Rozpor mezi fyzickou a duševní přitažlivostí

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
StrangerByNight
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Dal: 8 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Rozpor mezi fyzickou a duševní přitažlivostí

Nový příspěvek od StrangerByNight »

Zajímalo by mě, jestli je tu mimo mě nějaký další "sexuální schizofrenik", který pociťuje výrazný rozpor mezi tím, ve kterém věku ho dívky/chlapci, resp. ženy/muži přitahují fyzicky a ve kterém duševně.

Po duševní stránce mi může být i dospělá žena (a třeba i o 10 let starší) natolik milá, abych si s ní dokázal představit harmonický vztah a v omezené míře i intimní kontakt. Tou omezenou mírou mám na mysli, že by se jednalo spíše o projev vzájemné důvěry než o projev fyzické přitažlivosti a od toho by se odvíjela frekvence a intenzita těchto intimních kontaktů. Na druhou stranu holčičky mladší než 9 let mi přijdou příliš duševně nevyzrálé na to, abych si s nimi rozuměl.

Naopak po fyzické stránce mě přitahují i holčičky mnohem mladší než oněch zmíněných 9 let a cca od 13 let (od doby, kdy se začnou malovat a obecně se stylizovat do role dospělých) pro mě dívky přestávají být fyzicky přitažlivé.

Takže můj věkový interval uvedený v profilu je spíše průnik mezi intervalem 5 až 13 let, kdy mě dívky přitahují fyzicky (kdy si je ve svých fantaziích představuju, jak se s nimi mazlím, jak se přede mnou předvádějí nahé atd.), a věkem, ve kterém pro mě mohou být dívky, potažmo ženy, přitažlivé po duševní stránce (cca 9 až 35 let).
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Re: Rozpor mezi fyzickou a duševní přitažlivostí

Nový příspěvek od Kasz »

Já to mám vlastně velmi podobné, jak píšeš. Duševně mě docháže uchvátit žena, která je i starší, než já, zatímco fyzicky se mi líbí nejvíc ze všeho holčičky, občas i nějaká dospělá žena, záleží většinou na stylu úpravy zevnějšku (méně make-upu a méne umělých "vylepšení" většinou znamená vyšší pravděpodobnost, že mě tou svou prostou krásou zaujme). A nejvíc se mi líbí holčičky ve věku 11-12 roků, to je zas takový průnik u mě. A úplně ze všeho nejvíc... Markétka. *heart*
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Nejsi sám :0)
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Moc zajímavé téma. :)

Sám uvádím věk přitažlivost 5-12 let, ale taky to u mě není nijak jednoznačné. Duševně (svými projevy, chováním) mě nejvíc okouzlují dívky ve věku blížící se spíše k té dolní hranici, zatímco sexuálně k té horní. Zkrátka pravděpodobně raději si budu hrát a povídat se sedmiletou, ale v sexuálních fantaziích si potom budu představovat jedenáctiletou. Samozřejmě, záleží ale také na konkrétním dítěti, neboť jednak dospívají různě a potom také vždy dám přednost především takovému, se kterým mě už drží nějaké citové pouto. :)

A ohledně dospělých osob... :D Co se týká nějakého toho spíš platonického, ale hodně blízkého vztahu, jak psal StrangerByNight, tak asi není tajemství, že jsem letos něco takového prožil (ovšem, bez toho občasného sexu :D), takže si jsem úplně jistý, že něco takového u mě jde. A dokonce to ani nutně nemusí být žena. :D
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)