Ahoj všichni

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
černá kočka
Chráněný uživatel
Líbí se mi: Ženy a muži
Dal: 9 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Ahoj všichni

Nový příspěvek od černá kočka »

Zopakuji to ještě jednou:Ahoj všichni :)
Rovnou říkám že patřím mezi ty jež se na tuto stránku přidali z "edukačních účelů" jde-li to tak nazvat.
Prostě a jednoduše nejsem parafilik,nicméně se o tuto problematiku zajímám.(popravdě řečeno jsem už asi 3 měsíce ve fázi kdy uvažuji o tom že jednou [za dlouhou,předlouhou dobu] bych mohla studovat sexuologii.[upřímně by mě zajímalo,kolik jedinců pod 14 let o téhle volbě studia uvažuje...jestli tady někdo chce udělat nějaký průzkum,hrdě se hlásím!]Nemůžu říct jestli mi to vydrží ale jistá šance tu je.[od osmi chci studovat historii,takže momentálně bych nejradši kombinovala obor sexuologie s historií.Asi to nejde,ale já to odmítám řešit :) ])
Jak jsem již zmínila,je mi 13 let a zajímám se kromě sexuologie o historii a mezi mé mnohé zvláštností například patří:předčasné přemýšlení o vlastní budoucnosti(viz předešlá závorka),posedlost kočkami,obliba deště a přání napsat knihu.
(a nevím jak se mění avatar,pomůže mi prosím někdo?)
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 24
Kontakt: [email protected]
Dal: 420 poděkování
Dostal: 357 poděkování

Re: Ahoj všichni

Nový příspěvek od Kuba »

Ahoj, vítej. :)

Myslím, že bys klidně mohla napsat knihu o tom, jak se během historie měnil postoj lidí k sexualitě, případně konkrétně k parafiliím. ;)

Jestli se můžu zeptat, je něco konkrétního, co tě láká na studiu sexuologie a proč se zajímáš zrovna konkrétně o parafilie?

Co se týče avataru, dá se měnit v profilu, ale tuším, že některé funkce fóra se odemknou až po napsání deseti příspěvků (a dost možná si do té doby avatar nenastavíš). Přesněji ti to tu určitě brzy napíše někdo z moderátorů.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Pavel1
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 14
Kontakt: mail: [email protected]
Instagram : https://www.instagram.com/plistillukas/profilecard/
Výkřik do tmy: Děti jsou nádherné kouzelné malé bytůstky, které svou roztomilostí, radostí, bezprostředností, a hravostí rozdávají radost kolem sebe.
Dal: 1480 poděkování
Dostal: 236 poděkování

Nový příspěvek od Pavel1 »

Ahoj, vitej :)
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1318 poděkování
Dostal: 1436 poděkování

Nový příspěvek od Bouře »

Vítám tě. :)

Je obdivuhodné, že se ve svém věku zajímáš o taková témata a o svojí budoucnost. Mnoho lidí ani v 15 letech neví, jakým směrem by se chtěli vydat. Málokdo dokáže na parafiliky koukat bez opovržení a bez předsudků. Studovat sexuologii je bezesporu velmi ambiciozní cíl, jelikož bys nejdříve studovala 6 let na medicíně + psychiatrická specializace a nebo 5 let psychologie (jen s psychologií bys ale třeba nemohla předepisovat léky). Dělala bys ale velmi záslužnou činnost, obzvláště, pokud by ses zaměřovala na parafiliky. Pokud ale na to máš buňky, jen do toho!

Z mého pohledu se k parafilikům můžeš dostat ale i snadnější cestou. Třeba jako zdravotní sestra, sociální pracovnice a nebo speciální pedagog. S těmito obory, i kdyby jsi se chtěla nakonec věnovat jiné skupině lidí, ti všude utrhnou ruce a věř mi že tahle práce je opravdu potřebná. :)

Mohla bych ti doporučit knihu Mlčení a nebo V kruhu, které jsou poměrně nově vydané, takže je bez problému najdeš v knihkupectví. Pokud by sis chtěla přečíst něco jakože fakt hodně odborného, ale vyloženě zaměřené na parafilie, můžeš si přečíst Poruchy sexuální preference, kdy budeš mít pocit, že se ti nafouknul mozek z těch všech vědomostí. Jen upozorňuji, že je to fakt hodně odborné a těžké čtení, ale já se dozvěděla opravdu hodně + tam jsou hezké a přínosné kazuistiky. Knížek které se věnují alespoň okrajově parafiliím je vícero, viz. sekce knihy. Můžeš taky zavítat na web do rubriky SPOLUPRÁCE A ROZHOVORY S ČLENY KOMUNITY ČEPEK, kde je plno rozhovorů, článků a podcastů s členy ČEPEKu. Když se porozhlédneš na fóru, obzvláště v problematice pedofilie, nebo AV sekce, také najdeš různá media.

Pokud bys měla další otázky, klidně napiš dotaz zde na fórum. Jsme rádi, když noví členové zakládají nová témata a ptají se. Popřípadě se můžeš zeptat přímo mě nebo jiných lidí na věci, co tě zajímají. Jen upozorňuji, že vzhledem k tvému věku bys zde měla být hodně opatrná. Neříkat žádné osobní údaje, jméno, bydliště a ani kontakt mimo web či kontaktovat někoho mimo web, což je koneckonců i v pravidlech. Když jsem se sem zaregistrovala, byla jsem ve velmi podobném věku jako ty a ze své vlastní zkušenosti můžu říct, že rozpoznat dobré lidi od těch, kteří s tebou nemusí mít dobré úmysly nemusí být jednoduché a bohužel se našli lidi, kteří se ke mě nechovali zrovna dobře. Dokud jsi ale tady, můžeme ti pomoci, pokud by se k tobě nechoval jak má. ;)

Avatar si jako nováček nastavit nemůžeš, až po napsání 10 příspěvků a nebo strávit na chatu alespoň 48 hodin.

Snad zde najdeš vše, co potřebuješ.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 20 poděkování
Dostal: 613 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Ahoj.
Vzhledem k tomu že v popisku máš že se ti líbí ženy i muži tak bych si tou chybějící parafilií nebyl až zas tak jistý :0) každopádně v tomhle věku jsou různé zájmy o vše možné celkem normální, ale třeba ti to vydrží. U koček navíc není ani tak důležité, jak je máš ráda ty, ale jak mají ony rády tebe. Přeju rozhodně hodně štěstí do budoucna.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 13
ve věku do: 24
Dal: 420 poděkování
Dostal: 357 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Jednorozec píše: neděle 28. 9. 2025, 13:44:16 Vzhledem k tomu že v popisku máš že se ti líbí ženy i muži tak bych si tou chybějící parafilií nebyl až zas tak jistý :0)
Nějakou míru erotické přitažlivosti k jiným holkám mi přiznávalo docela dost slečen, se kterými jsem se blíže poznal, takže to třeba mně nezní jako něco neobvyklého či parafilního. :)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
černá kočka
Chráněný uživatel
Líbí se mi: Ženy a muži
Dal: 9 poděkování
Dostal: 7 poděkování

Nový příspěvek od černá kočka »

Jestli se můžu zeptat, je něco konkrétního, co tě láká na studiu sexuologie a proč se zajímáš zrovna konkrétně o parafilie?

Myslím že mne to vlastně zajímalo už dlouho,jen mě až teď napadlo že bych mohla sexuologii i studovat.
Možná mne k tomu přivedlo když jsem si před zhruba dvěma lety přečetla na Wikipedii stránku o LGBTQ+
-celou.(a o půl hodinu později mne napadlo jestli nejsem bi)Konkrétně o parafilie jsem se nejspíš začala víc zajímat po tom co jsem viděla video od jednoho youtubera(Tim Kožuchov,neznáte ho?)kde vysvětloval proč je pedofilie v pořádku.
Tenkrát jsem toho o ní moc nevěděla,po pravdě řečeno ani nevím jestli jsem před zhlédnutí onoho videa myslela že pedofil=násilník.Zpět k tématu.Zmínila jsem že bych jednou chtěla napsat knihu-nevylučuji že pokud bych opravdu sexuologii vystudovala,nenapsala bych něco akademického-vlastně mi to zní lákavě,zvlášť tohle téma.
Jenže já vždycky chtěla psát pro lidi-pro běžné lidi.Určitá část mě si vždy přála být spisovatelkou.Příběhy vymýšlím celý můj život a musím říct že čím jsem starší tím jsou temnější.Postavy v nich často před světem skrývají nějaké tajemství a to je postupně ubíjí.No,a po zhlédnutí onoho videa mne napadlo že místo toho aby postava tajila že je např.lesba mohla by tajit že se jí líbí děti.Ten nápad mě zaujal,tak jsem si začala hledat informace.A skončila jsem tady :)

(na ostatní dotazy odpovím později,musím jít spát :) )
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1867 poděkování
Dostal: 3797 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Ahoj černá kočko,

vítám tě na našem webu. :) Zajímavé, jak ses s k nám mohla vůbec dostat a že tě napadlo sem vůbec přijít. Co se děje v hlavně 13leté holky, že chce o tomto tématu vědět víc? Je to určitě zajímavé.

Na úplný úvod zde ale musím napsat z pozice hlavního administrátora určitá upozornění:

Vzhledem k tvému věku tě musím upozornit na to, abys zde na webu sebe a svou identitu chránila v maximální možné míře. K tomu se pojí i naše pravidlo, které se může zdát jako omezující, ale je nutné pro tvou i naši ochranu:

1) Na našem webu je zakázáno osobám mladším 15 let kontaktovat jiné osoby zde z webu přes jakýkoliv soukromý kanál. Stejný zákaz platí i pro všechny ostatní - není dovoleno, aby se tě kdokoliv odtud snažil kontaktovat na soukromém komunikačním kanálu mimo tento web. Pokud bychom zjistili porušení tohoto pravidla, následoval by BAN - blokace přístupu na náš web. Soukromým kanálem se rozumí třeba e-mail, messenger, instagram, WhatsApp, telefon, zkrátka jakýkoliv jiný komunikátor. I když zde má někdo uvedený například u svého profilu kontakt na různé služby, nesmíš ho zkrátka přes tyto služby kontaktovat. Stejně tak ty nesmíš uvádět jakýkoliv kontakt na svůj e-mail nebo nějakou jinou komunikační platformu. Pokud tě někdo kontaktuje přes soukromý kanál, musíš nám to nahlásit. Stejně tak pokud by se to stalo někomu od tebe samotné. V tomto prostě je to tady přísné a jinak by to nemohlo fungovat.

2) Opravdu buď velmi opatrná. Nikomu neříkej, jak se jmenuješ (ani křestní jméno), kde bydlíš, kam chodíš do školy, opatrně taky s koníčky, pokud by byly nějaké specifické, aby tě přes ně někdo nedokázal nějak vystopovat. Používej výhradně svou přezdívku. Ani na jiných webech nepoužívej zdejší přezdívku kvůli dohledatelnosti své osoby. Nikomu neříkej o svých jiných přezdívkách na jiných webech. Na našem webu, i když se ho snažíme velmi přísně hlídat, se pohybují různé živly - tedy lidé, kteří by ti mohli být nebezpeční.

3) Kdyby se ti cokoliv ze strany našich uživatelů ale i anonymů nezdálo, někdo tě nějak obtěžoval, měl nevhodné řeči, narážky, prosím, kontaktuj kohokoliv z administrátorského nebo moderátorského týmu (červení a modří uživatelé). Rozhodně nechceme, aby ti u nás hrozilo jakékoliv nebezpečí, včetně nevhodných konverzací apod.

To bylo o tom, co nesmíš a na co si dát pozor. A teď o tom, co můžeš:

1) Zde na fóru můžeš s lidmi běžně diskutovat o veškerých tématech, které zde máme. Můžeš zde tedy diskutovat veškerá témata, která se týkají pedofilie, ale i témata, která s ní třeba vůbec nesouvisí. Pokud by ses chtěla s někým bavit neveřejně, můžeš si s ním psát pomocí soukromých zpráv zde na fóru. Veškerou komunikaci, která probíhá zde na webu a fóru, můžeme monitorovat a máme ji tedy pod kontrolou. Proto i ten zákaz komunikovat s nezletilými mimo náš web. Nezletilým zároveň ale nezakazujeme zde být, mít možnost se registrovat a s ostatními uživateli webu komunikovat. je to z toho důvodu, že by se v opačném případě mohlo stát, že o svém věku budou lhát, což nechceme, protože to by je ohrožovalo mnohem víc.

2) Můžeš přijít i na náš chat, kde můžeš s lidmi řešit běžné i tematické konverzace. Dávej i tam pozor na svoje soukromí a svou bezpečnost. Mají tam přístup i anonymové, kteří občas nejsou zrovna vybíraví ve svém slovníku a také nikdy nevíš, kdo se na druhé straně nachází.. Nicméně i tam můžeš s námi přijít pokecat, i si s někým psát pomocí šeptaných zpráv, které opět jako administrátoři můžeme monitorovat - tedy vidíme je. Na chatu se nachází tlačítko SOS (záchranný kruh), který v případě nutnosti přivolá administrátora.

Administrátoři jsou důvěryhodní lidé, a pokud si s někým budeš psát něco soukromého, i když si dané konverzace třeba přečtou při náhodném monitoringu, nedají nikomu vědět ani náznakem, co se v nich dočetli. Tedy informace, které řekneš jinému soukromě přes náš web, se od administrátorů nedozví jiný uživatel našeho webu, v tomto soukromí konverzací samozřejmě chráníme.

Kdyby něco, jsme tu zkrátka pro tebe a pro tvou ochranu: Kasz, Fx100d, podivín, Bouře (ta zde na web taky kdysi přišla v podobném věku), případně i Mack, který je moderátorem AV sekce a "kopacím" moderátorem na chatu. ;)

Každopádně, ať se ti u nás líbí. A ještě mám jednu prosbu - za každou čárkou a tečkou ve větě se píše mezera. Drobnost, ale tak to prostě v těch písemných textech je. Text se pak lépe čte, protože je i lépe oddělen. ;) Nebo třeba spojka "že", před ní se zase píše čárka. Troška edukace snad nezaškodí a nám se všem budou tvé texty lépe číst. Koneckonců píšeš, že ráda píšeš texty pro lidi a že by si část tvé osobnosti přála být spisovatelkou. ;)
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙