Ne nebudu tu psát že by se změnil jejich přístup k pedofilně orientovaných spoluobčanům.
To o čem se chci zmínit je reakce na cenzuru ze stranu youtube.
Vypadá, to že slovo pedofil je na youtube na česné listině a tak ti co je chtějí použít začali ve velké míře používat zajímavou kombinaci slov.
Konkrétně místo "PEDOFIL" napíší "PDF FILE". nebo "PDF FILES".
Otázka je jak dlouho to bude trvat než se na černé listině ocitnou .pdf soubory :0)
Jak uživatelé na youtube změnily způsob jak psát o pedofilech
-
Jednorozec
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 20 poděkování
- Dostal: 613 poděkování
-
Kuba
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 24
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 420 poděkování
- Dostal: 357 poděkování
Re: Jak uživatelé na youtube změnily způsob jak psát o pedofilech
Tak snad to nepovede k velkému policejnímu zásahu na uživatele softwaru od Adobe.
Jinak jen potvrzení toho, co jsem tu už v poslední době psal, kdo se chce bavit o erotické náklonosti k dětem na sociálních sítích, které jsou primárně v anglickém jazyce (tedy v podstatě na všech hlavních), tak by měl upustit od užívání slov pedofil/pedofilie. Jen tedy osobně spíš než nějaké vytečkovávání části slova či používání "pdf file" se mi moc nelíbí, to už raději to MAP nebo prostě psát erotická náklonnost k dětem.
Jinak jen potvrzení toho, co jsem tu už v poslední době psal, kdo se chce bavit o erotické náklonosti k dětem na sociálních sítích, které jsou primárně v anglickém jazyce (tedy v podstatě na všech hlavních), tak by měl upustit od užívání slov pedofil/pedofilie. Jen tedy osobně spíš než nějaké vytečkovávání části slova či používání "pdf file" se mi moc nelíbí, to už raději to MAP nebo prostě psát erotická náklonnost k dětem.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)