Překlad chatu do slovenštiny
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 747 poděkování
Překlad chatu do slovenštiny
Chat byl přeložen do slovenštiny. Za přeložení chatu bych zde rád poděkoval DeepInHeart za ochotu přeložit vše potřebné.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Re: Překlad chatu do slovenštiny
Já bych se nebál napsat "za ochotu přeložit vše". Protože DeepInHeart přeložil opravdu vše. Deepe, taktéž díky!Fx100d píše:Chat byl přeložen do slovenštiny. Za přeložení chatu bych zde rád poděkoval DeepInHeart za ochotu přeložit vše potřebné.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 2
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Nikdy nevieš aký si silný, až kým byť silný je posledné čo ti ostáva
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
Naozaj to nebola žiadna drina, v pohode preložím aj fórum. Veľmi rád
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Mám takový pocit, že fórum je už přeložené... K fóru phpBB určitě mají Slováci svůj překlad, který zde Fx100d jen vložil, je to tak?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 2
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Nikdy nevieš aký si silný, až kým byť silný je posledné čo ti ostáva
- Dal: 9 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
Áno, je to tak. Práve som zistil, že v užívateľskom paneli sa dá zmeniť jazyk: )
-
- Administrátor
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 747 poděkování
DeepInHeart: Poděkování za příspvek v tomto tématu máš za tu práci na překladu. Ano, není to žádná dřina a když se do toho člověk pustí, má to poměrně brzy hotové. Přes to i tato drobná pomoc je pro mne přínosem a ten čas který jsi nad tím strávil jsi mi ušetřil (možná i trochu více, protože já bych musel používat google translator a trvalo by mi to tedy déle.)
A pravda, že fórum je aplikací velmi rozšířenou a má jazykových balíků opravdu nespočet, chat je malým projektem který moc lidí nezná, a je kromě implicitní angličtiny jen asi ve čtyřech jazycích.
A pravda, že fórum je aplikací velmi rozšířenou a má jazykových balíků opravdu nespočet, chat je malým projektem který moc lidí nezná, a je kromě implicitní angličtiny jen asi ve čtyřech jazycích.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.