Zajímalo by mě, jestli je tu mimo mě nějaký další "sexuální schizofrenik", který pociťuje výrazný rozpor mezi tím, ve kterém věku ho dívky/chlapci, resp. ženy/muži přitahují fyzicky a ve kterém duševně.
Po duševní stránce mi může být i dospělá žena (a třeba i o 10 let starší) natolik milá, abych si s ní dokázal představit harmonický vztah a v omezené míře i intimní kontakt. Tou omezenou mírou mám na mysli, že by se jednalo spíše o projev vzájemné důvěry než o projev fyzické přitažlivosti a od toho by se odvíjela frekvence a intenzita těchto intimních kontaktů. Na druhou stranu holčičky mladší než 9 let mi přijdou příliš duševně nevyzrálé na to, abych si s nimi rozuměl.
Naopak po fyzické stránce mě přitahují i holčičky mnohem mladší než oněch zmíněných 9 let a cca od 13 let (od doby, kdy se začnou malovat a obecně se stylizovat do role dospělých) pro mě dívky přestávají být fyzicky přitažlivé.
Takže můj věkový interval uvedený v profilu je spíše průnik mezi intervalem 5 až 13 let, kdy mě dívky přitahují fyzicky (kdy si je ve svých fantaziích představuju, jak se s nimi mazlím, jak se přede mnou předvádějí nahé atd.), a věkem, ve kterém pro mě mohou být dívky, potažmo ženy, přitažlivé po duševní stránce (cca 9 až 35 let).
Rozpor mezi fyzickou a duševní přitažlivostí
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 10
- ve věku do: 15
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Re: Rozpor mezi fyzickou a duševní přitažlivostí
Já to mám vlastně velmi podobné, jak píšeš. Duševně mě docháže uchvátit žena, která je i starší, než já, zatímco fyzicky se mi líbí nejvíc ze všeho holčičky, občas i nějaká dospělá žena, záleží většinou na stylu úpravy zevnějšku (méně make-upu a méne umělých "vylepšení" většinou znamená vyšší pravděpodobnost, že mě tou svou prostou krásou zaujme). A nejvíc se mi líbí holčičky ve věku 11-12 roků, to je zas takový průnik u mě. A úplně ze všeho nejvíc... Markétka.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: Rozpor mezi fyzickou a duševní přitažlivostí
Moc zajímavé téma.
Sám uvádím věk přitažlivost 5-12 let, ale taky to u mě není nijak jednoznačné. Duševně (svými projevy, chováním) mě nejvíc okouzlují dívky ve věku blížící se spíše k té dolní hranici, zatímco sexuálně k té horní. Zkrátka pravděpodobně raději si budu hrát a povídat se sedmiletou, ale v sexuálních fantaziích si potom budu představovat jedenáctiletou. Samozřejmě, záleží ale také na konkrétním dítěti, neboť jednak dospívají různě a potom také vždy dám přednost především takovému, se kterým mě už drží nějaké citové pouto.
A ohledně dospělých osob... Co se týká nějakého toho spíš platonického, ale hodně blízkého vztahu, jak psal StrangerByNight, tak asi není tajemství, že jsem letos něco takového prožil (ovšem, bez toho občasného sexu ), takže si jsem úplně jistý, že něco takového u mě jde. A dokonce to ani nutně nemusí být žena.
Sám uvádím věk přitažlivost 5-12 let, ale taky to u mě není nijak jednoznačné. Duševně (svými projevy, chováním) mě nejvíc okouzlují dívky ve věku blížící se spíše k té dolní hranici, zatímco sexuálně k té horní. Zkrátka pravděpodobně raději si budu hrát a povídat se sedmiletou, ale v sexuálních fantaziích si potom budu představovat jedenáctiletou. Samozřejmě, záleží ale také na konkrétním dítěti, neboť jednak dospívají různě a potom také vždy dám přednost především takovému, se kterým mě už drží nějaké citové pouto.
A ohledně dospělých osob... Co se týká nějakého toho spíš platonického, ale hodně blízkého vztahu, jak psal StrangerByNight, tak asi není tajemství, že jsem letos něco takového prožil (ovšem, bez toho občasného sexu ), takže si jsem úplně jistý, že něco takového u mě jde. A dokonce to ani nutně nemusí být žena.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)