Dotaz ohledně sekce Seznamka

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Dotaz ohledně sekce Seznamka

Nový příspěvek od MarkM »

K čemu vlastně slouží seznamka a jsou v ní nějaká určitá pravidla tady na foru ? Může sloužit k seznámení i kamarádů ? Nebo pouze partnerů ? Moc mě to není jasné po pár zásazích adminů. Tak než tam napíšu rád bych znal pravidla té sekce.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Re: Seznamka - dotaz

Nový příspěvek od Kasz »

Pravidla sekce Seznamka žádná explicitní nejsou a nějak ani nemám v plánu nějaká vymýšlet. Určitě však nebudeme tolerovat hledání si sexuálních partnerů či seznamování se s osobami mladšími 15ti let, inzerát také musí být napsán v duchu pravidel slušného chování. Ostatní pak záleží na posouzení adminů, kteří v případě, že se jim něco nebude líbit, dotyčnému napíší, případně inzerát zeditují.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Nový příspěvek od Dan »

Možná je trochu škoda, že kategorie seznamky a její účel není trošku víc popsána. Přece jen na první pohled může Seznamka na pedowebu vyvolat i mírné rozpaky a nejistotu, k čemu může sloužit. Ale zároveň to může být zajímavý nástroj, jednak k tomu jaké jsou tam příspěvky od Kasze a Jirky, ale třeba i za tím účelem, že by si takto někteří pedofilové mohli hledat svého kamaráda v komunitě - pedopartnera. K tomu sice nejlépe asi slouží sám chat, ale zároveň fórum by dávalo prostor, aby o sobě dotyčný napsal víc o svých zájmech, charakteru, a někomu by se třebas někdo mohl ozvat, že zájmy sdílí a skamarádit se. Nestálo by za to tuhle upřesňující diskuzi trochu rozvinout a přeřadit toto téma rovnou do Seznamky? Třeba by to některé uživatele inspirovalo k vlastním příspěvkům, přece jen je trochu škoda, když už to téma je, že není nějak obzvlášť moc využíváno.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Ono to téma bylo původně založeno spíš "ze srandy", než jako nějaká "vážná seznamka". Čili tomu odpovídá i "koncepce". To téma se klidně může ponechat, stejně jako se může smazat, a život půjde dál svým tempem. Nevěřím, že mi seznamka někoho dohodí, ale stalo se mi osobně, že mě kontaktovala 14tiletá dívka, se kterou jsem se následně, když už jí bylo 15, setkal (drahný čas před založením tématu Seznamka). Čili najde-li se někdo takový znovu, může zamířit rovnou do sekce Seznamka. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙