Pedofilie - seminární práce, autorka: Kateřina Tomanová, předmět: Sociální deviace, Fakulta sociálních studií, Univerzita Pardubice
Karel mě upozornil na tuto práci. Autorka seminárky převzala většinu textu z Karlovy bakalářské práce, aniž by citovala původní zdroj. Seminární práci vkládám do přílohy.
Pedofilie - seminární práce (plagiát)
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Pedofilie - seminární práce (plagiát)
- Přílohy
-
- pedofilie.doc
- Pedofilie - seminární práce, autorka: Kateřina Tomanová, předmět: Sociální deviace, Fakulta sociálních studií, Univerzita Pardubice
- (89 KiB) Staženo 1075 x
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
Re: Pedofilie - seminární práce (plagiát)
Heh, to je teda milý! Ten zájem o pedofilii se asi opravdu šíří, jen by se autorka věru mohla přiznat ke zdroji inspirace. Inu, když jsme byli studenty, asi víme, jak se občas seminárky splácávaj, ale mohla tam mít aspoň další citační zdroj, nejen citace z Weisse. Bude s tím Karel něco dělat?
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Psal mi, že s tím nebude dělat nic, akorát napíše autorce zprávu, ve které ji upozorní na to, že převzala text z jeho bakalářky bez uvedení původního zdroje.
Já taky párkrát na VŠ seminárku v podstatě okopčil, v dobách mých studií se ještě mnohé také tiskly a odevzdávaly písemně, vždycky jsem doufal, že si dotyčný vyučující nezadá do Googlu celou větu, našel by 100% shodu... Nikdy jsem se ale s takovou seminárkou "nechlubil" na netu. Tu studentku chápu, na druhou stranu napsat tam jako zdroj informací bakalářskou práci Karla Žáka by jí určitě neublížilo, spíš naopak.
Já taky párkrát na VŠ seminárku v podstatě okopčil, v dobách mých studií se ještě mnohé také tiskly a odevzdávaly písemně, vždycky jsem doufal, že si dotyčný vyučující nezadá do Googlu celou větu, našel by 100% shodu... Nikdy jsem se ale s takovou seminárkou "nechlubil" na netu. Tu studentku chápu, na druhou stranu napsat tam jako zdroj informací bakalářskou práci Karla Žáka by jí určitě neublížilo, spíš naopak.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
No oni ti studenti moc dobře vědí, o povinnosti citovat a učí se jak přesně to mají dělat. Jeden z důvodů proč to někdo neudělá, může být taky to, že chtějí zabránit tomu, aby ten co to bude číst nezjistil, že to "opajcovali" víc než měli... Aneb cesta nejmenšího odporu.