Do současné doby bylo prováděno měření počtu přístupů pomocí počítadla blueboard, ale zároveň byl přístup na web monitorován pomocí google analytics. Google nabízí daleko širší možnosti, ale do současné doby jsem nevěděl, jak data z GA zoazit na webu. Nedávno jsem zjistil, že google nabízí i možnost zobrzení naměřených údajů přímo na webu a dokázal jsem se naučit tolik z PHP, abych data na webu zprostředkoval ostatním. Ikdyž to ještě není úplně hotové, jistě už je ne adrese http://www.pedofilie-info.cz/statistika-pristupu/ spousta zajímavých dat. Ještě mi nějak nejde ytáhnout, z jakých webů k nám návštěvníci přicházejí, ale jistě na to btrzy přijdu. Také bych rád vytvoři žebříček nejnavštěvovanějších míst na našem webu. Také plánuji přidat pár dalších statistických údajů, jako je průměr návštěv denně, poměr nových a stýlých návštěvníků a další. Ti, kdo statistiky přístupů sledují, jistě prominou jisté nepřesnosti v údajích, způsobených jinou metodou zpracování naměřených údajů. Například Blueboard bral jako návštěvníka každý počítač jednou denně a k tomu zaznamenával počet přístupů. GA bere jako přístup každé načtení stránky z webu. souvislé brouzdání po webu s mezerami mezi načtením jednotlivých stránek kratšími jak 30 minut bere GA jako návštěvu a ještě počítá unikátní návštěvníky (počet počítačů, ze kterých je na náš web přistupováno.
Doufám, že ty tři dny práce přinesou všem hodně užitku.
Nyní již na webu není ani jedna miniaplikace blueboard. Ušetřeno bude tedy i část nákladů. Blueboard jsem platil, aby se v miniaplikacích neobjevovala reklama a odkazy na blueboard.
Nové počítadlo přístupů
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 411 poděkování
- Dostal: 749 poděkování
Nové počítadlo přístupů
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: Nové počítadlo přístupů.
Super, těším se, až tu toho bude víc. ![Úsměv :)](./smilies/Light%20skin/smile.gif)
![Úsměv :)](./smilies/Light%20skin/smile.gif)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)