřít lidem, a ti nás nebrali jako zrůdy, ale jako lidské bytosti, které si nesou nelehke břímě.
Perfektní text, nemyslíte?
Více o této skupině v anglické sekci: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=57&t=1161
Virtuous Pedophiles (www.virped.org)
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování