Charakteristika vyrovnaného pedofila
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 2
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Nikdy nevieš aký si silný, až kým byť silný je posledné čo ti ostáva
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
Charakteristika vyrovnaného pedofila
Pôvodne som na túto tému chcel uverejniť článok, no nemyslím, že som dostatočne kompetentný k tomu, aby som pri jej opise dokázal zahrnúť všetky aspekty osobnosti, jej prejavy a potreby. A preto by som Vás chcel požiadať o spoluprácu. Čo keby sme túto tému napísali spoločne? "Som pedofil necelý rok", v podstate nováčik, takže som iste nenatrafil na toľko nástrach a rizikových situácii, ako väčšina z vás. Kto som, že si budem dovoliť hrať sa na Karla Žáka?: ) Nováčik. Navrhujem otázky:
1) Akými hlavnými charakterovými rysmi sa vyznačuje pedofil, ktorý je plne vyrovnaný so svojou sexualitou?
2) Ako jeho sexualita zasahuje do jeho každodenného života?
3) Je vôbec možné určiť smerodanjý model, ktorý bude použiteľný pre všetky typy osbnosti?
4) Môžme aspoň určiť základnú platformu, ktorá sa dá integrovať do akejkoľvek osobnosti?
5) Na aké otázky by sme sa pri tejto téme mali pýtať?
Skúsme uvádzať iba ideálne konštelácie, aby sme si vedeli dať dokopý obraz človeka, ktorý vznike z tejto témy...keď príde nový užívateľ, aby si bol schopný dať do kopy za pár minút, do akých hraníc sa musí vtesnať, aby nespôsoboval preblémy sebe i ostatným. A nehovorím len o tom čo musí, ale aj čo môže
1) Akými hlavnými charakterovými rysmi sa vyznačuje pedofil, ktorý je plne vyrovnaný so svojou sexualitou?
2) Ako jeho sexualita zasahuje do jeho každodenného života?
3) Je vôbec možné určiť smerodanjý model, ktorý bude použiteľný pre všetky typy osbnosti?
4) Môžme aspoň určiť základnú platformu, ktorá sa dá integrovať do akejkoľvek osobnosti?
5) Na aké otázky by sme sa pri tejto téme mali pýtať?
Skúsme uvádzať iba ideálne konštelácie, aby sme si vedeli dať dokopý obraz človeka, ktorý vznike z tejto témy...keď príde nový užívateľ, aby si bol schopný dať do kopy za pár minút, do akých hraníc sa musí vtesnať, aby nespôsoboval preblémy sebe i ostatným. A nehovorím len o tom čo musí, ale aj čo môže
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Re: Charakteristika vyrovnaného pedofila
Já se obávám, že toto je natolik individuální, že se nic moc konkrétního a vztahujícího se na všechny napsat nedá.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
No já ti nevím ale nějak nechápu, proč to oddělovat od pojmu "vyrovnaný člověk", podle mě je to to samé, každý má něco...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 2
- Výkřik do tmy: Nikdy nevieš aký si silný, až kým byť silný je posledné čo ti ostáva
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
Vymyslený rozhovor
Anonym:
Priťahujú má deti od svojho narodenia asi tak do 9 rokov. Pred nedávnom som sa dopustil deliktu. Prebaľoval som ročné dievčatko. Niečo sa vo mne zlomilo, zakrýl som jej oči a asi mnútu som ju tam lízal. O pár dni ma prepadli pocity viny. Nemyslím si, že som jej nejako ublížil ale nechcem to nikdy zopakovať, aj keď mam na to strašnú chuť. Aj tak ma to trápi. Ako sa k tomu mám postaviť?
Až budete prebaľovať dieťa nabudúce, skúste venovať svojú pozornosť dnu, namiesto venovania pozornosti tomu, čo je vonku. Spomente si na váš zažítok. Pravdepodobne prinesie vzrušenie sprevadzajúce pocitmi viny. To by vám malo aspoň čiastočne prekaziť chuť, ale nemusí to stačiť.
Nesmiete sa nechať uniesť myšlienkami ani pocitmi. Radšej presmerujte svoju pozornosť na prítomnosť tak, že sa budete dokonale sústrediť na svoj dych. Aj keby ste mali sedieť 5 minút nehybne pri dieťati, ktoré treba prebaliť. Dokonale vnímajte terajšiu chvíľu. Sedíte tu s malým dieťaťom a priťahuje vás. Musíte byť totálne bdelí a prítomný ako nezaujatý pozorovateľ, inak vás myseľ strhne so svojím neprestajným prúdom myšlienok vyvolávajúcich pocity, ktoré vyvolávaju konanie. Prúdom silným, ako divoká rieka. Sústredťe sa na dych a prítomnosť. To nevadí, že vam napadajú myšlienky, ktoré nechcete. Nechajte ich tak. Oddelte sa od nich a dovolte im byť. Ak presmerujete pozornosť od myslenia a vzrušenia na dýchanie a pritomnosť, chuť vás čoskoro prejde. Robte to vždy, keď máte pocit, že vás to premáha. Časom sa vo vás vytvori návyk, a už to nebude riziková situácia. Intenzívne si uvedomujte čo práve chcete urobiť a aké pocity vám to prinesie.
Faktické konštatovanie a rozumové uznanie škodlivosti tekého konania vám nemusí pomôcť. Predsa ste vedeli, že to nemáte robiť. Príčinou sú nevedomé procesy (procesy, ktoré si neuvedomujete) prebiehajúce v tele vyvolané podvedomou činnosťou časti vašej mysle. Existencia podvedomých myšlienok, ktoré spúštaju najrôznejšie pocity, ktoré nad vami prevezmú kontrolu je vedecky dokázaná. Aj keby ste napísali knihu o tom , prečo je sexuálny kontakt s osobou mladšou ako 15 rokov nebezpečný a venovali sa pomoci deťom, nezaručuje vám to zdržanlivosť. Preto fajčíte aj napriek tomu, že na vedomej úrovni vášho ja fajčiť nechcete.
Ak vynesiete na svetlo vedomia vnútorne procesy mysle ovplivňovanej okolítým prostredím a predstavami (ktoré boli príčinou vášho konania), zbavíte sa zlozvykov a predídete konaniu, ktoré ohrozuje vás i ostatných, a to tak, že si budete veľmi pozorne, ako nezaujatý pozorovateľ uvedomovať, čo sa vo vás práve deje. Odporúčam vám nacvičovať si to aj mimo rizikovej situácie, aby ste boli stále silnejší a podvedomá časť vášho ja zahrnujúca sexuálny pud stále slabšia v tom zmysle, že nad vami neziska kontrolu vaša sexualita, ale vy ovládnete ju.
Opýtajte sa: čo sa vo mne práve deje?
Neodpovedajte, len pozorujte.
p.s. na predstavách nieje nič zlé ani nevhodné. Majú veľkú moc takže na ich účinky treba dohliadnúť
Anonym:
Priťahujú má deti od svojho narodenia asi tak do 9 rokov. Pred nedávnom som sa dopustil deliktu. Prebaľoval som ročné dievčatko. Niečo sa vo mne zlomilo, zakrýl som jej oči a asi mnútu som ju tam lízal. O pár dni ma prepadli pocity viny. Nemyslím si, že som jej nejako ublížil ale nechcem to nikdy zopakovať, aj keď mam na to strašnú chuť. Aj tak ma to trápi. Ako sa k tomu mám postaviť?
Až budete prebaľovať dieťa nabudúce, skúste venovať svojú pozornosť dnu, namiesto venovania pozornosti tomu, čo je vonku. Spomente si na váš zažítok. Pravdepodobne prinesie vzrušenie sprevadzajúce pocitmi viny. To by vám malo aspoň čiastočne prekaziť chuť, ale nemusí to stačiť.
Nesmiete sa nechať uniesť myšlienkami ani pocitmi. Radšej presmerujte svoju pozornosť na prítomnosť tak, že sa budete dokonale sústrediť na svoj dych. Aj keby ste mali sedieť 5 minút nehybne pri dieťati, ktoré treba prebaliť. Dokonale vnímajte terajšiu chvíľu. Sedíte tu s malým dieťaťom a priťahuje vás. Musíte byť totálne bdelí a prítomný ako nezaujatý pozorovateľ, inak vás myseľ strhne so svojím neprestajným prúdom myšlienok vyvolávajúcich pocity, ktoré vyvolávaju konanie. Prúdom silným, ako divoká rieka. Sústredťe sa na dych a prítomnosť. To nevadí, že vam napadajú myšlienky, ktoré nechcete. Nechajte ich tak. Oddelte sa od nich a dovolte im byť. Ak presmerujete pozornosť od myslenia a vzrušenia na dýchanie a pritomnosť, chuť vás čoskoro prejde. Robte to vždy, keď máte pocit, že vás to premáha. Časom sa vo vás vytvori návyk, a už to nebude riziková situácia. Intenzívne si uvedomujte čo práve chcete urobiť a aké pocity vám to prinesie.
Faktické konštatovanie a rozumové uznanie škodlivosti tekého konania vám nemusí pomôcť. Predsa ste vedeli, že to nemáte robiť. Príčinou sú nevedomé procesy (procesy, ktoré si neuvedomujete) prebiehajúce v tele vyvolané podvedomou činnosťou časti vašej mysle. Existencia podvedomých myšlienok, ktoré spúštaju najrôznejšie pocity, ktoré nad vami prevezmú kontrolu je vedecky dokázaná. Aj keby ste napísali knihu o tom , prečo je sexuálny kontakt s osobou mladšou ako 15 rokov nebezpečný a venovali sa pomoci deťom, nezaručuje vám to zdržanlivosť. Preto fajčíte aj napriek tomu, že na vedomej úrovni vášho ja fajčiť nechcete.
Ak vynesiete na svetlo vedomia vnútorne procesy mysle ovplivňovanej okolítým prostredím a predstavami (ktoré boli príčinou vášho konania), zbavíte sa zlozvykov a predídete konaniu, ktoré ohrozuje vás i ostatných, a to tak, že si budete veľmi pozorne, ako nezaujatý pozorovateľ uvedomovať, čo sa vo vás práve deje. Odporúčam vám nacvičovať si to aj mimo rizikovej situácie, aby ste boli stále silnejší a podvedomá časť vášho ja zahrnujúca sexuálny pud stále slabšia v tom zmysle, že nad vami neziska kontrolu vaša sexualita, ale vy ovládnete ju.
Opýtajte sa: čo sa vo mne práve deje?
Neodpovedajte, len pozorujte.
p.s. na predstavách nieje nič zlé ani nevhodné. Majú veľkú moc takže na ich účinky treba dohliadnúť
-
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
No, podle mě by mohl. nevím, jaké mají s tím zkušenosti ostatní, ale už jsem párkrát byl s nahatou holčičkou o samotě a bylo to v pohodě.Creepy píše:Nezlobte se na mne, ale pedofil by v zadnem pripade nemel dite prebalovat(nebo kopat a podobne veci), aspon urcite ne take dite, ktere ho pritahuje, vzrusuje. Za timle nazorem si opravdu stojim.
Jinak i u pedofilů se projevuje Westermarckův efekt: "Pro dospělého muže je sexuálně nepřitažlivá žena, se kterou prožil její útlé dětství (do 30 měsíců věku)-praví pedofilové se proto zpravidla nedopouštějí incestního zneužití vlastních dětí, pokud o ně pečovali v ranném věku." (zdroj). Ale tohle je Offtopic k danému tématu vlákna.
-
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
pro Creepy: Tady bych si s tebou dovolil, třebas ne přímo nesouhlasit, ale mírně polemizovat. Na jednu stranu chápu tvůj názor a i že si na něm stojíš, plně to respektuju. Na druhou stranu, vezměme si hlavně konkrétní situace, konkrétní vztahy. Nechci zas nikoho omlouvat, pokud by vyloženě takové situace vyhledával za účelem sexuálního vzrušení. To by jednak vůči dětem bylo trochu nefér, a neslo by to svoje rizika.
Na druhou stranu, pokud se pedofil adaptuju například i do role rodiče, bylo by nefér od něj, kdyby přebalování nechal jenom na manželce. A pak taky platí většinou to, co podotknul MR_Xguard. Další věc můžou být situace, kdy se takové činnosti - například koupání dítěte ani pedofil nevyhne, třeba ve chvíli kdy bude mít děti na starost, nebo kdy se tak prostě nachomýtne. Je k úvaze, jestli by se měl takovým situacím vší vůlí vyhýbat ) a i tak se to shodou okolností může stát, a pak je možná lepší, aby na to byl připravený). Ale nakonec stejně zůstává na odpovědnosti každého, jak se k takovým situacím dokáže postavit, jak si je sám sebou jistý, a nakolik dokáže, aby to proběhlo zcela přirozeně, tak jak to normálně chodí mezi dospělými a dětmi. Ono téhle odpovědnosti nás nic nezbaví, i kdybychom se tu nakrásně shodli, že se má pedofil takovým situacím vyhýbat, že to patří k jakémusi kodexu, ani nic takového nás té odpovědnosti za sebe a své jednání nezbaví. S tou se jako každý jednotlivec musíme neustále vyrovnávat.
Na druhou stranu, pokud se pedofil adaptuju například i do role rodiče, bylo by nefér od něj, kdyby přebalování nechal jenom na manželce. A pak taky platí většinou to, co podotknul MR_Xguard. Další věc můžou být situace, kdy se takové činnosti - například koupání dítěte ani pedofil nevyhne, třeba ve chvíli kdy bude mít děti na starost, nebo kdy se tak prostě nachomýtne. Je k úvaze, jestli by se měl takovým situacím vší vůlí vyhýbat ) a i tak se to shodou okolností může stát, a pak je možná lepší, aby na to byl připravený). Ale nakonec stejně zůstává na odpovědnosti každého, jak se k takovým situacím dokáže postavit, jak si je sám sebou jistý, a nakolik dokáže, aby to proběhlo zcela přirozeně, tak jak to normálně chodí mezi dospělými a dětmi. Ono téhle odpovědnosti nás nic nezbaví, i kdybychom se tu nakrásně shodli, že se má pedofil takovým situacím vyhýbat, že to patří k jakémusi kodexu, ani nic takového nás té odpovědnosti za sebe a své jednání nezbaví. S tou se jako každý jednotlivec musíme neustále vyrovnávat.
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Pedofil by neměl v žádném případě dítě zneužívat či mu jinak ubližovat. Na tom se, doufám, shodneme všichni. Přebalování, koupání, spaní v jedné posteli apod. sice jsou obecně pro pedofily "rizikové" situace, ale ne pro každého. Pro někoho může být riziková situace například už i to, že pojede v létě sám ve výtahu s holčičkou v jeho preferovaném věku, která bude oblečená v krátké sukni, naproti tomu jinému ani nahé dítě, ani koupání nebo přebalování dělat problémy nemusí. Rozhodně jsem tedy proti jakémukoliv paušalizování toho, jaké zcela legální a mnohdy i opodstatněné činnosti by pedofil měl nebo neměl s dítětem dělat.Creepy píše:Nezlobte se na mne, ale pedofil by v zadnem pripade nemel dite prebalovat(nebo kopat a podobne veci), aspon urcite ne take dite, ktere ho pritahuje, vzrusuje. Za timle nazorem si opravdu stojim.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Promiň, Creepy, ale teď argumentuješ, jako ti nechápající nepedofilové v internetových diskuzích. Protože:Creepy píše:Ten, kdo ma tu smulu, ze ho priroda obdarila sklonem delat neco nelegalniho, by se mel vyhybat i zcela legalnim situacim, ktere v nem mohou vyvolat pokuseni (ovsem pro jine lide nejsou vubec problem).
1) Pedofilie není sklon páchat něco nelegálního.
2) Nebylo by lepší, kdyby pedofil rovnou skočil z okna? Protože dle tvé logiky dítě = pokušení pro pedofila?
Neměla by ses vyhýbat obchodům, kde v je v regálech volně položeno plno zboží? Protože bys mohla přijít do pokušení něco ukrást...?
Já jako pedofil se budu snažit vyhýbat těm situacím, u kterých vím, že bych měl opravdu problém se ovládnout. Ne paušálně všem situacím, které nadefinuje například Creepy.
Tvůj přístup (pedofil = zvýšené riziko pro děti) by nevedl (a v současnosti ani nevede) k ničemu jinému, než k předsudečnému opovrhování pedofily. Kdyby měli takové názory všichni lidé, tak se nikdy nikomu s tím, že jsem pedofil, nesvěřím. A kam vede předsudečné opovrhování a to, že se pedofil bojí svěřit, také víme.
-
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
pro Creepy: Ono, já tvůj argument docela i beru. Nemyslím si, že je pedofilie sklon páchat ilegální činnost, ani sama o sobě, ale taky v tom smyslu, že to tak být rozhodně nemusí - je to na každém, na morálce každého a odpovědnosti. Ono vlastně se mi ani moc nelíbí předpoklad, že nojo něco mě vzrušuje, takže když je to moc intenzivní, ta ztrácím kontrolu nad sebou a jakoby aniž bych to mohl ovlivnit stane se něco, o čem vím, že je špatné. Každý z nás musí celý život pracovat na tom, aby tu kontrolu nad sebou neztrácel v žádné situaci. A pak nejde jen o to, že by přímo došlo k zneužití, ale že by se nějaké jednání pohybovalo na už rizikové hraně. Ale ano, o některých aktivitách můžeme dopředu vědět, že by nám způsobovaly problém, proto jaksi sami sebe musíme "studovat", tyto aktivity mapovat a pak se podle toho chovat.
Na druhou stranu přiznejme si i trochu nepříjemné pravdy, že to jaké situace nám dělají nebo nedělají problém se udržet, pravděpodobně zjistíme až v těch situacích. A zároveň, nemáme moc právo experimentovat, jestli v téhle situaci to bude ok, a já to zvládnu, nu nebo to prostě praskne. Raději v jakékoliv situaci, kde máme o obě své pochybnosti, se držme krok zpátky.Když přijdou pochybnosti, radši se situaci vyhněme, i když nám to může být líto, i když to může vypadat divně. Pořád si myslím, že většina pedofilů se nemusí dostávat do situací, že dítě koupají, nebo přebalují, nebo s ním spí v jedné posteli. i bez toho všeho může fungovat přátelský vztah s dítětem. Ale zároveň bych se přimlouval za to nepaušalizovat. Pro někoho skutečně cokoliv z toho nemusí být problém, za sebe bych řekl, že s přebalováním dítěte bych měl zcela jiný problém než sexuální, při koupání dítěte (i když by se asi dostavilo zrušení) bych si v první řadě připadal trapně a měl jisté obavy jestli se nechovám prostě obyčejně divně, věřím, že bych neměl problém spát vedle dítěte, i když bych dost možná neusnul, a to taky proto, že chrápu a hrozně bych se bál, že tím klučinu vzbudím. A zároveň říkám, ani s jedním s tímto nemám zkušenost, a nehodlám to nijak vyhledávat, proč taky?
Na druhou stranu přiznejme si i trochu nepříjemné pravdy, že to jaké situace nám dělají nebo nedělají problém se udržet, pravděpodobně zjistíme až v těch situacích. A zároveň, nemáme moc právo experimentovat, jestli v téhle situaci to bude ok, a já to zvládnu, nu nebo to prostě praskne. Raději v jakékoliv situaci, kde máme o obě své pochybnosti, se držme krok zpátky.Když přijdou pochybnosti, radši se situaci vyhněme, i když nám to může být líto, i když to může vypadat divně. Pořád si myslím, že většina pedofilů se nemusí dostávat do situací, že dítě koupají, nebo přebalují, nebo s ním spí v jedné posteli. i bez toho všeho může fungovat přátelský vztah s dítětem. Ale zároveň bych se přimlouval za to nepaušalizovat. Pro někoho skutečně cokoliv z toho nemusí být problém, za sebe bych řekl, že s přebalováním dítěte bych měl zcela jiný problém než sexuální, při koupání dítěte (i když by se asi dostavilo zrušení) bych si v první řadě připadal trapně a měl jisté obavy jestli se nechovám prostě obyčejně divně, věřím, že bych neměl problém spát vedle dítěte, i když bych dost možná neusnul, a to taky proto, že chrápu a hrozně bych se bál, že tím klučinu vzbudím. A zároveň říkám, ani s jedním s tímto nemám zkušenost, a nehodlám to nijak vyhledávat, proč taky?
-
- Administrátor
Touha po sexu s kýmkoliv není nelegální. A že po něčem toužím ještě zdaleka neznamená, že touhu někdy naplním. (A kromě toho, zrovna sex není to, po čem v životě toužím.)Creepy píše:Pedofilie je sexualni orientace na deti, coz znamena i touhu po sexu s detmi, coz samozrejme nelegalni je. To neznamena sklon v tom smyslu, ze to zarucene delat chces, jen mas v sobe tu touhu.1) Pedofilie není sklon páchat něco nelegálního.
Já zase nevidím jediný rozumný důvod, proč by to pedofil, který ví, že mu taková situace nebude dělat problém, dělat nemohl.Creepy píše:Ne, stacilo by chovat se zodpovedne a myslet predevsim na ty deti, nejen na sebe. To se po nekom, koho sexualne vzrusuji deti opravdu chce tak moc, kdyz se po nem chce, aby se vyhybal choulostivym situacim s detmi? Podle mne by to mela byt snad samozrejmost. Nevidim jediny rozumny duvod, proc koupat/prebalovat dite, ktere mne vzrusuje.2) Nebylo by lepší, kdyby pedofil rovnou skočil z okna? Protože dle tvé logiky dítě = pokušení pro pedofila?
Kleptomanie je nemoc. Pedofilie v případě jejího egosyntonního nositele nemocí není.Creepy píše:No, kdybych byla kleptomanka, tak asi jo.Neměla by ses vyhýbat obchodům, kde v je v regálech volně položeno plno zboží? Protože bys mohla přijít do pokušení něco ukrást...?
Creepy, jestli sis nevšimla, ten Anonym je VYMYŠLENÝ text, který tady napsal DeepInHeart!Creepy píše:Vis, Kaszi, taky jsem mela ten nazor, ze prece nejsme zviratka, ktere se neumi ovladat. Ale nemuzu si pomoct, po nekterych vecech, co tady ctu, zvlaste po tom, co napsal ten anonymny pisatel, si tim aspon u nekterych nejsem tak jista.
A nepedofil si snad MŮŽE dovolit udělat v tomto směru chybu? Creepy, pokud platí stejná pravidla pro všechny, tak platí jak pro nepedofily, tak pro pedofily. Nepedofilové představují v mnohých jiných situacích mnohem větší riziko pro děti, než pedofilové (už jenom proto, že nepedofilů je víc, přicházejí do kontaktu s dětmi častěji). Dítě může mít zničený život úplně kýmkoliv! Nezavřeme tedy děti do nějaké izolace? Tam jim bude nejlíp! Matkám odebereme děti z dělohy ještě před porodem, aby je nemohly ty z nich, kteří si dítě nepřejí, pohodit do kontejneru, pak aby rodiče nemohli utýrat k smrti několik desítek dětí ročně (jen v ČR), pro jistotu zakážeme dětem chodit ven, protože kolik jich zemře třeba při dopravních nehodách. A nebo raději zakážeme dopravu? Průměrně každých asi 8 hodin zahyne na českých silnicích 1 člověk!Creepy píše:Protoze pedofil si NESMI DOVOLIT posmyknout se, udelat v tomto smeru chybu. Jednou se posmykne a dite ma zniceny cely zivot. Pak to uz nelze vzit spatky.
Rizika jsou všude a jediným lidským a rozumným způsobem, jak se s těmito riziky vypořádat, je naučit se je rozeznávat a přijímat rozumná opatření k jejich snížení. Nikdy nemůžeš eliminovat v životě všechna rizika tak, aby nakonec byla nulová. Já úplně stejně jako ty můžeme oba dva zavraždit dítě, nebo kohokoliv jiného. To riziko tady prostě je, a občas se stává, že někdo někoho zavraždí. Jen je třeba se naučit žít s tím, že druhému člověku právo vzít život nemám, a toto právo respektovat, i v případě, že mě chytne amok a budu si přát někoho sprovodit ze světa.
-
- Registrovaný uživatel
Hmm já bych tu creepinu zásadu málinko upravil.
"Nadržený pedofil by nikdy neměl přebalovat, koupat, dítě, které ho sexuálně přitahuje..."
Nevidím problém v tom z nadrženého pedofila udělat pedofila nenadrženého, třeba sexem (tedy samozřejmě, že ne s tím mrnětem). :0)
Přijde mi, že spousta lidí má tendenci místo slova pedofil slyšet "neustále nadržený pedofil", dost možná i proto, že si uvědomují, že pedofilům sebrali velkou část dříve legálních možností na uvolnění sexu.
Osobně mě úplná mrňata nepřitahují, ale dovedu si to vztáhnout na to koupání s holkama :0)
creepy: Rekni mi jediny duvod, proc pedofil chce koupat, prebalovat a pod. dite, ktere ho sexualne vzrusuje, pokud to neni sexualny duvod?
Protože je potřeba dítě vykoupat a "samo se to neudělá"? Proč to chce udělat nepedofil??
creepy: Jenze kdyz nepedofil koupe nebo prebaluje dite, tak ho to sexualne nevzrusuje(pokud ano, tak je pedofil, aspon castecne).
Ale no tak, tohle je chybná úvaha. Smiř se s tím že zhruba 80% populace děti (tedy muže holky, u že tu funguje jinak) sexuálně přitahují a rozhodně to neznamená, že jsou částečně pedofilové. Přitahují je třeba méně výrazně než vyvinutá žena ale přitahují. Je to prostě fakt, kolegové by ti tady dost možná dali pár odkazů na studie co to dokazují. (já jsem na to moc velký lenoch)
"Nadržený pedofil by nikdy neměl přebalovat, koupat, dítě, které ho sexuálně přitahuje..."
Nevidím problém v tom z nadrženého pedofila udělat pedofila nenadrženého, třeba sexem (tedy samozřejmě, že ne s tím mrnětem). :0)
Přijde mi, že spousta lidí má tendenci místo slova pedofil slyšet "neustále nadržený pedofil", dost možná i proto, že si uvědomují, že pedofilům sebrali velkou část dříve legálních možností na uvolnění sexu.
Osobně mě úplná mrňata nepřitahují, ale dovedu si to vztáhnout na to koupání s holkama :0)
creepy: Rekni mi jediny duvod, proc pedofil chce koupat, prebalovat a pod. dite, ktere ho sexualne vzrusuje, pokud to neni sexualny duvod?
Protože je potřeba dítě vykoupat a "samo se to neudělá"? Proč to chce udělat nepedofil??
creepy: Jenze kdyz nepedofil koupe nebo prebaluje dite, tak ho to sexualne nevzrusuje(pokud ano, tak je pedofil, aspon castecne).
Ale no tak, tohle je chybná úvaha. Smiř se s tím že zhruba 80% populace děti (tedy muže holky, u že tu funguje jinak) sexuálně přitahují a rozhodně to neznamená, že jsou částečně pedofilové. Přitahují je třeba méně výrazně než vyvinutá žena ale přitahují. Je to prostě fakt, kolegové by ti tady dost možná dali pár odkazů na studie co to dokazují. (já jsem na to moc velký lenoch)
-
- Administrátor
Zcela souhlasím, Creepy píše, že nepedofila to nevzrušuje. Jenže dle výzkumů Kurta Freunda, které prováděl na nepedofilních delikventních mužích, na nahé dětské tělo regují penilními tumescencemi právě i tito nepedofilní muži. Čili také je dítě vzrušuje, i když v porovnání s pedofilem o něco méně.Jednorozec píše:creepy: Jenze kdyz nepedofil koupe nebo prebaluje dite, tak ho to sexualne nevzrusuje (pokud ano, tak je pedofil, aspon castecne).
-
- Administrátor
Creepy, pokud dostanu za úkol přebalit nebo umýt dítě, které to samo nedovede, tak to prostě udělám, a budu se u toho snažit chovat zcela "normálně" jako běžný člověk, běžný muž, který to dítě přebaluje. Zda mě to vzruší nebo ne, to v tu chvíli budu vnímat jako vedlejší, v podstatě průvodní jev. Čili z morálního hlediska z mé strany bude vše v pořádku. Zneužitím by bylo, kdybych se dítěte dotýkal za účelem vzrušování se. Tuto motivaci svého jednání směrem k dětem si vždy hlídám, a jak vidíš, jsem i celkem alergický na to, když se mi někdo snaží podsouvat, že to nedokážu. Spousta pedofilů to dokáže, jen to o nich nepíšou v TV nebo v novinách. Spousta řidičů umí řídit auto a řídí dobře. Občas se stane, že někdo "ujede"... a nejinak je tomu i u pedofilů. Jak předcházet tomu, aby bylo co nejméně dopravních nehod, o tom jsou i výukové pořady v TV, musíš projít autoškolou apod. O tom, jak se chovat jako pedofil, doposud stále žádná příručka, žádný "návod" není. Doufám proto, že se Karlovi jednoho dne podaří takovou příručku vytvořit. Už i tato stránka, kterou jsme zde založili, má mnou zmiňovaný preventivní efekt, a co vím, již máme "na kontě" i pár pedofilů, které jsme od zneužívání dětí odradili a ukázali jim, že mohou žít s pedofilií spokojený život jako spořádaní občané a plnohodnotní obyvatelé této planety.
-
- Registrovaný uživatel
A co třeba DP, animace, povídky atd, které dříve bylo legální držet? Dnes jsou často za porno označovány i fotky v plavkách či spodním prádle, kreslené seriály, najdou to u tebe a zničí ti život...Creepy píše:Pouc mne, jake legalne moznosti na uvolneni sexu meli pedofilove drive a pozdeji jim je sebrali?Jednorozec píše: Přijde mi, že spousta lidí má tendenci místo slova pedofil slyšet "neustále nadržený pedofil", dost možná i proto, že si uvědomují, že pedofilům sebrali velkou část dříve legálních možností na uvolnění sexu.
-
- Administrátor
doplním: ..., aniž bys komukoliv ublížila.Jednorozec píše:... najdou to u tebe a zničí ti život...
Jen ještě jedna poznámka - pedofil se může dostat do situace kdy je na návštěvě avedle něj probíhá přebalování.Někdo namítne, že když už k tomu dojde, měl by být otočený zády a ignorovat to.No, ne vždy je to možné. I já jsem se dostal do situace, kdy jsem u švagrové dostal malou do rukou abych jí přebalil a pak jsem ještě musel krmit z lahve. Ustál jsem to, sice s pořádným vzrušením, což bohužel nejde ovlivnit, ale ona to o mě neví a já se snažím chovat přirozeně.Holt je to zkouška a člověk to musí ustát se ctí.
-
- Administrátor
Ano, mohou nastat různé situace, nejen tebou výše popsaná. Je dobré, pokud pedofil o sobě ví, že je pedofil, a může se tedy dopředu na podobné situace připravit.
-
- Registrovaný uživatel
To přebalování nemůžu posoudit, podobně malé děti na mě eroticky nepůsobí... Každopádně je to podle mě otázka zvyku. Takový gynekolog co je na ženský se asi těžko pokaždé vzruší...
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
No mezi tělem miminka a 9letého dítěte je dost podstatný rozdíl v tvarech apod. Ne nadarmo tu má většina lidí jako minimální preferovaný věk alespoň 3-5 let.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 10
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
Mezi tělem devítileté holky a tělem mimina je obrovský rozdíl (a řekl bych mnohem větší rozdíl než mezi tělem devítileté holky a tělem dospělé ženy). Ona totiž tělesná přitažlivost není jenom o sekundárních pohlavních znacích, navzdory tomu, že z toho, co se na nás line z mainstreamových médií, by se mohlo zdát, že žena z pohledu sexuální přitažlivosti = na 1. místě prsa, na 2. místě prsa, na 3. místě prsa, ..., na 8. místě prsa a aby to nebylo tak jednotvárné, tak na 9. místě genitálie a na 10. místě zadek, ale dál už nic.Creepy píše:V profilu mas, ze te pritahuji holky od 9 let. Jaky je rozdil mezi nahym telem miminka 9-lete holky? Ja nevidim zadnej, pokud se u te holky jeste nezacinaji vyvijet sekundarni pohlavni znaky (i 9-leta holka uz nekdy muze mit menstruaci).Jednorozec píše:To přebalování nemůžu posoudit, podobně malé děti na mě eroticky nepůsobí...
Naposledy upravil(a) StrangerByNight dne pondělí 7. 1. 2013, 19:08:08, celkem upraveno 1 x.