Mate moji podporu!

Reakce a podněty z řad veřejnosti - máte-li názor, myšlenku či nápad, který se týká našeho webu, nezdráhejte se ozvat!
metalistka

Mate moji podporu!

Nový příspěvek od metalistka »

Chci vam jen rict ze mate moji podporu a obdiv. Mam par pedofilnich pratel ze zahranicnich komunit a fakt obdivuju jak zvladate s tim vsim zit. Ja sama mam diagmostikovanou poruchu sexualniho sadismu a uz tak vim ze je to pro me tezky natoz pro vas...
Snad jednou dojdeme k tomu ze parafilici nebudou brany jako zrudy a lidi se nas budou aspon snazit pochopit. Asi se sem nema cenu registrovat kdyz nejsem pedofilni, v zahranicnich webech je sice par nepedo lidi ale nevim jak to funguje tu.
Bouře
Globální moderátorka
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 40
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Anti-contact MAP ally
Dal: 1322 poděkování
Dostal: 1442 poděkování

Re: Mate moji podporu!

Nový příspěvek od Bouře »

Ahoj, my jsme vždycky rádi za nějaká ta milá slova. Je fajn, že máme tvojí podporu. :)

Sem se může registrovat každý, kdo bude dodržovat pravidla, tedy ať už je to pedofil, jiní parafilici, rodinní příslušníci pedofilů, studenti, kteří hledají informace o pedofilii, odborníci a nebo prostě jen lidé, které toto téma zajímá. Já sama jsem ne-pedofil a můžu zde být aktivní jako každý jiný.

Pokud se tedy budeš chtít zaregistrovat, klidně. Myslím si, že přečíst si něco o poruše sexuálního sadismu může být zajímavé. Pokud bys nám o tom chtěla napsat něco víc, jen do toho.
Skálu pěstí nerozbiješ, ale i ten nejtvrdší kámen proroste květina. Jen to chce čas.
Nechceš-li být odsuzován za svou odlišnost, nesuď za odlišnost jiné a neubližuj zranitelným.
Who wants peace shall prepare for war
301
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Nechceme aby nás všichni litovali. Bolest patří k životu. Učí nás, chrání nás a ukazuje nám správný směr. Ačkoliv se nám děti líbí :'( , tak ten kdo dává naším rtům úsměv tak dává našemu srdci život :) . V tomto světě existuje silné štěstí: milovat a být milován.

Každý život je těžký a každý z nás dostal lekce přesně na míru. Proto neodsuzuj druhé, protože nikdy nevíš s čím si prošli.

Jsem člověk, který když dělá něco pro děti nebo se s nima kamarádí tak jim dává i svůj čas. Největší dárek, který můžeš někomu dát, je tvůj čas, protože když někomu daruješ svůj čas, daruješ mu kousek svého života, který už nikdy nevrátíš.

At už člověk potká skvělou partnerku... nebo dítě či někoho kdo se nám líbí, tak v životě nepotkáváme lidi jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.

Mám rád lidi, kteří nepotřebují nikomu nic dokazovat. Kráčí tiše a směle životem a zvedají ty kteří jsou se svojí orientací na dně svých sil.
Dal: 67 poděkování
Dostal: 189 poděkování

Nový příspěvek od 301 »

Ahoj. Člověku to komplikuje život. Snažím se na tom hledat pozitiva... např. normálnímu člověku se může stát že se bezhlavě zamiluje do ženy a je s ní na základě přitažlivosti a pak zjistí že si ti lidé nerozumí... přitažlivost s nimi dělá dost.
Chci být dětem dobrý po té citové stránce... naplnuje mě se o ně starat, být jejich dobrý kamarád... a s dětmi se kterými jsem něco prožil (nic sexuálního hezké chvíle např v zábavném parku kde jsme se skamarádili nebo jsme byli na táboře) tak na takové děti mám vzpomínky a ti kteří se mi hodně líbily a já s nimi měl tu čest je poznat a trávit s nimi čas tak u nich mívám pocit že jsou v mém srdci *heart*
Lidi mají zkreslenou představu přitom jsou to city jako normálové mají ke svým partnerům.
Člověk je chce milovat a lidi se na to dívají skrz prsty.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1870 poděkování
Dostal: 3804 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Milá metalistko, moc děkujeme za slova podpory! *good* Vždy potěší a dodají energii jít dál a dál se snažit. *aikido*

Ať se ti daří. :)
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙