Podíl pedofilů na pohlavním zneužívání

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Podíl pedofilů na pohlavním zneužívání

Nový příspěvek od simgiran »

Našel jsem na anglické Wikipedii zajímavé údaje:

According to a U.S. study on 2429 adult male sex offenders who were categorized as "pedophiles", only 7% identified themselves as exclusive; indicating that many or most child sexual abusers may fall into the non-exclusive category.[14] However, the Mayo Clinic reports perpetrators who meet the diagnostic criteria for pedophilia offend more often than non-pedophile perpetrators, and with a greater number of victims. They state that approximately 95% of child sexual abuse incidents are committed by the 88% of child molestation offenders who meet the diagnostic criteria for pedophilia.[14]

Zajímal jsem se o studii, na které je Mayo Clinic report založený. Studie je dostupná na http://www.childmolestationprevention.org/pdfs/study.pdf Studie
  • rozlišuje pedofily a nepedofily na základě kritérií
    • věk minimálně 16 let
    • sexuální fantazie, puzení nebo chování k dětem starým 13 let a mladším
    • výše uvedené fantazie, puzení nebo chování trvalo nejméně 6 měsíců (ve studii použita doba 1 rok a toto období musí být souvislé)
  • uvádí u 20 % pedofilů, kteří zneužívali chlapce a 12 % pedofilů, kteří zneužívali dívky, první případ před dosažením 10 let.
  • uvádí, že pachatelé, kteří měli sexuální fantazie týkající se dětí, zneužili v průměru 4krát více dětí a měli dvaapůlkrát více případů zneužití.
  • se týká obyvatel USA
Tato studie je v jasném rozporu s tvrzením některých českých sexuologů. Studie pravděpodobně mezi pedofily započítává i osoby, které se dopouštějí dlouhodobého sexuálního chování vůči dětem, ale necítí k dětem náklonnost nebo nejsou převážně sexuálně zaměřeny na děti. Zajímavý je údaj o korelaci sexuálních fantazií a počtu zneužitých dětí.

Autor studie i studie samotná jsou kritizovány na http://newgon.com/wiki/Gene_Abel (Je to v podstatě pedowiki, takže to rozhodně není nezávislý zdroj, ale uvádí odkazy na studie.)

Rád bych se dozvěděl něco o dalších studiích na toto téma, důležité jsou nejen kvantitativní údaje, ale i metodika.
Naposledy upravil(a) simgiran dne úterý 11. 12. 2012, 21:18:20, celkem upraveno 2 x.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Podíl pedofilů na pohlavním zneužívání

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Díky moc za odkaz na pedowiki. Ten Gene Abel je dětem nebezpečnější než sto pedofilů ...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kuba
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Abela jsem vždycky považoval za blbce (kdysi jsem od něj cosi četl). :)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Podle té jeho logiky, jsou lidé co jsou ve vězení delší dobu a chovají se homosexuálně za většinové homosexuály a přitom je známo, že jak je pustí najdou si ženskou...
Ta definice je naprosto nesmyslná. Protože podle ní, pokud někdo má po dobu 6 měsíců "puzení" k 13 leté, ale po dobu 25 let puzení k k 25 leté tak je vlastně většinově pedofil?? Stejně tak co rozumí tím puzení nebo chování. Vždyť to vlastně říká, že ten kdo 6 měsíců/rok zneužíval někoho mladšího 13 let, tak je automaticky pedofil...
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Právě proto bych byl rád za seriózní studii, která by mohla nahradit tuto pochybnou na anglické wikipedii, je to věc značného významu. Pokud by neprošlo odstranění, tak bych to přinejmenším zkusit zformulovat tak, aby bylo jasné, co ta studie zkoumala. Ta studie víceméně říká, že lidé, co zneužívají děti, je obvykle zneužívají dlouhodobě.

Každopádně z několika zdrojů jsem našel informace, že se Gene Abel podílí na CMRPI (Child Molestation Research & Prevention Institute), což je spolek, který doporučuje ptát se 12letých dětí na sexuální představy apod., u podezřelých navrhuje pochybné metody testování (jak dlouho si prohlíží člověk obrázek dítěte vs. jak dlouho si prohlíží obrázek dospělého a u "diagnostikovaných" pedofilů doporučuje oddělení od dětí, averzivní terapii a antiandrogeny. *stop*